Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

La primul da,nu bausem apa de dimineata

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

La primul da,nu bausem apa de dimineata

trying to conceive

Atunci primul e corect. Cel de la ora 17.
Tin pumnii pt bebe!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor eu in seara asta imi pun doua utrogestan? Dat fiind ca cel de dimineata nu l-am pus? Si maine dimi reiau normal? Anca merci ptr raspuns am uitat...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor eu in seara asta imi pun doua utrogestan? Dat fiind ca cel de dimineata nu l-am pus? Si maine dimi reiau normal? Anca merci ptr raspuns am uitat...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Da, dar sa nu depasesti 200mg per doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Mersi Deny ufff,eu cind l-am vazutam sarit in sus de bucurie.Acus il pun pe picasa.
Gata l-am adaugat,ce parere aveti?
trying to conceive

Mergi la inceput

Corina, am vazut testul.
Eu nu stiu cum se procedeaza cu digitale(pt ca nu stiu ce zice instructia si cum se citeste rezulatul, din momentul cand e "smile face" cand apare ovulatia?), eu sunt obisnuita cu "betisoare" (sau cum i se zic), si la ele din ziua cand e pozitiv testul in 24-48 de ore apare ovulatia.
Oricum, azi treci la treaba, si tin pumnii pt bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Corina, testul valid e ce lde la 17. Testele se fac intre orele 10 si 20 pentru ca atunci se secreta mai mult hormon (LH, cel care declanseaza ovulatia). De asemenea, nu trebuie sa se bea prea multe lichide si mers la toaleta cu 2 ore inainte de testare, ca sa fie pipi mai concentrat.

Yna, informatiile astea sunt utile si pentru tine. Stai linistita, e OK cum prestezi, e asa cum zice Deny.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Corina, dar testul digital care il folosesti, e unica folosinta sau poti sa-l folosesti mai multe zile?
(acuma m-a uit la google ce spune instructia de pe el, si rezultatul se citeste ca si cele "betisoare"-stikuri).
So, la tine in 24-36 ore apare ovulatia si la tine. Duminica? Ca la Yna85

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

DenyAnd si MeAlex, multumesc din tot sufletul de ajutor!
Am citit un articol, de aici de pe DC si am ramas . Eu am cm de 30z si de obicei ovulez in z17. Cand am ramas insarcinata,cred am avut ovulatia in z17. In articol scrie ca daca concepi dupa ziua 17 ai sanse mari ca fetusul sa nu fie viabil si sa se produca avortul spontan.Dar eu asa am cm adica...am sanse mari sa am avorturi spontane???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Nu am citit si nici nu am timp sa citesc doar am trecut sa va salut si sa fur niste pupici de molipsire de la gravidute.
Eu astazi foarte ocupata, am facut o parte din tortul pentru finuta pe maine dar astept sa se intareasca si maine urmeaza ornarea lui. Sunt asa suparata ca aveam niste unghii asa frumoase saptamana trecuta si s-au rupt cate una si acum am niste unghii asa mici de nu stiu ce sa fac cu ele.
Am emotii si sper sa fie bine.
Cat despre prestat am fost harnici adica in fiecare seara saptamana asta dar astazi cred ca sarim peste ca ne-am cam ciondanit putin azi si nu stiu daca vine cheful, o sa vad poate maine dimineata ca maine seara oricum nu si nu as vrea sa ratez maine ca e o zi importanta poate ovulez maine sau duminica.
In rest va pupacesc si ne citim maine sau duminica in functie de timp.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput