Carnea in alimentatia noastra

Carnea in alimentatia noastra | Autor: OanaP

Link direct la acest mesaj

Pentru cine este interesat. Consider ca sunt puncte de vedere interesante, dar trebuie sa ai stomac sa digeri.

http://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Imaginile de la final sunt absolut infioratoare. Important ar fi ca toata lumea sa se uite si sa vada ce se intampla de fapt cu animalele. Insa cei mai multi spun ca nu e pot uita la asa ceva. Exista multe documentare pe tema asta, unul dintre cele mai graitoare fiind "earthlings".
In ceea ce priveste carnea in alimentatia familiei mele... am redus-o. O data pe saptamana. Lapte, branza si oua de la tarani. Trebuie sa studiez mai mult, pentru a le putea elimina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Felicitari Bebe Beka. Si eu am redus carnea. Mai putin in cazul sotului care se pare ca a dezvoltat o forma de dependenta. Cel putin asa pare daca iau definita din dictionar, desi nimeni nu vorbeste de asa o forma de dependenta.

Mergi la inceput

Si inca un documentar care ne arata ca treaba noastra in bucatarie nu trebuie sa inceapa de cand incepem sa gatim, ci de la raft si chiar mai devreme: sa solicitam sa fim informati sa putem decide singuri asupra a ce mancam. Sa fie o alegere si sa fie o alegere constienta ceea ce gatim!

http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570#

Ganditi-va la copii vostri, daca pe voi nu va mai iubiti!

Mergi la inceput

Si inca o informatie: pe un site exista un sondaj referitor la cel mai de incredere ministru: vineri pe rpimul loc era vaelriu tabara!

Ha! Cel care se zbate de vreo cativa ani sa introduca in romania semintele modificate genetic!
Dragi romani, sunteti sanatosi?

Mergi la inceput

Si o remarca din reprotajul mentionat:

Copii nostri nu sunt cobaii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si noi am redus drastic consumul de carne dupa ce am vazut un filmulet pe blogul Ioanei Ghinghina parca.era oribil si abia am rezistat pana la sfarsit.Acum mancam mai multe salate,branzeturi,paste integrale si facem si economii

www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, subiectul ar trebui mutat la discutii generale, ca sa aiba suucesul pe care il merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Omul a fost dintotdeauna consumator de produse animale. Homo sapiens, omul modern, a evoluat din predecesorul sau prin cresterea considerabila a creierului datorata descoperii celor mai primitive metode de a vana animale si de a le gati carnea.

Eu cred ca vanatoarea s-a transformat in a cauta si gasi alimente de calitate buna cat mai naturale.

Noi consumam carne de la tara si carne de vita (vita la noi in tara inca se achizitioneaza de la tarani si nu din ferme de vite).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

Si o remarca din reprotajul mentionat:

Copii nostri nu sunt cobaii vostri!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

si noi cu greu am redus carnea.
2 zile pe saptamana mancam seara doar salata.
gratar facem doar 2 zile pe sapt.
o ciorba pe sapt e numai din vegetale.

michelle

Mergi la inceput