Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Neata,

Baut cafea, culcat copil... de acu tre sa ma apuc de curatenie pe aici... Chinul meu cel mai mare. urasc sa fac curat. Deci ziceati ceva de o menajera prin sectorul 3? daca stiti pe cineva sa-mi ziceti si mie.

Zumzu, da, al meu copil s-a speriat de un hipopotam, jucarie din aia de baie... Nu i l-am mai dat o perioada si cand l-am reintrodus nu a mai fost nici o problema. Acum se sperie doar de Razvan de Mada (by the way, La multi ani) Cand tipa razvan de exaltare, Tudor incepe sa planga si il linistesc doar daca il iau in brate Nu stiu care-i faza.

Tudor deocamdata il mai pacalesc la baie, dar are si l zile cand nu vrea sa stea si s-ar ridica in picioare.

Bai, m-as baga si eu la cadou, dar doar daca cea caruia tre sa-i trimit cadoul nu se supara daca il trimit mai devreme si cea care imi trimite mie il pune tot asa mai devreme la posta, sau dupa 1 ian. eu pe 23 dec plec din tara. Deci, va suparati, sau vi se pare un efort prea mare daca va rog sa faceti concesia asta pt mine? daca e vreo problema nu ma supar...

Ma duc sa frec baia... mai arunc cate un ochi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mada, ne bagam azi la o plimbare impreuna? eu cred ca o sa reusesc sa ies in jur de 1.30-2.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

super tari bodyurile astea gen helanca. chiar ma gandeam acum cateva zile ca n-am vazut pe nicaieri asa ceva-de ce nu s-a gandit cienva s ainventeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata si de la noi si multumim de cafei!

La multi ani bebelinilor de azi si sot de Moniq!

sunt pe fuga ca ma pregatesc sa fac aprovizionarea si vreau sa ies si prin parc daca tot se anunta vreme frumoasa azi.

admirat in sfarsit poze de zumzu...supppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

Lori - bine ca a venit mami ca altfel..sanatate multa la fete si scapati repede de balauri!

Tunde aseara m-am imbalsamat din cap pana-n picioare...miros delicios cremele alea

va pup si ne auzim pe seara...ma duc sa-mi umplu frigiderul, debaraua si dulapul de LP si pampersi:D sa fiu sigura ca le am pana la "salariul" urmator.

Ps: ziki trimit si io adresa imediat.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

vreau si Eu site-ul cu bodyutz helanca pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

zumzu - nici piscot nu are jucarii de care se sperie, inca...mai vedem...fina mea se speria de Mos Craciun din ala dansator si cand a venit unu "real" a inceput sa urle efectiv:)) de-a plecat Mosu fugind (aka soata):))))a lasat tolba totusi:))

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

vreau si Eu site-ul cu bodyutz helanca pls

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

http://daninaline.ro/bodyuri/body-maleta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Sarumana cuscra

Simis;am intrebat aseara la posta si mi-au zis sa te duci la cel mai apropiat oficiu postal..intreaba de colet..nu se pierd colete..insa avizele au sanse sa dispara..deci fuguta la posta

La multi ani sarbatoritilor!

Sunt varza!Sonia cu lumanari la nas..Mario tuse..bagamiaspicioarele..Eu s- ca o handicapata..abia ma tarai..
Lori;ti pup mama!baga ceaiuri si niste cetebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata!
Ma bag si eu la o gura de cafea, daca a mai ramas ceva.
Despre menstruatie nu stiu ce sa va zic ca pana acum nu am avut deloc, sper sa nu am vreo bucurie ca nici vreun test de sarcina nu am facut si din pacate nici nu am cum sa ma prind ca burtoiu oricum a ramas mare
Tunde Inca o data multumesc pentru creme, sa vezi ce ten de bebelus am
Zumzu fa-ne si noua niste tutoriale despre setarile camerei, ca mi am luat si eu un aparat si habar nu am cum se foloseste, bine nu e nici cine stie ce, e compact nu dslr, dar tot pot sa umblu si eu la f- si la iso.
Bubu meu nu se sperie de jucari, dar se sperie de zgomotele bruste.
Si acum daca puteti ajuta o biata mamica care abia mai respira: ce pot sa iau si eu pentru sinuzita si sa nu-l afecteze pe bebe?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

La multe lunite sarbtoritilor!!!Tudor de Angie, Razvan de Madalina si Maia de RaluKara

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput