Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ma bucur pentru voi ca nu le plac dulciurile. Al meu in schimb imi cam seamana. Are o atractie maxima fata de ciocolata si fata de bomboane, ursuleti Haribo.
E drept ca le primeste cu portia, dar daca le-as lasa la discretia lui cum face Ana apoi nu vreau sa stiu ce s-ar intampla .

Daca fac dulciuri in casa de genul chech, branzoaice, cornuri nu se omoara dupa ele. Am luat si tava in forma de ursuleti (sa semene cu Barni) sa ii fac briose, i-am pus in ele si cioco si tot nu l-am pacalit. Am zis ca urmeaza sa imi iau o masina ceva de ambalat .

La lapte a cam renuntat, adica nu il mai bea asa simplu, doar cu cereale, nu ma agit prea tare ca lactate macar mananca. Ceai nu i-am dat de mic si nu bea acum nici macar cand e racit si as prefera sa bea.

Cel mai tare ma doare cu fructele si legumele, ca macar carnea o mai ascund prin mancare cand cum.

Cat despre paine, parca Ledi si Selene ziceau ca mananca goala. Al meu mananca paine doar cu unt, sau unt si miere/gem facut in casa. Daca nu sunt atenta linge numai ce e deasupra si lasa painea.

Zilele astea sunt fericita ca se pare ca se cere la olita/wc si pentru caca si pentru pisu, mai punem la somn pampers pentru ca nu pot sta dupa el, dar in general nu prea mai face.
A durat atat de mult invatatul asta la el, e drept ca nici n-am insistat incat ma gandeam ca nu mai terminam. N-am reusit sa imi implinesc "visul" sa am o luna fara cumparat pampersi ca deja am luat prima tura pentru bebe 2.
Asta e, sanatosi sa fim.

In alta ordine de idei la mine e ultima saptamana de munca . Petrecerea o las pe joi-vineri ca trebuie sa fac bunatati (in special )cioco la colegi si va invit atunci si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Da, Paula, numai goala, painea. Rar, prajita.

Oricum, mofturile continua. Ai vostri stau cuminti la masa? Bine, noi nu avem masa, ca obiect, dar stau cuminti cand mananca?

Daria sta numai daca ii atragi mereu atentia.

Si isi gaseste tot felul de chestii. Ba isi umple gura pana ii vine sa scuipe mancarea din gura, ca i se face greata, ba sta cu cate o imbucatura in gura si uita sa mestece...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi uf, bine ca ati intervenit la timp... dar din ce cauza se formeaza problema asta?
iulia e frumoasa foc carla...
bpaula nu cred ca tine de faptul ca nu merge la gradinita cat de varsta;robert merge si cu toate astea nu e mare fan animatoare cand am mai dat peste ele la petrecerile pt copii;
anna mama pana acum cateva luni nici R nu avea pofta de dulce indiferent dc era sub nasul lui sau ne vedea pe noi mancand; acum dc vede vrea ciocolata (desi noi in casa nu avem dar maivede pe la copii); meniul de la gradinita e chiar ok; nu au mezel sau pizza;
dim au lapte cu muesli sau cei cu paine cu cascaval, odata pe sapt e cu ou;la 11 au fruct (mar sau portocla sau strugure) la pranz au ciorba (de vacuta/de legume/de perisoare) + felul doi (mazare/piure cu carne/tocanita/mamaliga cu branza) si la 4 dupa ce se scoala gustare (de regula ceva dulce gen chec, baton, briosa etc);
la zile oanomastice toti aduc tort si samapanie de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

fetelor, o cheama pe vreuna din voi Veronica Gheorghe?
Imi cere prietenia pe facebook, si am vazut ca e prietena deja cu multe dintre voi...

va pup,

Ioana

PS: Patricia, multe sanatate lui Vladut. Bine ca ai descoperit la timp, am citit si eu pe net si am vazut ca poate fi destul de periculos ce a avut Vladut.

Cat despre noi, suntem bine, am intrat in sapt. 13, greturi am in continuare cat cuprinde, de ziua mea insa ma rasfat si vénim toti 3 in Bucuresti la ai mei pentru 6 zile...alintare la mami si tati, ce daca am 33 ani

Lucas e mare fan dulciuri, ciocolata si mai ales gummy-bears...ii primeste cu portia, cate unul ,ajunge in total la 5-10 pe zi, dar daca ar avea acces ar manca o punga intreaga odata.
Ciocolata la fel, in special oua Kinder-surprise...
Dar la fel de pasionat mananca si fructe, ceea ce ma consoleaza un pic, de oricare, struguri, mandarine, mere, banane, fructe de padure, orice fruct e devorat la propriu...
Aici la cresa meniul e destul de ok, micul dejun si gustarea le-o dam de acasa, pranzul este de acolo, adus de o firma de catering, destul de variat si sanatos, bio cica, fara pizza, hot dog, din cand in cand au cremvursti, in rest mancare normala, educatoarele zic ca e gustoasa si chiar ar fi bio...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 12+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bebelusi, ma bucur ca sunteti bine acum. Chiar de la ce se face asta?
Paula, si eu zic ca tine de varsta. Ai rabdare sa mai creasca putin.
Iulia, e superba Carla.

Ilinca a facut o data un kk de un verde nefiresc. Asta dupa ce in seara precedenta mancase tort cu martipan albastru.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

andrea si de ce nu il duci la analiza
caca
daca tot face asa?

asparagus ce bine ca veniti in tara
bravos

anna se va invata vlad direct si singur cand va aparea eva
va vedea ca nu mai e singur langa tine
si se va alipi poate mai mult de sot
la noi asa s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

OK, m-ati lamurit, varsta e de vina...si faptul ca activitatile respective nu erau in aria lui de interes.
Cred ca daca lipeau ceva sigur se baga, sau daca era puzzle-ul cu masini.

Ieri am facut 2 felicitari pentru Craciun si a trebuit sa ii dau si lui lipici si foi sa taie. A facut cu mami niste fluturasi si flori si le-au lipit pe un caiet. Si i-a zis la bunica sa scrie ca e pt tati si pentru mami si apoi a venit sa ne arate . Prima lui felicitare pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

daca aveti timp si sunteti in tema raspunde ti mi si la subiectul asta pls

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167945&nm=decalotare-ce-fac-dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ma bucur sa aud ca sunt si gradinite care ofera o masa sanatoasa copiilor, ce auzisem eu era de pe la gradinitele particulare de pe langa noi, iar parintii era chiar bucurosi ca li se servesc mancaruri gen cartofi prajiti, pizza...ca mananca si copiii lor in felul asta. Acum eu nu sunt nici pro mezeluri, eu lui Vladut nu-i dau, dar mi-a fost usor stand acasa sa-i dau doar ce am crezut ca e bun. Nu sunt absurda, i-am dat sa manance cand am fost in vreo vizita si mi-a cerut ce a vazut prin farfurii, dar nu vreau sa fie o alimentatie zilnica.
Mesele lui sunt cam in felul urmator: cum se trezeste mananca o banana, apoi la vreo jumatate de ora painica cu unt, sau legume fierte, pe la ora 10.30-11.00 mananca fructe (depinde ce e avem, cam 2-3 fructe, cate incap in caserola lui)+ un covrig, la ora 13.00 ia pranzul: ciorbica+tocanita (ou) (daca mai poate si desert: o prajiturica, fructe confiate...), pe la ora 17.30 mananca 2-3 mere cu biscuiti (in functie de marimea lor), la ora 20.00 ia cina: putina carnita + ceva cu lapte (gris, orez, cous-cous...) Iar seara bea cu mine o cana de ceai/lapte, o bem la masa amandoi, fiecare din ceasca lui.

Porumbita, sa stii ca te cred cu dulciurile, am observat si eu cat de schimbatori sunt copiii, al meu nu manca fructe deloc, era singurul lucru pe care mi-l mai doream ca sa manance asa cum trebuie, si dintr-o data s-a schimbat si mananca fructe de rupe acum. Asa ca ma pot astepta sa vrea si dulciuri. Deocamdata nu-s pe placul lui, mananca si ciocolata, dar putina si nu mai vrea, bomboanele nu-i plac...inca nu se omoara dupa gustul de f dulce. Dar e mare mancator de ceapa si usturoi AM citit subiectul pe care l-ai deschis, nu am idee sa te sfatuiesc, eu nu l-am dus pe Vlad la chirurg si nici nu am umblat pe acolo, imi zisese si mie pediatra sa-l duc dar nu am mai ajuns pt ca la el pielita se trage mai jos de varf, nu total, si nu are dureri, face cu jet continuu... Nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar sper ca Robert sa fie bine si sa nu-l mai doara. Sanatate multa!
Ioana, ce bine e ca vii in tara la parinti, stiu cum e sa fii alintata sper sa scapi mai repede de greturi!
Cami, Doamne ajuta sa nu sufere prea mult Vlad cand o sa vina bebica, sper sa reusesc sa gestionez situatia, ca el acum este extrem de mamos. Cum mai e Antonia, mai face inca injectii?
Selene, al meu sta la masa cu noi si mananca singur tot din farfurie, macar de grija asta am scapat, nu mai e nevoie sa-i dau eu sa manance.
Paula, ce frumos ca faci petrecere cu colegii, la mine nu se obisnuieste asa ceva. Nu te doare burta cand tusesti? Offf, cred ca e tare incomod! Sanatate multa!
Bebelusi, ma bucur ca sunteti bine. Cat va mai tine in spital?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

am venit acasa, suntem bine dar dezamagita total de medic, de asistente de tot, va povestesc deseara dupa ce culc copiii, ca sa am timp

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput