Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna tuturor!!! Cum au dormit bb vostri? eu am incercat metoda noua aseara! l-am adormit la 20-30 ca era frint de oboseala si peste 2 ore s-o trezit si plingea sa-l i-au din patuc,am strigat un pic la el: nani, nani! a plins cam un minut si a adormit dinou in patucul lui!!! nustiu,poate nu-i corect,da deja ma termina sa ma trezeasca de 1 an ca sa-l iau cu mine in pat! La noaptea vreau in genere sa-l asez in patuc si sa adoarma singurel,ca deobicei eu il iau cu mine in pat pina adoarme alaturea apoi il duc in patucul lui. La noi mare problema e si suzeta!!! Cum sa-l scap de ea? plinge noaptea ca o scapa! Va pup si sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Acum mi-a zis cineva ca pt copii faptul ca lovesc e tot un fel de dovada de iubire. Adica ei nu fac deosebirea intre un pusi si o lovitura. Deci Raul cand ma trage de par si ma zgaraie, de fapt imi spune ca ma iubeste

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si am mai discutat cu persoana respectiva de bone. Si ea mi-a zis ca bona lor lua copilul si il ducea la ea acasa. E adevata ca eu nu pot lucar de Raul nici acasa, ca una doua vine in camera la calc si vrea in brate, dar parca ar fi asa ciudat sa-l duc la cineva acasa si sa stea acolo nu stiu cate ore. Decat asa, mai bine la cresa, nu?
Ludmila, de ce vrei sa-i iei suzeta? Raul nu a fost mare fan suzeta, dar acum o cere. Eu vreau sa o scoatem din uz dupa ce scapam de iesitul dintilor. Deocamdata nu mai vreau sa-i dau un stres in plus...

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Acum mi-a zis cineva ca pt copii faptul ca lovesc e tot un fel de dovada de iubire. Adica ei nu fac deosebirea intre un pusi si o lovitura. Deci Raul cand ma trage de par si ma zgaraie, de fapt imi spune ca ma iubeste

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Cu cat ai mai multe vanatai, cu atat esti mai iubita !
Cand ii mai spun mai-mai (draga-draga) imi face tot asa, sa simt, dar daca aude mai-mai si nu suntem aproape de ei, isi face singur , tot asa.. tandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Suzeta cred ca o scot cand l-oi vedea putin mai linistit, ca acum n-are sens sa-l mai chinui si eu, sa-i iau alinarea.. Oricum nu primeste suzi decat la nani, asa poate ajunge si la majorat cu suzeta, ca n-o sa-l stie lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Suzeta o foloseste la culcare si nu se trezeste dupa ea.

Ramona, cum faci dovleceii umpluti? Venim si noi la placinta de mere
Eu am facut ieri de dovleac, cu aluat facut la masina de paine

crissteo - Doamne ajuta sa reusiti sa va luati casuta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

[quote]citat din mesajul lui bamboletta
Cristina_serban- bine ca ati descoperit cauza alergiei...cat a iesit? David avea la 6 luni 3 si ceva nu mai stiu exact...acum nu stiu poate s-a mai redus in timp dispare alergia

Bambo, IgE a iesit undeva pe la 900, stiu ca e destul de mare dar nu stiu exact cat e limita sup. In principiu am descoperit cauza, prin excludere.... dar o sa fac si testele suplimentare sa vedem exact ce anume din lapte e interzis. pup. Si eu sper ca dupa 3-4 ani va disparea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

coteasca, reteta de suc de ridiche neagra este pusa la sectiunea Sfaturi utile de pe prima pagina. Uite aici cum fac eu. T. la ce este alergic? Cu mixtura mentolata o dau si eu pe Elise, face blande la piscaturile de insecte, urate de tot.

Am fost si eu cu fetele la pediatrie, la o dr. noua. Mi-a placut tipa, e primul dr. care ma intreaba de aparat de aerosoli in 6 ani... Dar Bea tot nu a scapat de antibiotic, mi-a zis sa iau si pt Elise, sa-l am in casa in caz de (Biseptol, pastilute ca e mare )... Ambele diagnosticate cu traheobronsita acuta. Pe la toti dr. pe la care merg cu B. aud aceeasi placa "avand in vedere istoricul ei, nu ne putem risca". Inca nu-i dau, mai astept sa vad cum evolueaza... Dimineata a vomat laptele de la tuse

Krys, bine ca ati gasit cauza, macar stii de ce sa te feresti pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Rebeca nu mai doarme in sac de dormit!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

dau o cafea...cine mai vine?

noi am avut o noapte nasoala, de fapt undeva spre 4 dimineata...s-a trezit de cateva ori efectiv plangand cu lacrimi, bietul...

noi stam bine acum cu racelile, filip mai are usoare secretii si cand tuseste se aud putin...

victo, flixotide-ul i l-am dat avand in vedere ca haraia urat si se auzea o respiratie grea...l-a ajutat mult, dar nu vreau sa ne obisnuim cu asa ceva...

crispro, krys, crissy, sanatate dragelor...voua si puiutilor...

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput