Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 11
mihalav spune:
Heeey,
LA MULTI MULTI ANI SANATOSI, GABI!
LA MULTI ANI, ANDREI de Nico!! Si alti Andrei, de sunt!!
Sa fiti sanatosi si iubiti!
Eu am absentat sapatm acestea, am fost la bunici, intre timp tatal a renovat camera Marei. Acum suntem la capitolul de "constructie mobila". Nu mai e mobilier la Mara in camera. Daca ati facut mobila de camera pitici si aveti recomandari ca v-a placut cineva cum lucreaza, va multumesc, pica bine!
Altfel, am venit cu multe idei si planuri, nu stiu ce o sa iasa... Facem ordine in casa si in vietile noastre, caci e cam haos, in ambele planuri...
Apropo, Alex, imi trimiti, te rog, nr tau d etelef, am doar unul vechi... as veni la tine sa ma "infrumusetez"...
Vreau sa donez un patut de bebe - pat voiaj pliabil [stare ok, nu perfect]+ saltea cocos stare ff buna. Daca stiti doritori... sau actiuni de colecta...
Suntem sanatosi, nu perfecti... dar ok. Eu si Ra avem ceva probleme dentare, infectii pe niste lucrari, ambii aceeasi chestie, ciudata suprapunere. Mara este ok, fara raceli pana acum.
Sanatate, sa ne auzim cu bine!
Mi
mihalav spune:
1. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.173413482753324.41539.132203133541026&type=3
O POVESTE PT AJUTORAREA UNUI PITIC.
2. Pentru parinti cu copii maricei: :) Un proiect care-i ajuta pe parinti sa faca fata "challengeului" Internetului.
http://piticidarvoinici.wordpress.com/2011/11/28/sigur-info/
ALEX29 spune:
sal
Mi am vazut puiutu astazi ...dar nu f bine pt ca avea cordonul ombilical pe fatzuca ,il iubesccccccccccccccccccc de mor dupa el ,asa zambete ne a tras cred ca a stiut ca vine si tati de asta a fost asa zambaretz
Doamne fetelor mai am 3 luni pana voi naste si deja ma ia nostalgia pt ca stiu ca nu voi mai trece prin etapa asta atat de ....cuvintele sunt prea mici ca sa pot descrie sentimentul acesta Divin si maret care l am
si in alta ordine de idei mi am decorat casuta ,din pacate nu mi a ajuns spray ul de zapada pt geamuri asa ca treb maine sa mi mai cump unul ,cred ca T o sa fie f fericita cand va veni de la gradi si o sa vada casuta
MIHA 0740062475
legat de recomandare pt mob de copii nu stiu ...din pacate
sanatate multa
MELI draga te ai operat ????cum esti ?
bine ca se joaca puisorii impreuna si ca totul e ok
dariandra spune:
La multi ani, in aceasta zi sfanta de Sf. Andrei!
La multi ani Tiadris-Andreea, Andrei!
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI ANDREI, ANDREEA!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
dariandra spune:
De fapt, urarile erau si pentru mamicutele ANDREEA!
Va sarut, fetelor si va doresc o zi minunata!