Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 21
kitzy spune:
Diana deja e asa de mare Tudor? Nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul. Asa e si Andrei, acrobat de-a dreptul, nu mai stiu unde sa mut mobila din casa sa nu-si rupa gatul.
Cu racelile am scapat deocamdata, dar de luni o duc pe Diana iar la gradi asa ca n-o sa treaca foarte mult pana vine virusata iar.
Abia astept si eu sa vina primavara si sa plece virusii la mama lor.
Fetelor, azi parca zicea Alex ca o sa nasca? Stie cineva ceva de ea?
eladea2005 spune:
salutare gagici!
Alex, banuiesc ca ai nascut deja...FELICITARI MAMI! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI SA CRESTETI MARI!
Anca, la multi ani fericiti si sanatosi impreuna, tie si sotiorului!
Raluca, sanatate multa...sa dea DD sa vina odata primavara! si ai mei au fost virusati, dar nu asa nasol, acu sunt mai bine...ce m-am saturat de iarnaaaaaa!!!
un weekend fain sa aveti!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
dariandra spune:
Fetelor va dau vesti bune:
- a nascut Alexandra un baietel de 3850 g si 55 cm.
Se simt amandoi bine, iar Alexandra astepta sa-i aduca de dimineata puiutul; pana acum a fost la terapie intensiva.
Bine ai venit pe lume, Vladis! Sa fii binecuvantat, sanatos si norocos!
anca.b spune:
Felicitari Alex!!! Bine ai venit pe lume bebe Vladis! sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine!
Multumesc de urari, fetelor. a fost frumos, am petrecut o seara faina doar noi doi. ma bucur ca a reusit ovi sa ajunga acasa pentru eveniment. de vineri sunt iar singurica...pina cind, nu stiu...
mergem la baita, ca suntem obositi dupa o petrecere cu testoasele ninja
noapte buna!!
ps: nu mai stiu cine zicea de o intilnire la inceput de martie...mai sunteti doritoare?
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
RAMONELLA spune:
Felicitari Alexandra!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Vladis si Tiadris!F frumos!
elenuta23 spune:
diana
alexma gandeam la tine , si cand intru sa intreb ce faci ?cum te simti,,,uite ce vad
FELICITARI MAMICULE!!! BINE AI VENIT PE LUME ,VLADIS!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC, SANATOS SI FERICIT!!!
inca o dovada , ca nimik nu e intamplator, cu totate ca iti doreai sa nasti pe 3, sa fie cu T intr-o zi, Doamne Doamne a zis nu,
ce ma bucur pt voi
asteptam vesti de la tine, sa ne pove cum a fost? Tiadris cum a reactionat??
refacere rapida, un pui ucminte si papacios !!!
nopate buna fetelor
soanso spune:
SALUTARE,
Alex, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, frumoasa asocierea numelor, ai rima.
Fetelor nu stiti pe cineva care repara frigidere la domiciliu, adica asta e o conditie esentiala sa nu cari in spate frigiderul.
Eu nu prea sunt intr-o dispozitie buna, sunt mega stresata cu incrierea Soranei la scoala, cred ca fac chef cand scap de stresu asta si o vad inscrisa unde vreau.
Andreea , va pupam pe tine si pe scumpica de Daria, ne este dooor de voi.
Victo spune:
anca, ce marca de frigider ai?
au am un beko. nu sunt f incantata..asta e..
acum vreo 2-3 luni a inceput sa pacane/..pana n-a mai mers deloc. si am sunat la o repezentanta beko si a venit un nene- ne-a schimbat cam tot la el, am ramas doar cu usile si am platit doar 350 lei.(nu era in garantie). acum..nu stiu daca si pt alte firme repara.poti suna sa intrebi.
el a venit, l-a luat, mi l-a adus nou montat.