Brumarei nov.dec'11 (80) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Si pe mine ma apucase mai devreme o durere sub burta. Am facut putin contorsionism si mi-am taiat unghiile de la picioare.

arleza, eu am luat dintr-un magazin banal 2 termometre la set, la fel de banale, la pretul de 5 lei.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Hello!
LA MULTI ANI pentru Lia si CarlaV!
Multi ani plini de bucurii petru voi si cei dragi voua!

Incepand de azi sunt si eu in prenatal. yeeeee!
Vad ca vorbiti de carucioare/mobila.
Eu am luat un gracco 3 in 1 de la baby expo. pare ok
Mobila am luat de la bebe design. Intr-adevar acolo la expo mobilierul arata mult mai bine decat pe site. Din pacate nu mi s-au parut calitative.. dupa ce le-am primit. Adica pal-ul din fata, cel colorat pare ok, desi se zgarie f usor.. in schimb bucatile de pal care compun sertarele, partile din spate, e un pal alb si se tot desprind canturile..
De montat a fost relativ usor desi explicatiile nu sunt detaliate. Per total pare ok la ce pret au doar ca e super enervant ca nu sunt ok facute. Erau si pline de praf si murdare (again si asta se rezolva cu o carpa umeda dar totusi). Asta e parerea mea ca urmare a exp cu mobila de la ei... desi dupa ce am montat-o arata dragut. Sper sa reziste
Mada... arata foarte frumos camerele de nou nascut de pe site-ul dat de tine.. magazin mobila .com. Imi place mult CAMERA BABY BETY si CAMERA BUNNY.

!ooka!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

cine are joi 33 de saptamani?!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

Macaroane cu branza.... vor fi gata in vreo 10 min. Yumm :D

Mie mi-e foame tot timpul.

multumesc pentru pareri fetelor

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pfiu, cat ati scris in 2-3 ore
cum zise Bedro (vad ca noi doua suntem pe aceeasi lungime de unda) si eu sunt ptr moderatie in toate, si pe testatelea gasim solutiile cele mai corecte ptr copii, ce se potriveste unuia poate nu se potriveste altuia, la fel si cu detergentii... folosesc o perioada detergent ptr bebe, vad ucm tolereaza, si treptat, pana la un an, trec la unul obisnuit... daca bebe are piele sensibila/atopica, e alta discutie... Pica, si mie imi place Sano, balsam numai dasta folosesc de vreo 4 ani! si ptr copilul mic as fi luat, dar nu am gasit, nu mi-a iesit in cale, am folosit la un moment dat si ptr Muf si mi-a placut!
multi nutritionisti nu considera pizza si pastele junkfood.. asta ar insemna ca italienii ar fi cei mai grasi/ prost hraniti, atata timp cat la ei se mananca zilnic, nu? insa: depinde ce pui in ele, ce calitate au ingredientele, si cum le combini!... despre tampeniile de la MC ce sa mai comentam atunci?..
...mai vin, am o pizza in facere

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

mada, sunt tare frumoase modele, acum depinde ce culori vrei sa alegi tu

nici eu nu am dat comanda de mobila
as vrea ceva in genul asta http://www.magazin-mobila.com/gradinita/408-sifonier-jol.html
cu sertare si de pus pe umeras, dar e suficient in 2 usi? (ca nu as vrea sa il folosesc doar acum la inceput)
vroiam sa va intreb si eu: comoda e utila si mai tarziu?
eu am o comoda in dormitor pe care as putea sa o mut in camera bebelinei sau ar trebui totusi si una pt ea?

am iesit si eu un pic afara si m-am ales cu o pijama (petrecuta la decolteu - merge de alaptat) si bineinteles o salopetica pentru pitica si un fes tricotat

aa, sa nu uit..mi-am luat sa lecturez cartea dr spock - ingrijirea sugarului si a copilului

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ce am mancat in seara asta? pizzaaaaaaaa
va trimit si voua o feliuta

fetele eu zic sa avem pofte doar la ce se poate comanda rapid si usor..asa nu mai stam sa gatim

lia cum a fost ultima aniversare in 3?..de la anul se schimba treaba

ookaaaaaa pe unde ai umblat azi? iar ai bagat ceva la borcan?

facem antrenamentul de seara

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Corina ... nici eu nu stiu ce sa zic de dimensiunile dulapului. Presupun totusi ca primii ani ar fi ok. Mai ales daca mai e si o comoda cu 3-4 sertare...nu stiu, zic si eu. Oricum, in general am vazut ca asta e tendinta la dulapuri de bebelusi.

Eu zic ca atata timp cat ai deja comoda nu are rost sa mai iei alta. O pui pe aia si o saltea de infasat si gata. Eu nu am nimic nimic in camera, de asta trebuie sa ma orientez catre seturi de mobila...

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Wow, fetele, cat ati scris...
Am fost si noi si am semnat contractul cu Cord Blood Center. Ne-au dat kitul si a fost ok ca au acceptat ce clauze am mai vrut.

Anita, am dat recomandarea ta, multumesc pt.ea.

Bedro, la mine chestia cu colesterolul e genetica, asa ca incerc sa il tin sub control doar din alimentatie.

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mada, iti trebuie masa de infasat, un sifonier, patutul si restul vad ca ai, fotoliu de alaptata si o canapea... in rest, daca as fi avut o camera, la fel as fi procedat si eu, as fi montat copilul in camera lui de la inceput, cu mine acolo o perioada, eventual...
miere, spitalele in tara asta sunt ceva... horror! la sectia neonato si maternitate, poate mai e cum e... insa tot periulos ptr copiii, umblatul pe holuri pana acolo.. sa nu crezi ca cineva dezinfecteaza tot, ca la carte, dupa fiecare plecare, asa ca da, este un risc! oricum, nu stiudaca primesc copii in vizita...
aris, si eu la fel, in sarcina aSTA recunosc, nu am mai fost asa stricta cu ceea ce mananc, ce am avut chef, aia am bagat, exact cand am avut chef... data trecuta am mancat mai mult peste, mai sanatos in general, dar nu pot spune nici acum ca am abuzat de porcarii
bianca, exact cum ai povestit tu a nascut-o mama pe sora mea, si nu s-a intamplat nimic cu niciuna!ba si fara epidurala, pe vremea aia...
arleza, eu am un termometru de camera cu hidrometru,Tigex, masoara si umiditatea, l-am luat de pe bebelusul tau..
moniq, si eu sunt fan macaroane cu branza, plus zahar pudrat pe ele

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput