Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 3
histamina spune:
imunologia e ok. mai avem doar rezultatele pt boala celiaca de venit. raman anemia feripriva severa, dolicomegacolonul functional si malabsorbtia.
sper sa reinceapa sa manace.
multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt puterea pe care mi-o dau, inexplicabila, dupa atata nesomn si atata nemancare. apuc f rar sa mananc, medicamentele care imi permiteau sa mananc sunt pe terminate si bani pt altele nu am,asa ca am revenit la dieta ce m-a consacrat,ca sa zic asa:carne,carne,carne,cartofi,usturoi,ceapa, branza nefermentata, fara mucegai,proaspata.
cixinica spune:
Salutare!
luciana vin si eu la o cafea decofeinizata
eu sunt z11, prestam cu drag si spor, acum sper sa fie si cu folos
multi tuturor si o zi frumoasa sa aveti!
gabyv spune:
Buna dimi,
Nico, sa va dea D-zeu multa putere sa treceti si peste asta.
Moni, ne zici ce tip de procedura faci pt inseminare? Si sper sa fie prima si ultima
Cine urmeaza la testat? Eu mai am mulllttt
Oricum facem iar o listuta de testari?
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica Salutare! luciana vin si eu la o cafea decofeinizata eu sunt z11, prestam cu drag si spor, acum sper sa fie si cu folos multi tuturor si o zi frumoasa sa aveti! |
Doamne ajuta la toate fetele!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna dimi, Nico, sa va dea D-zeu multa putere sa treceti si peste asta. Moni, ne zici ce tip de procedura faci pt inseminare? Si sper sa fie prima si ultima Cine urmeaza la testat? Eu mai am mulllttt Oricum facem iar o listuta de testari? On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Habar n-am
o sa sun in ziua 1 sa vad ce imi zice sa fac....si daca fac pentru luna asta
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
YLARI spune:
citat din mesajul lui histamina imunologia e ok. mai avem doar rezultatele pt boala celiaca de venit. raman anemia feripriva severa, dolicomegacolonul functional si malabsorbtia. sper sa reinceapa sa manace. multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt puterea pe care mi-o dau, inexplicabila, dupa atata nesomn si atata nemancare. apuc f rar sa mananc, medicamentele care imi permiteau sa mananc sunt pe terminate si bani pt altele nu am,asa ca am revenit la dieta ce m-a consacrat,ca sa zic asa:carne,carne,carne,cartofi,usturoi,ceapa, branza nefermentata, fara mucegai,proaspata. |
Ooooof...
Multa putere in continuare, scumpa, sigur ca o sa reinceapa sa pape...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
IuliaCospy spune:
Felicitari Ylari pt beta!
Stefulici cata dreptate ai avut cand ai raspuns la prima mea postare...
Deci, dupa ce v-am spus ca sunt z1 nu s-a mai intamplat nimic. Am avut spoting sambata si putin duminica si de atunci nimic. In cele din urma, dupa 2 teste negative acum o saptamana m-am hotarat fara prea multa tragere de inima sa mai fac unul, convinsa fiind ca va fi si acesta negativ. Numai ca la cateva minute a parut foarte timida si a doua liniuta Sunt ferm convinsa ca am avut o ovulatie tarzie, fara nicun fel de semne, caci la sarcinile trcute testul se pozitiva inca inainte sa fiu in intarziere, acum insa chiar in intarziere e foarte palid.
In afara de sotul meu si voi, momentan nu stie nimeni nimic. Imi este inca teama... dar cred ca Dumnezeu e mare si ma rog ca de data asta sa fie totul bine.
Deocamdata raman aici cu voi, caci ma simt mai in siguranta. Astept sa plecam impreuna la odisee.
cu drag pe toate si va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Sa se intoarca inmiit la voi
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0