Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 15
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Apropos de kg, Nadia a atins magnifica greutate de 11,900 gr imbracata, la aproape 3 ani. No comment. |
V-am batut
11.500 imbracat, la 2 ani si 8 luni, baiat

andre_ea spune:
Buna dimineata,
Vai Dana ce m-am recunoscut in mesajul tau. Si eu la fel nu-l las pe Tudor sa faca aia si aia ca face si Ilinca la fel. La fel e imposibil sa faci lectii cu Ilinca calare pe mine (un alt motiv pentru care am renuntat :(). Nici eu nu i-am mai dat plastilina Ilincutei ca o gaseam toata in fibrele covorului, special facea asta.
Si Ilinca mea e nazdravana tare, dar spre deosebire de voi mie zau ca mi-ar placea sa mai si asculte, dar n-am cu cine.
Ma amuzati cu time-out. Cu cine sa fac time-out? Io-s multumita daca se opreste din facut cine stie ce prostie (ultima e cu suitul in patul de sus
). Eu, fara sa fiu mandra de mine, recunosc ca am mai si batut-o. Vorba Danei, fitilul scurt.
Ai mei din fericire mai vor si cu tati. Dar nu vor deloc cu buni cand sunt eu acasa. Si cum al meu a fost plecat 3 saptamani in Ro, am avut o perioada groaznica. Amandoi vroiau sa doarma cu mine. Tudor doarme oribil. Ilinca se trezeste invariabil la ora 1 sa faca pipi (desi ii pun si pampers noaptea). Am ajuns la o stare de epuizare teribila.
In plus adaptarea aici este dificila. Lui Tudor nu ii place la maternelle ca se vorbeste franceza si nu intelege, iar Ilinca mi-a zis franc: "Hai sa mergem acasa la Bucuresti ca nu-mi place aici". Ea mititica nu merge inca nicaieri, ii caut zilele astea o scoala.
Imi aud tot timpul reprosuri ca ii dau atentie mai mult unuia decat celuilalt.
Iar acum suntem si cu totii raciti de la mic la mare. Tudor pe masura ce creste reactioneaza din ce in ce mai rau la raceli. Acum e pe antibiotic pentru ca are sinuzita
.
Hai ca m-am intins cu problemele mele.
Pup toti licuricii.
Si astept cu nerabdare varsta de 3 ani jumate -4.![]()
A, in teorie mi-ar mai placea un bb. Dar doar daca pot sa-l nasc direct de 4 ani
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
bebelusi spune:
miere ii dau otis
Dupa aerosolii de aseara cu adrenalina nu a mai avut nimic, nu a mai tusit deloc noaptea, nu imi venea sa cred. II dau si pufuri cu vento si flixo si nurofen
Azi am fost cu irina cica e bine nu are absolut nimic, mucii tre sa ii aspir si atat, probabil asa e ea mai mucioasa
Doamne ajuta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
bebelusi multa sanatate, bine totusi ca nu e scarlatina!
andreea initial si eu am facut asa cu Ioana pana ce mi-am dat seama ca nu e OK. Am lasat-o sa faca ce vrea, bineinteles face si Nadia, cu cateva exceptii. A inteles, dupa multe repetitii, ca Ioana fiind mai mare are voie sa faca anumite lucruri iar ea nu. Chiar ea spune acum, de exemplu "Ioana aie voie sa manance guma pentu ca e maie, cand o sa fiu si eu maie o sa mananc si eu".
Nici fetele mele nu fac nimic cu ta-su.
Pe Ioana cand era mica o poreclisem "abtibild" fiindca statea numai dupa mine. Si acum tot asa e.
Am sperat ca Nadi va fi mai atasata de ta-su, fiindca a stat foarte mult cu el (la noi, pentru a evita neglijarea geloasei surori mai mari, copiii au fost oarecum impartiti, Ioana cu mine, Nadi cu ta-su). Dar nuuu, de ceva vreme sta tot atarnata de mine.
Mor de nervi seara cand eu nu-mi vad capul iar Octavian sta linistit la TV. Si nu ca nu ar vrea sa ma ajute, dar ele nu vor sa faca absolut nimic cu el. Nici macar laptele nu e bun daca nu-i incalzit de mine 
miereamara spune:
Naty referitor la treaba asta cum ca nu vor ca tati sa faca nimic. Asa este si Aidan...si ma apuca nervii cand taica-su nu are nici o treaba, poate sa faca orice, sa stea la tv, sa doarma, sa stea la computer...dar sa stii ca e si vina tatilor pt ca se complac in situatia asta, cel putin la noi asa este...ii convine situatia si nu cauta sa-l antreneze in nimic, cica "pai nu vrea cu mine!!!" ba vrea, numai ca nu depui nici un efort. Cand sunt plecata eu seara de acasa (ies si eu o data-de doua ori la restaurant cu prietenele si ma intorc de regula pe la 10-11 noaptea), nu au absolut nici o problema, il spala, il culca, se joaca impreuna....cand apar eu in peisaj se schimba situatia...
Ei au activitati pe care le fac impreuna, mers la cumparaturi si sambata si duminica de regula merg undeva dimineata ca sa-mi dea si mie pauza pt gatit in liniste si relaxare.
Tiny baby gator
Baby gator
miereamara spune:
Paula ar fi super cool sa nastem amandoua pe 17 noiembrie
!
M-am cantarit aseara si am 90 de kile
!
Tiny baby gator
Baby gator
bpaula spune:
Miere nu cred ca te face sa te simti mai bine, dar eu acum cateva saptamani bune aveam 90
. Azi am uitat sa ma cantaresc si diseara o sa ma intrebe la medic cate kg am pus si habar n-am.
Am fost azi si la medicul de medicina muncii, cica nu poate sa imi dea nimic pentru tuse, in rest nu paream cam rau, macar a trimis-o pe colega bolanava acasa
.
Vad ce zice ginecologul diseara si despre asta.
Cat despre nascut as prefera sa te las prima, ca daca tot te-ai iubit inaintea mea de ce sa ma bag peste tine la nascut ![]()
Bebelusi ma bucur vestile sunt mai bune si nu e scarlatina.
Andre_ea sper sa se mai amelioreze si la voi lucrurile si va puteti adapta.
Selene_Bunny spune:
Pe mine m-a apucat plansul azi, de la atatea NU-uri...
Daria s-a uitat la mine pret de cateva momente, dupa care si-a mancat f. cuminte pranzul (nu singura) si s-a culcat in liniste, fara figuri si fasoane, ca de obicei...
Chestia cu tati e cam la fel si la noi...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
anna-mama spune:
Miere, Naty, asa e si la noi, nimic nu face Vlad cu tati, totul cu mine, sunt f fericita cand rar accepta sa se joace...in rest aceiasi poveste, tati la tv ca doar fiul nu vrea sa stea cu el, si eu cu toate plus copil care vrea sa se joace 
Bebelusi, ma bucur ca nu e scarlatina, sanatate multa!
Cami, offf, o sa fie bine Antonia 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
32+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cami_antonia spune:
fetelor hai ca dau din una in alta
aseara mi-a cazut petra din pat
si s-a zgariat la cap
si a facut un mic cucui
offfffffffff
nu mai poit