Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Doamne ce de burtici vorbarete!!!!!!!!!!!!!!

Bun venit noilor gravidute.bun gasit tuturor!!!!

Inca nu am reusit sa ajung la dr.:( nu a renuntat nimeni la consultatie pt azi,poate am noroc pe maine!oricum parca nu ma mai doare burta ,adica mai e ceva dar ffff slab.

sper sa fie bn!!!

PUPICI PE BURTICI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna dimineata!!!

Ce ziceti de o cacao cu lapte?

Bun venit proaspetelor gravidute si felicitari pentru minunile din burtici!!!

Noi suntem bine, am stat mai rau cu timpul liber si de-asta nu am mai intrat pe forum...

Avem 2 saptamani de la ultima ecografie (nu stiu cum de am rezistat atat ) si incerc sa rezist pana miercurea viitoare cand avem morfofetala...

Greturile au mai trecut dar inca nu pot manca orice... Sunt anumite mancaruri la care nici nu ma pot gandi. Iar somn imi e mai tot timpul...

La mine parca deja incepe sa creasca burtica... Acum nici nu stiu daca e doar o parere, ca sincer mi se pare cam devreme... La voi cum e???

lysbeth foarte bun pozarul!!! a vazut ca e baiat atat de devreme???

adi multumesc pentru pupicii de la gasca!!! si eu va pup!!!

elly ce mai faceti voi???

Laura

10+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Buna,
Raportam si noi un bb mic baietel de 8 saptamani deocamdata
am fost azi la "pozar" si raportam dimensiuni in grafic si batai ale inimii de 160 /min
Deocamdata doar atat
ps dpn : 29 mai, deci cred ca ne incadram in grupa

Mami de IRIS & Damian + BBmic 8+

Gata, esti in listuta! Sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos! Doamne ajuta!

Elly 11+ si Babyboom

pur si simplu stiu:p

Mami de IRIS & Damian + BBmic 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza dragele mele burticutze :)
In aceszta dimineata va pot spune ca am experimentat cele mai groaznice greturi pe care le am avut pana acum, si eu care credeam ca incep sa se duca nu sa se accentueze:))

Cu raceala stau relativ oki, beau ceai din zeama de lamaie si un oscilococcinum, acum sa vedem , poate ma mai lasa.

mamita sper sa nu racesti , baga lamaie cat se poate, m,ai taie si din greata.

elly mersi mult de listuta.

Eu mi am facut programare iar la eco pt vineri dimineata, de abia astept sa mi vad iar ursuletul, si poate saptamana viitoare facem bitestul si apoi morfo, dar treb sa vb cu doctora inainte.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

La mine parca deja incepe sa creasca burtica... Acum nici nu stiu daca e doar o parere, ca sincer mi se pare cam devreme... La voi cum e???

sincer nu cred ca are cum sa se vada burtica asa repede, poate esti balonata doar.
la prima sarcina a inceput sa mi se vada cat de cat burta abia la jumatatea sarcinii, adica in saptamana 20.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

legat de nastere, eu inclin spre Regina maria Bucuresti.

Acolo este doctora in care am incredere, desi in clinica nu am chiar cea mai mare incredere insa la stat nu prea imi surade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lysbeth bun venit.
pozarul inseamna ecograful care a vazut deja la 8 sptamani sexul lui bebe? wow sau te referi la altceva?

mamita bun venit! ma mir ca ai reusit sa ramai gravi asa repede dupa primul bebe. mie mi-a venit ciclul la 13 luni dupa nastere si dupa ce mi-a venit o data mi-a lipsit iar pentru inca 4 luni, deci eu de-abia dupa un an jumate de la primul copil am putut sa ma gandesc la a doua sarcina. ce-i drept am alaptat la greu, de asta a fost ciclul lipsa asa mult.

elly chiar ca e o minune ca ai reusit sa ramai, in ciuda spuselor doctorilor.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neataaa! Ce matinale sunt burticile astazi

Laurici noi, in primul rand va pupam dulce, ca ne era dor de voi doi Si in rest, suntem bine, asteptam sa ne ducem vineri la dr sa vedem ce face puiul. Nu prea avem pofta de mancare, dar papam vrand nevrand, ca nu se pune problema altfel
Ma bucur ca au mai trecut greturile, incet, incet scapam de partile astea mai putin frumoase.

Ramo sa stii ca si mie mi-a crescut burtica. Si asta pt ca sunt fff slaba si se vede imediat modificarea uterului, cresterea ligamentelor, tot. La mine se observa, am 80 de cm in talie, sapt trecuta aveam 78. Si am luat 1 kg in greutate. Nu e neaparat sarcina asa evidenta, nu zic asta, dar e si un pic de balonare si cresterea uterului si faptul ca mananc regulat acum. Toate au dus la o burtica frumusica la mine. Eu, care eram blana blana. N-aveam nici pic de burta
Deci, depinde de conformatie si de sarcina, cred eu.

V-am zis, la mine se simte si uterul bombat unde e sarcina, daca stau intinsa in pat cu picioarele drepte. E ca o umflatura asa. Doar cateodata, nu mereu. A vazut si dr la echo abdominala si a zis ca se simte asa pt ca sunt ff slabuta.

Mamita ai dreptate! Faptul in sine, de a da viata, este o minune. Asta este unul din aspectele pt care ma bucur ca Dumnezeu m-a facut femeie. E o experienta minunata, care te intregeste psihic, fizic, spiritual. E ceva unic, nu poate fi comparat cu nimic in lumea asta.

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Elena ma bucur ca e puiul ok. Ai vazut ca te-ai ingrijorat degeaba? Acum stai linistita

Eu am insomnii, daca ma trezesc noaptea greu mai adorm.

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
Sunt foarte racita si doctorul a spus ca nu trebuie sa iau nimicbeau ceai cu lamaie dar degeaba!
LYSBETH si eu la fel am simtit ca voi avea baietel si asa a fost!Am un baietel de 3 aniAcum simt ca e fatasa spperasm ca asa va fi ,oricum asta e cel mai putin important,sanatos sa fie.
ELLY si eu ma confrunt cu acceasi problema,am insomniiMa trezesc pe la 3 si mai adorm spre dimineata.Plus ca am cosmaruriVisez ca intrii hotii peste noi in casa(cand eram insarcinata in 6 luni cu Alex au intratnoapte peste noi hotii in casa)
Va doresc o zi frumoasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput