Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 13
xdidi spune:
salutare fetelor si multumesc mult pt sustinere, incet incet trec toate , timpul e cel mai bun tratament...
voi programa o consultatie la sb dupa ce fac si spermograma sotului sa avem tablou complet...
histamina sanatatate multa si tie si copilasului, ce sa-ti zic cateodata si mie imi vine sa ma adu cu capu' de pereti ac traim in romania...eu te-as ajuta cu mare drag insa eu plec in italia pe 26 noiembrie si ma intorc pe 2 dec, daca te ajuta atunci cu ceva te rog sa apelezi...pana atunci n-am pe nimeni care sa vine de acolo....imi pare tare rau
ylari e normal sa te stresezi, dar gandeste-te ca Dumnezeu nu e crud si nici absurd si ca va pazeste pe tine si bebelusul tau , spune o rugaciune mica si re va calma
va puuup pe toate
dana0000 spune:
Histamina am vorbit cu cineva,o amica,care lucreaza pt Nestle in USA si mi-a zis ca in prezent costa 400$ 6 sticlute dar nu poate cumpara ea direct. Nu suntem asa apropiate sa mi-l trimita dar stiam ca ea poate verifica unde se comercializeaza.
Si mi-a zis sa incerc prin www.nestlenutritionstore.com .
Iti tin pumnii!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
dana0000 spune:
http://www.nestlenutritionstore.com/departments/digestive-nutrition/adult-specialized-gi-nutrition/mct-oil
sa fiu mai exacta
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
stefulici spune:
Neata fetele! Va tin pumnii celor care urmeaza sa va testati!
Eu sunt foarte somnoroasa,in fiecare zi am dormit la pranz, insa seara ma chinui un pic pana adorm...
Si eu sunt foarte stressata , mi-e asa de teama ca s-ar putea intampla ceva! Ma amarasc de cate ori ma doare burta!
Imi doresc asa de mult sa-mi vad samburelul la eco si sa fie totul bine! La celelalte sarcini n-am reusit sa ajung la eco in timp util.
Uneori mi se pare o utopie ce mi se intampla! oare visez?
Va pup pe toate!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
DenyAnd spune:
Buna seara fetele. Am fost plecata si acum am revenit.
Ma pun sa citesc din urma
Simo_82, am citit postarea ta din capitolul trecut.
Imediat te trec si pe tine pe listuta.
Ma scuzi ca nu ti-am raspuns pana acuma, dar nu eram home
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
MeAlex spune:
Fetelor, se ocupa vreuna dintre voi cu traduceri? Am o nelamurire administrativa...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
Me Alex, ai incercat sa traduci cu google?
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 sunt deja z 11 si nici urma de ovulatie mi-am facut acum un test de ovulatie si e negativ doar mucusul am vazut ca a aparut azi |
Lorena, continua sa faci teste de ovulatie ca in zilele urmatoare se va pozitiva. Mucusul vine inainte de ovulatie.
Daca ovulai azi, azi testul iti arata pozitiv nu?
Felicitari Iulia pt. fur un de molipsire si de la tine.
Te-am trecut pe titul, sper ca nu te superi.
Didi sunt alaturi de tine, cere o a doua parere. Incearca sa-ti schimbi energia ta interioara si nu ma gandi la cate boli ai si din cauza lor nu ramai. Fa 180grade si din secunda asta gandeste-te si crede ce gandesti: esti sanatoasa si nu ai nici o boala. Ai atat d emulte ovule ca stau la rand sa fie prinsi pt bebe. Nu ai endometrioza si nici cealalta boala(am uitat cum se zice).
Atrage sanatatea la tine prin gandire si energie pozitiva care se naste din interior! Stiu ca e usor sa spui. Incepe cu pasi mici. Te .
Niko, ma doare sufletul pt ingerasul tau nici nu stiu cum sa te incurajez. Ma rog pt Sebi sa se insanatoseasca.
toate fetele.
Sunt asa de obosita si inca nu am terminat de citit din urma
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Deny este vorba de Simo 82 In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Multumesc Miky.
Am citit-o din capitolul trecut si am si adaugat-o pe listuta pe Simo(banuiesc ca e Simona).
Bine ai venit Simo, si sedere cat mai scurta si placuta aici. Sa-ti implineasca si tie cat mai curand dorinta si sa ramai curand curand gravidutza
Pe Ella am adaugat-o deja
Ce mai face Ella?