Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
De cand suntem "in deplasare", va citesc de pe tel, in fiecare seara dupa ce adoarme gogoasha. Aseara va scrisesem un mesaj luuung si cand am dat "trimite" imi spune ca nu sunt logata. Pana sa ma log-ez, a disparut mesajul meu. Urasc modul in care e adminstrat forumul asta!

Ultimele 2 seri au fost foarte agitate pt Daria, deci si pt mine. S-a foit continuu si in fiecare seara am luat-o in pat cu mine. Mereu imi zic ca e ultima data cand o mai iau si iar "cad in pacat" Chiar si langa mine a fost foita. Nu inteleg ce are, ca dintisori sigur nu! Culmea e ca doarme bine in patut de la 20.30-21 pana pe la 23 cand vreau eu sa ma culc. Atunci incepe foiala. Vad ca acum iar... O mai las un pic poate se potoleste singura

Strumph si noi avem canita de la Tommee. I-am dat-o Dariei, dar nu prea stie sa bea din ea. Trage cu putere, ca din bibe si se mai ineaca cu apa, ceai, dar nu tare. Vom persevera. Oare purem da si laptic din canita?

Fetelor ati incercat saculetul pt hrana de la Primii Pasi (9lei)? Mie imi este frica sa nu se inece cu fructe, legume si nu i le mai dau asa direct in mana intregi (vorbesc de mici gustari, nu de mese principale). I le pun putin zdrobite in saculetul ala si ea suge fructul prin saculet. Pana acum a servit din saculet mar ras prin razatoare mare, struguri, para, pepene. Si se mozoleste toata pe fata, maini si iese scandal cand scapa din mana saculetul.

Familia mea doarme si raman fara baterie. Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia imi pare rau ca nu te-am prins online si cand erai tu nu am mai putut eu , ca nemernicii astia mi-au inchis apa calda si a trebuit sa incalzesc pentru Rares si apoi era f obosit si culca=l Andreeo, dar de unde ca abia acum un sfert de ora am reusit , chinuindu ma de la ora 20:30.

Pisuc multumim de detaliile pretioase si f exacte pe care ni le-ai dat.

Strumphy e divina piscoata, imi place maxim de ea.

Simo mami nu stiu cum de rezisti, dar e bine ca rezisti cu 3 crai, lectii de facut si mancare si toate cele. Jos palaria.

Somleac de tine nu mai vb 5 copii si ai timp si de tine. Ce sa mai esti super mami de la noi de la odisee, nu mai exista alta ca tine.

Cami si felicitari Petrei pentru "tata" si mai ales pentru ca reusit sa se ridice. Bravo ei, fata mare, ce sa mai.

Ally ce ne mai pregatesti bun? Nu de alta, dar sa las loc in burtica. Azi am fost la mici cumparaturi si mi-am luat niste ciocolatele care imi plac la nebunie si am mancat 4 pana acum. As fi in stare sa mananc si 50 si tot nu m-as satura.

Miki cum mai esti mami? Cat timp mai faci injectii? Vai de tine ce te-ai imbolnavit. Poate ar trebui sa iei si niste vitamine ca mereu singurica cu puiutii nu stiu cat mai apuci tu sa papi ceva.

Maduta, Roxy, Yasmi

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello!
De cand suntem "in deplasare", va citesc de pe tel, in fiecare seara dupa ce adoarme gogoasha. Aseara va scrisesem un mesaj luuung si cand am dat "trimite" imi spune ca nu sunt logata. Pana sa ma log-ez, a disparut mesajul meu. Urasc modul in care e adminstrat forumul asta!

Ultimele 2 seri au fost foarte agitate pt Daria, deci si pt mine. S-a foit continuu si in fiecare seara am luat-o in pat cu mine. Mereu imi zic ca e ultima data cand o mai iau si iar "cad in pacat" Chiar si langa mine a fost foita. Nu inteleg ce are, ca dintisori sigur nu! Culmea e ca doarme bine in patut de la 20.30-21 pana pe la 23 cand vreau eu sa ma culc. Atunci incepe foiala. Vad ca acum iar... O mai las un pic poate se potoleste singura

Strumph si noi avem canita de la Tommee. I-am dat-o Dariei, dar nu prea stie sa bea din ea. Trage cu putere, ca din bibe si se mai ineaca cu apa, ceai, dar nu tare. Vom persevera. Oare purem da si laptic din canita?

Fetelor ati incercat saculetul pt hrana de la Primii Pasi (9lei)? Mie imi este frica sa nu se inece cu fructe, legume si nu i le mai dau asa direct in mana intregi (vorbesc de mici gustari, nu de mese principale). I le pun putin zdrobite in saculetul ala si ea suge fructul prin saculet. Pana acum a servit din saculet mar ras prin razatoare mare, struguri, para, pepene. Si se mozoleste toata pe fata, maini si iese scandal cand scapa din mana saculetul.

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Irinuca si eu m-am chinuit 2 ore cu Rares sa il adorm desi era f obosit, dar pana isi gaseste pozitia , Doamne se foieste de te zapaceste.Nici la noi nu se pune problema de dintisori, niciun semn de la ei nu avem.Acum doarme cu picioarele ridicate pe o perna mare, asa ii place lui, dar pana m-am prins eu.........

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello!

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

eu n-am mai auzit de astfel de saculet..de unde l-ai luat ? pare tentant..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Miki cum mai esti mami? Cat timp mai faci injectii? Vai de tine ce te-ai imbolnavit. Poate ar trebui sa iei si niste vitamine ca mereu singurica cu puiutii nu stiu cat mai apuci tu sa papi ceva.

Maduta, Roxy, Yasmi

Nasterea miracolului meu

eu mai bine..dar copiii parca nu sunt in apele lor..
problema e ca nu prea am udne sa fac injectiile, la cabinet la medicul de familie inchide prea devreme pt doza de seara..la cmu am fost in seara asta cu vlad la ortopedie si cand sa fac si eu injectia n-au vrut fara reteta de la medic iar singura persoana care am aflat pe aici prin zona mi-a spus f arogant la telefon ca la ora asta se deranjeaza doar pentru 20 ron/injectie..nu sunt zgarcita dar mi-a lasat un gust amar si am zis pas
asta e, sper sa nu conteze prea mult, de maine ma dau peste cap si le fac..

Mergi la inceput

Mi-am schimbat titulaturaaaaaaaaa.

Chiar Irinuca de unde ai luat saculetul mai exact?

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Maduta, Roxy, Yasmi

Nasterea miracolului meu

eu mai bine..dar copiii parca nu sunt in apele lor..
problema e ca nu prea am udne sa fac injectiile, la cabinet la medicul de familie inchide prea devreme pt doza de seara..la cmu am fost in seara asta cu vlad la ortopedie si cand sa fac si eu injectia n-au vrut fara reteta de la medic iar singura persoana care am aflat pe aici prin zona mi-a spus f arogant la telefon ca la ora asta se deranjeaza doar pentru 20 ron/injectie..nu sunt zgarcita dar mi-a lasat un gust amar si am zis pas
asta e, sper sa nu conteze prea mult, de maine ma dau peste cap si le fac..

mami de 2 prichindei

Offffff, dar cu Vlad de ce te-ai dus la ortopedie? Daca ai mai scris iarta-ma , dar eu nu am vazut. Cand auzi astfel de oameni ca iti vb si asa, apai nici eu nu as mai fi facut-o. Nasol, fir-ar sa fie de viroza, tare nenorocita mai este. La Vlad a fost enterocolita??? Da, trebuie sa le faci,asa iti revii si tu si speram si copilasii cat mai curand posibil. Multa sanatate va doresc.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uffff Miki greu de voi cu Bucurestiul asta. Incearca sa-ti faci singura ca nu e mare lucru, bagi acul montezi siringa si impingi. Tine piciorul cu pricina sus pe un scaun sa fie soldul relaxat. Incearca pe o perna inainte.

Strumphitza mica e superba si da seamana tot mai bine cu mami. Multumesc pentru pontul cu colacul. A iesit o balaceala pe cinste.

Cami felicitari pentru TATA.

Irinuca eu am auzit de saculetul asta , dar n-am gasit sa iau.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

asa, sa va zic ce am pe suflet

andra e maraita rau, roade iar de zor cred ca ne paste un dintisor tot jos..bine nu asta era problema..

am fost cu vlad la ortopedie cu mersul lui pe varfuri ca tot ma batea toata lumea la cap ca o sa i se deformeze tendonul..si da, au avut dreptate..inca nu e deformat, dar daca nu-si corecteaza mersul o sa aiba nevoie de operatie pt lungire de tendon pt ca efectiv nu va mai putea pune toata talpa jos ne-a recomandat kinetoterapie dar sa vad cum fac si am emotii daca caposul meu o sa vrea sa stea..si daca o sa ajute cu ceva..sunt suparata rau ca am ajuns aici..

partea a doua e ca e f diferit in ultimul timp..dupa enteroviroza asta adica..mai blegut, somnolent, vrea f mult in brate ca atunci cand ei sunt bolnaviori, lipsa pofta de mancare ( f necaracteristic lui ), plangacios din orice chiar si fara motiv, dureri de cap de care se plange continu..si mi s-a infiripat ceva in minte ce nu-mi mai da pace..daca o fi meningita virala ? si am intrat pe net si am citit si are cam toate simptomele , mai putin febra care nu a mai aparut..si culmea, un lucru care nu l-am stiut, meningita virala e data in 80-90% din cazuri de enterovirusuri..adica exact ce-a avut el..debuteaza ca o raceala/gripa si a avut toate simptomele..si totusi l-au vazut atatia medici si i-au facut acel test de redoare la ceafa parca se numeste si nimeni n-a zis nimik de meningita..acum i-am facut si noi untest care l-am gasit pe net, ceva cu intins pe spate sa aduca barbia in piept si s-a conformat dragul de el..dar gandul tot nu-mi da pace..asa ca maine nu stiu incotro s-o iau si ce analize as putea sa-i fac sa vad ca e ok..or sa zica probabil ca am paranoia, dar asta e..vreau sa ma linistesc si sa-mi scot ideea asta ..

in al treilea rand, a facut cineva vaccinul prevenar ? tot insista medicul de familie sa il facem la amandoi..si nu stiu ce sa fac, am tot citit si stiu ca afara e in aschema obligatorie si ca il fac atatia, insa am gasit si info despre faptul ca a mai fost interzis pe alocuri ca au murit copilasi..nu stiu ce sa fac..i l-as face si nu i l-as face si de unde l-ati luat mai ieftin ? daca i-au mai multe doze oare il gasesc la pret mai bun ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

irinuk, fa un experiment: culca fata singura in camera, s-ar putea sa o deranjezi, cand vii sa te culci....ai unde?
noi am patit cu maria asa, si dupa ce am mutat-o in cam ei a dormit ff bine

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput