Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 12

AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua !!! Hai ca am avut ceva de recuperat de aseara pana acum ![]() Roxy,eu la masterul de nutritie am invatat ca un adult nu trebuie sa consume mai mult de 2, maxim 3 oua pe saptamana.Acum ficare face cum crede..noi spre exemplu mancam 1 sau de 2 ori pe sapt cate 2 oua deci,4 de persoana/sapt.Eu am un fix care nu mi-l scoate nimeni din cap ![]() Simonelu,ce casuta frumoasa aveti ![]() ![]() Lavinia,Scrish,sa va traiasca puiutii cu numele si multa sanatate ![]() Madutz,am vazut pozele cu iubitii mei ![]() ![]() ![]() Strumpitz,ce mai face superba piscotica?A mai iesit vre-un dintisor?Cred ca este topit tati dupa ea si vine acasa intr-o mare viteza de la munca. ![]() Andreea,scumpa mamica astazi am facut pentru printisorul meu iubit marul la cuptor cum m-ai invatat tu ![]() Pisuc,cand mai atasezi poze noi cu minunatul Petru??? ![]() ![]() Delia,ai pus pana la urma scortisoara in papa lui Dodo cea scumpa? Micky,multa sanatate puiutilor tai si sa se faca repede bineeee! Cami,am vorbit cu parintii mei si au spus ca este un frig la mare de iti ingheata toate cele ![]() ![]() Catank,cum mai papa gogosica ta Ioana??Si ce anume? Ai rezolvat ieri cu actele? Deea,ce mai mesteresti prin casa? Hai mai vino cu cate o idee de papa pentru prichindei ![]() Stefy,te asteptam cu poze de la botez...sau te faci ca ai uitat ![]() Iparpala,este asa dulce printesica ta ![]() Persi,juniorul tau este fenomenal cu mutritele alea dulci si expresive ![]() ![]() Alexina,este minunata gogosica in poza de pe coperta albumului...si nu numai.A crescut muuullllt! ![]() Ioanna,unde ai lasat printesica afara la somn,pe terasa? ![]() ![]() Irinuk,cat mai aveti de stat la munte?Ce viata super pe voi...aer curat de munte.Daria banuiesc ca doarme neantoarsa noaptea ![]() Viss,noi nu am apucat sa dam banana dar din cate au spus fetele aici au dat si mai devreme si au acceptat foarte bine puiutii.Cu iaurtelul ce ai mai facut?Accepta mai bine Sergiu acum....l-a mai durut burtica de la el?Sunteti minunati toti mami ![]() Yoni,eu ti-am trimis aseara parola dar cand sa-ti verific albumul dimineata era neschimbat,deci nu ai pus nimic nou ![]() ![]() Trimit mesajul asta si ma bag si eu la un somn mic ![]() Eduard Andrei ![]() |

chiar ma tin de ceva timp sa te felicit sa ai grija si de duracell si ii pregatesti si sotului pranzul zilnic. esti tare

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

AlexinaA spune:
cami
sper sa treaca perioada asta cat mai rpd
noroc cu voi ca ma mai imbarbatati
astept si eu sa va vad pozele
ce vreme e si la voi...of!

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui persi Tot eu ..n-am somn ![]() Ma framanta un luctu...si anume o posibila alergie a lui Raducu. De ceva timp are barbita cam iritata cam vreo trei pete sa le zic asa. Poate fi alergie la ceva ,sau o fi iritat de la balute. Ma gandesc,ca daca ar fi alregie ar fi si pe restul corpului.. Mamicuta fericita de ![]() |
le are tot timpul? Cristi al meu se irita la gurita cand manca iaurt...oriunde il atingea iaurtul cand sergeam era rosu

ce ai bagat recent in alimentatie? pieptul de pui este intradevar indicat dar parerea mea este ca e f fad..nici mie nu prea imi place. incearca sa bagi carne de vita sau pulpa de pui/curcan

AlexinaA spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi alexina imi arati o pozica???iti trimit un pm cu adresa mea de mess. simo, ![]() am cantarit juniorul....gol pusca are 10 kg si cateva zeci de grame.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
pozica cu ce draguta? iti trimit dar nu stiu cu ce....m-am zapacit

AlexinaA spune:
citat din mesajul lui persi Tot eu ..n-am somn ![]() Ma framanta un luctu...si anume o posibila alergie a lui Raducu. De ceva timp are barbita cam iritata cam vreo trei pete sa le zic asa. Poate fi alergie la ceva ,sau o fi iritat de la balute. Ma gandesc,ca daca ar fi alregie ar fi si pe restul corpului.. Mamicuta fericita de ![]() |
eu stiu ca daca e alergie e si pe gat/spate/burta/picioare
nu cred sa fie alergie ce zici tu
avocado- daca are puncte negre este trecut deja. el tb sa fie verde inchis si moale la atingere.

AlexinaA spune:
citat din mesajul lui roxy_s alexina avocado merge cam cu orice, ca nu prea are gust. eu ii dau si cu fructe si cu legume. ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |

ailed_dota spune:
in seara asta am sarit calul cu pui la rotisor si cartofi prajiti cu mujdei, si i-am dat si Andrei un os, ca mi-am adus aminte de ce zicea Irinuk
, dupa ce s-a plictisit am luat-o in bratze si se tot uita
la noi... si am inceput sa-i dau faramitze de carnica cu paine(miez)-carnea fiind stropita cu mujdei....si sa vezi ca a papat...dupa, a ras 170 ml de lapte cu cereale....in schimb a facut Maria circ ca nu vroia sa pape
, ca una, ca alta, incerca sa negocieze cant de mancare, a inceput sa
....
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

ailed_dota spune:
eu am pus-o pe Andra pe covor( cu pilota in 4 peste)de mult, dar n-are stare.... ajunge taras, sau prin miscarea in cap- in 4 labe la orice: laptop, leagan, fire, telefon, si ii trage receptorul....
eu nu stiu unde sa o mai pun ca n-are stare....e doar varta nu e chiar duracell, dar totusi
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota eu am pus-o pe Andra pe covor( cu pilota in 4 peste)de mult, dar n-are stare.... ajunge taras, sau prin miscarea in cap- in 4 labe la orice: laptop, leagan, fire, telefon, si ii trage receptorul.... eu nu stiu unde sa o mai pun ca n-are stare....e doar varta nu e chiar duracell, dar totusi ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
eh, la noi e alta..daca ii dau Catalinei s amanance, vrea si el sa-i dau tot in gura

..e drept ca si mamaia mea la fel m-a rasfatat pe mine

am fugit la nani
Somn usor!

irinuca05 spune:
Buna! Sunt la zi cu cititul
S-a terminat vacanta nostra la munte, dar nu am ajuns acasa. Am ramas doar eu cu Dari la socri la tara pana sambata, cand ne ducem acasa cu tot cu mamaie, ca avem o nunta in Buc si trebuie sa ramana cineva cu pufoshenia acasa. Sotul va face naveta pana aici seara.
Cami, referitor la povestea mea cu finii, m-ai inteles gresit; nici prin gand nu mi-a trecut sa ma cert cu ei. Nu sunt de acord cu stilul lor, dar nu le-am spus niciodata asta pt ca fiecare stie ce e mai bine pt copilul lui. In continuare vom petrece timpul impreuna. Nu stiu daca ce am facut eu se numeste ca "i-am judecat". Poate da. Poate doar mi-am format o opinie. Dar nu am de gand sa intru intr-o polemica in privinta modului de a creste un copil. Pt ca nu sunt experimentata in meseria asta si inca nu stiu dc ce fac eu este cel mai bine. Deci eu nu am vorbit cu ei despre asta, fiindca am vazut ca fina mea este foarte convinsa ca cel mai bine este sa stai cu dezinfectantul langa tine pana bebe va fi mai mare (nu stiu ce inseamna "mai mare" pt ea). In schimb, fina mea mi-a spus ca fac foarte rau ca ii dau jucaria cazuta jos "ca totusi suntem 14 persoane aici". Eu nu am comentat decat aici despre asta, nu cu ceilalti prezenti la munte. Eu niciodata nu i-am spus ca nu face bine ceva. I-am dat sfaturi dc mi le-a cerut sau i-am povestit cum fac eu, nicicum ca ce fac eu e cel mai bine. Am inteles sfatul de la tine si sunt de acord. Nici eu nu sunt o "certareata".
Persi acelasi lucru patesc uneori cu Daria cu dormitul. Se trezeste, adoarme cu mine in pat si cand o pun in patut se trezeste. Eu recunosc ca am tinut-o destul de mult cu noi, prima data ca imi era foarte draga si nu ma puteam abtine sa nu o iau cu mine (greselile incepatorului) si apoi din comoditate. Sa nu stau pe scaun langa patut, sa ma aplec de atatea ori sa o iau in brate etc. Sper sa nu fie iremediabila situatia!
Ally, nu a dormit chiar neintoarsa la munte. Am zis ca nu mai citesc pe aici. De cate ori citesc ce nazbatii/probleme mai fac bebeii vostri, in cateva zile patesc la fel cu Daria. Aseara s-a trezit la 4 si pana la 5.30 a vorbit, s-a urcat pe noi, a facut turul patului de n ori, s-a foit si-a bagat picoare, maini, perna, cearsaf in gura! Bineinteles ca am luat-o cu noi in pat. Noi nu scoteam un sunet (doar ne mai bufnea rasul cand incepea sa faca "ploicica" pe fata noastra). Apoi a dormit pana la 10.
Delia deci Dodo te ajuta la curatenie Aranjeaza franjurii de la covor. Si pe mine ma ajuta Daria: o mai gasesc lingand parchetul
Cris, cum e tarcul din lemn pt Lucuta? L-ai primit, nu? As vea sa-l comand si eu ca Daria mereu iese din aria ei de covor. Mai ales ca acum se ridica tot timpul in picioarein patut, cine stie de ce o mai gasesc agatata.
Gata, lasam si noi nivelul jos de la patut. Doamne ce mari se fac!