Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ana-Maria, primul lucru pe care l-am facut a fost sa il controlez peste tot. Gat, temperatura, l-am intrebat daca il doare ceva.

problema este ca aseara s-a culcat foarte tarziu- 23.30 si dimineata s-a trezit foarte greu si mai mult fortat. Cu maraiala mare. de obicei mai face crize de foame. Dar nu ii era foame.

acum e la gradinita si e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

De atatea subiecte serioase uitaram de

INA dar tatal tau cum se mai simte? Ar putea ca, daca il mai tineti pe Ian acasa, sa se mai ocupe si el de copil?
Imi pare rau, dar de data asta io votez cu Jambo. Dar din alt motiv: eu l-as duce la gradi daca i-ar placea. Daca nu-i place, nu. I-am promis de la inceput ca il las fix cat vrea, la primul plans ma duc sa-l iau. N-a fost cazul. Da' daca iti permiti luxul unei adaptari treptate, de ce sa n-o faci? Mai ales ca in vara, cand stateai si tu cu el la gradi, era ok. Votul meu: mai luati o pauza si apoi reincepeti treptat-treptat, cu mers impreuna, cu lasat cateva minute samd.
(Azi l-am dus si eu, dupa ce acasa m-a tocat la cap ca nu vrea la gradi: cum a vazut clasa cu copii, a inceput sa strige "copilasi, iupiii").

BIANCA si al meu la fel facea de dimineata, nu vrea aia, nu vrea ailalta, te intelegem perfect. Asa ca ai cartonas galben, vezi sa nu se mai repete si calmeaza-te. Io la faze de-astea prefer s-o mai lalai, chiar daca intarzii la serviciu; drept e ca deocamdata nici n-am programul batut in cuie. Oricum, sa vorbiti diseara despre episod, sunt curioasa ce parere o sa aiba Vladimir (al meu deja recunostea in drum spre gradi "am pans ca nu vleau ciolapii").

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

"tati, de ce te duci la gladinita de tati?"

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Subscriu, ai moaca de Phiphi, asa o profa mishtoaca mi-as fi dorit si eu..

Fetelor, sunt intr-un mare impas, daca ma puteti ajuta cu un sfat/o idee...
Ieri am fost la interviul de care va ziceam, in Munchen, pentru un post din Munchen, cu inceperea serviciului imediat. Totul bine si frumos, le-a placut de mine, ma vor, imi platesc ei 2 zboruri/luna cu Lufthansa acasa (ca.1300 EUR) pana imi aduc familia, imi platesc ei hotelul pana gasesc eu ceva sa inchiriez in zona, imi platesc si Provision+Kommission-ul chiriei; salaraiul hm....asa-si-asa, se putea si mai bine, insa ce ma pasioneaza pe mine la acest job este faptul ca 1) traiesc in Germania, tara visurilor mele + un viitor mai bun pentru Ianis si pentru noi; 2) lucrez ca ADM pe teren (nu-i o problema sa invat harta Gremaniei si sa-mi iau de-acolo o masina); 3) invat SAP, un program super-interesant pe care nu l-am mai prins aici in Bucuresti Va spun sincer, asta e cea mai buna oportunitate profesionala din viata mea de pana acum

Insa Dan s-a speriat de marea schimbare si nu vrea nici in ruptul capului Stiu ca nu trebuie sa semneze acum in scris un act notarial valabil pe viata, dar macar sa ma asigure ca dupa o perioada de vreo 3-6 luni dupa ce voi crea o baza acolo, imi voi intra in ritm eu si voi pregati terenul pentru ei (gradi pentru Ianis si job pentru Dan) o sa vina si ei..., iar in cazul in care nu merge si nu merge, nu se adapteaza el si nu mai vrea, ne intoarcem acasa, ca bunurile de aici nu ni le ia nimeni Dar macar voi acumula o experienta, care da bine in CV aici in RO, voi prinde tupeu ca ADM etc. El nu si nu, zice "Du-te tu daca vrei, fa-ti damblaua, si cand o sa te saturi de-atatea avioane o sa te intorci acasa si o sa te angajezi aici. Eu nu-ti garantez nimic, nu-ti promit ca o sa vin in Germania, nu stiu ce va deveni din aceasta familie, o mama trebuie sa stea langa copilul ei..."

De joi ma tot framant, si eu si el, discutam/ne certam si nu ajungem la nici un compromis... Degeaba ii spun ca eu in RO un job cu acelasi salariu, pe care l-am avut pana acum, nu gasesc etc., el o tine pe a lui

Ce sa fac? Sa dau cu piciorul la MAREA SANSA a vietii mele si sa regret dupa aceea toata viata, dar sa raman langa copil/familie traind in mizerie dintr-un salariu de kkt, sau sa ma duc oricum in speranta ca ma vor urma si ei (Dan+Ianis), dar cu riscul sa se destrame familia E o piatra de hotar, stiu....

Ianis are amigdalita acuta, azi-noapte a facut febra 39,7, azi nu l-am dus la gradi, prima mea zi acasa din aprilie incoace

Scuze ca v-am incarcat cu problemele mele

Kiss you all

Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela, Dan a zis si el ce ar spune orice om strins cu usa.
Nici io nu m-as muta asa, de buna voie in germanica
Dar tu trebuie sa iti faci socotelile asa:

1) este cu adevarat o oportunitate profesionala? ce am de cistigat din aceasta experienta? ce am de pierdut?
2) de ce ma vor pe mine? nu cumva fisa postului asunde ceva ceea ce altii au reusit sa vada (evident, cei care au experienta) si eu nu?
3) sint pregatita sa stau departe de copil? cum pot aranja lucrurile in asa fel incit sa fie toata lumea cit mai putin stresata de lipsa mea (inclusiv eu)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Diseara o sa dezbatem firul in patru.

Nu era problema de program, ca pot sa ajung la ce ora vreau eu ca nu am cartela de pontaj si nici nu mi se face observatie. problema era de criza. si aseara a facut crize.

de obicei intelege si tot timpul am variante de oferit astfel incat sa ii dau posibilitatea sa aleaga si sa creada ca face ce vrea el.

Berbecii astia....

Mergi la inceput

Neata tufete!

Trec sa va dau binete, fie-mea e inca in pat, dupa o lunga noapte de urlaturi si plinsete, cred ca are otita si abia ce am iesit din antibioticele de bronsita
O sa ne spuna nenea doctorul mai multe... sper sa nu fie vestile prea rele.
Si inca nu am inceput sa mergem la gradi... ce o sa fie atunci??!!!

Am vazut ca sint mai multi ghiocei bolnaviori, le urez multa sanatate si nervi tari mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel !! ma bucur ca ai bagat capu' pe la noi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor, multumesc ca sunteti alaturi de noi. Chiar sunteti extrordinare.
Sa nu se inteleaga gresit, ma refeream la bunicii mei, care s-au dus repede. Dar ca tabloul sa fie complet, mama taman s-a operat ieri si probabil o sa o mai faca peste cateva saptamani si e genul de pacient panicos, care a asteptat 100 de ani sa se duca la dr, fiind sigura ca o sa anunte ca moare si acum tremura de frica operatiilor, etc, etc..
Complicata viata asta...Complexa, cum i-a zis Mada.
Ella- Eu te iubesc mult si sunt convinsa ca nu-ti e usor... Acum -impratasind exp. Noi n-am avut discutii pentru plecarea mea, chiar daca am lasat o pozitie destul de greu de atins de cineva de varsta mEa la vremea respectiva si un salariu comfortabil si m-am trezit in Fr fara sa stiu limba si avand o viza, care-mi permitea doar "sa stau aici", nu sa si muncesc( bine ca am putut macar sa ma duc la scoala). La vremea aia, era destul de greu si in Fr (cum erai privit la job,etc), iar cetatenia parea o chestie imposibil de atins, asa ca tare multi ro din cercul nostru (pers cu studii superioare si in special cu job-uri in info)mai emigrau o data in Canada. Barbatul vroia sa plecam si noi...pentru mine. Ca acum aveam si un master fr, dar ma loveam iar de dr ala de munca. M-a carat si la prezentari la amb Canadei. Am avut discutii interminabile si nici nu mai stiu cum am reusit sa-l conving sa nu plecam. Acum recunoaste ca am avut dreptate: cetatenia ne-am luat-o dupa fix 5 ani si cum scria in legea (toti ne spusesera ca astea-s doar povesti, nu se intampla niciodata in realiatate), iar el profesional e chiar e muult mai bine decat cei ce au plecat in Canada sia veau un parcurs similar cu al lui. Nu-i Fr tara visurilor,dar cine ne putea garanta ca era Canada. Macar ne-am scutit de tot stresul unei noi emigrari.
Nu se potriveste la fix povestea cu a voastra ca tu din ce spui e clar ca-ti doresti sa pleci din Ro, eu am vrut doar sa spun ca uneori solutia emigrarii (uitam ca in cazul nostru nu era vb despre plecarea din Ro) nu e neaparat cea mai buna solutie si pot spune asta, fiindca noi am putut compara atunci ce s-a intamplat cu cei ce au plecat si cei ce au ales sa ramana, lasand la o parte faptul ca fiecare are un parcurs personal.

Altfel, e f greu pentru un cuplu sa reziste emigratiei...
Kundera avea o carte extrordinara....

Bianca- Daca eu as tine registrul de socoteli, ti-as acorda penitenta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel !! ma bucur ca ai bagat capu' pe la noi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Neata novus

Pup toate fetele ca nu ne-am vazut demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupam familia chatoneasca
hai mai tufata draga, eu va credeam cine stie pe unde facandu-va de cap si cand colo voi va distrati cu bronsite, otite si de-astea, pai de astia-mi sunteti?
sanatate multa iziei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput