Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alexina tu i-ai dat gauri in urechiuse? ce curajoasa

lalely sper sa fie bine David. saracutul de el, prin ce-a trecut.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna mamici , n-am mai apucat sa intru, ziua de ieri a fost un fiasco total, Ghighi a plans intr-una nu stiu ce a suparato mai tare dintii sau tona de muci. Din cauza asta n-am facut mare branza nici la lucru asa ca a trebuit sa merg si azi, daca tot am fost azi pe acolo am mai primit si fa-o si pe asta si mai fa si ailalta, asa ca practic am fost la lucru toata ziua, cu pauza de alaptare.

Acum Ilinca e mai bine, ii mai fac imediat o tura de aerosoli cu sare, i-am dat oacilo si hidrastis. Sper sa scapam o data de mucii astia ca mam saturat.

N-am apucat sa citesc decat cateva mesaje cand am alaptat. Poate la noapte dupa ce culc copii, desi sunt cam picata in freza mai ales ca si azi voi fi doar eu cu pruncii la culcare fara ajutor de la sot.

Am sa-mi spun si eu parerea cu privire la diversificare desi experienta m-a invatat ca tacerea e cea mai buna. Dar nu ma pot abtine cand vad cat va chinuiti si va framantati cu mancarea bebeilor. Deci astea sunt criteriile dupa care m-am ghidat in diversificarea puilor mei.

1. Nu stiu unde va grabiti cu diversificarea asta. De mancat vor avea timp toata viata sa manance toate prostiile de pe planeta. De starea de gratie de acum laptic de la tzitzi + ceva usor de mancare nu vor mai avea parte niciodata.
2.Ganditi-va ca cel mai mult copii au nevoie de stabilitate, mult mai mult decat de diversitate.
Ca urmare Strumph ca numa de o saptamana ai inceput diversificarea lasa fata sa se obisnuiasca bine cu ce i-ai dat respectiv para . Nu se va intampla nimic daca va manca timp de o luna zi de zi doar para si schimba-i treptat textura , consistenta papicii astfel incat de la consistenta lichida sa ajungi la una mai groasa. Nu va pati nimic daca nu va manca anul asta prune, banane, piersici si orice alte fructe.Alege 1 -2 fructe pe care stii sigur ca le poti gasi naturale, fara conservanti si pesticide, de regula produse locale si cu alea joaca-te.
Marul pentru ca nu este asa zemos dilueaza-l cu ceaipana curge si asa da-il, apoi treptat redu cantitatea de ceai.
3. A doua masa se introduce dupa ce cu prima masa totu-i brici, ai ajuns la consistenta dorita si s-a creat o stare de obisnuinta , de placere si bucurie relativ la masa servita cu lingurita din castronel.
La ai mei copii a durat si o luna pana am inceput sa introduc si masa de legume.
4.Diversificarea cat mai tarzie se recomanda mai nou din cauza alergiilor pe care le manifesta toti mai multi copii. Astfel se presupune ca introducerea cat mai tarziu a alimentelor cu potential alergen va ajuta copilul sa suporte poluarea si infestarea tuturor alimentelor cu chimicale. Nu se recomnada a se da bebeilor banane, portocale si alte fructe de import nu pentru ca ar dauna in sinea lor cu ceva ci pentru ca sunt pline de conservanti , pesticide si alte chimicale care sa le ajute sa reziste la transport si la zacut pe rafturi prin supermarketuri.

Na fug ca s-a lovit careva

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

madutzaa batut Cristi copii? iar imi vine sa rad , nu te superi , dar mi-l imaginez pe Cristi bataus, cu fatuca aia a lui de baiat cuminte
asa imi place cand povestesti boacane din astea...si tu si miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

mda...pot sa ma arunc de la etaj ? da macar sa mai urc un etaj mai sus in mansarda ca de la etajul asta 1 e prea aproape

nu a mancat deloc... da deloc... a deschis gurita cand am ajuns cu borcanelul in fata ei si s-a strambat ca toate alea, apoi nu a mai deschis gura deloc am incercat toate cantecele si strambaturile care le stiam, nika... radea cu gura inchisa cu buzele strans strans am fost si i-am facut putin lp sa ii pun in legume , am zis poate asa o vrea, o fi mai bun... neahhh.. n-ai sa vezi, nu a deschis gura deloc... i-am pus pe buze cu lingurita sa guste sa vada ce e diferit de ce a primit inainte, nimic, nu a deschis gura deloc apoi , mi-a venit o idee,. zic o fi ea diversificarea cu lingurita dar pana prinde gustul sa vad poate vrea la biberon, i-ampus pireutul in bibe, i-am pus o cupa de lp si apa calduta si i-am amestecat si cand a vauzt sticla radea cu gura pana la urechi, cand i-am pus bibein gura, bleahhh cahh, kk ... da nu asa, a tras de 2-3 ori maxim si apoi se uita la mine , ca si cum ar spune, uhm...vrei sa ma prostesti, unde e lapticul meu? ce imi dai mie asa prostii off imi vine sa plang.. stiu ca nu ar trebui sa ma stresez, dar parca vad ca o sa imi scoata par alb diversificarea asta , o sa ma scoata la pensie

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

ti-ti-a facut-o piscoata.
nu-ti pierde rabdarea, incerci azi, incerci, maine...trebuie sa pape pana la urma.

Mergi la inceput

ailed ooo aveti cercei
i-ai facut tu gauri?

Mergi la inceput

ally chiar ca ai un duracell sa vezi daca sta si in premergator ca daca nu vrea nici acolo

Mergi la inceput

somleac bune sfaturile, ca prea ne grabim cateodata. vrem sa pape si aia si aia....
multa sanatate la pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Lolely multa sanatate puiutului tau e dureros sa ii vezi asa mititei si bolnaviori.Si a mea a fost cu infectie urinara(spurcata boala) abia am scapat de ea cu mare chin ca nu deschidea gurita sa ieie tratamentul(nici mancarica, a baut doua sapt doar laptic)si colac peste pupaza am dus la terminarea trat urina la analize si a iesit pozitiv cand am vazut am dus si la alt laborator analiza si surpriza a iesit negativnu mai stiu ce sa cred probabil daca nu repetam mai baga o tura de antibioticmare chin dar a trecut.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

stati asa oleak sa fac un nou capitol, cat ma dezghet, ca acum am venit de afara, inghetata pe batz ma numesc

revin cu noul capitol in dinti

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici!

_

Mergi la inceput