Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Ellyshor eu sunt bine, astept cu nerabdare ecografia de saptamana viitoare!
in rest m-am mai eliberat si eu un pic la serviciu si de-asta am ceva mai mult timp de forum...

astept sa se faca ora 5 sa plec de la job ca am programare la cosmetica!

si poate ne scrie si Deea pana atunci!!! sper din suflet sa fie bine!

Laura

10+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Ellyshor eu sunt bine, astept cu nerabdare ecografia de saptamana viitoare!
in rest m-am mai eliberat si eu un pic la serviciu si de-asta am ceva mai mult timp de forum...

astept sa se faca ora 5 sa plec de la job ca am programare la cosmetica!

si poate ne scrie si Deea pana atunci!!! sper din suflet sa fie bine!

Laura

10+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,

Eii, mergi sa te faci frumoasaaaa Asa da!
Si eu sper ca Deea e bine! Doamne ajuta!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Fetelor, sigur triplu test? Eu stiu ca ala se face dupa 16 saptamani.

Acum la 12 sapt se face dublu test.

Eu asa stiam.

Elena fff bine ca e ok puiul! Si ca e in grafic. sa creasca in continuare mare si sanatos! Doamne ajuta!
Te pup dulce!

Elly 11+ si Babyboom

Elly eu peste 3 sapt fac ecografia pt triplu test apoi analiza peste 2 sapt dupa ecografie..fiind clinica privata nu isi asuma prea multe riscuri...apoi mai fac morfologia fetala intre 22-24 sapt..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Aever, m-ai nenorocit cu lista de mancaruri - lapte de bivolitaaaa, visez la el de ani intregi, aici e imposibil de gasit si imi era preferatul preferatelor in Ro, da' no - asa-mi trebuie daca am intrebat! Si eu mananc foaaarte acru, sarat, picant si toata lumea-mi sare in cap...incerc eu sa ma limitez, dar nu-mi reuseste intotdeauna!
Elly, daca tot ai planuri de emigrare nu-ti mai zic nimic, te las pe tine sa te convingi de ce si cum. In Montreal vreti sa veniti (avand in vedere ca stii franceza)? ati inceput deja procesul sau sunteti doar la stadiul de plan?

Pupicei burticilor (vizibile sau invizibile)

Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

elena felicitari pentru rezultatele bune de la eco si bineinteles pentru floricica !!!

elly ce zici, nu incepem sa trecem carucioare colorate pe prima pagina??? ce zici elena, ne lasi sa-ti punem un carucior roz in dreptul burticii???

Laura

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

bunaaaaa,

nu am mai intrat de o vreme din lipsa de timp
am fost ieri la ecografia de dublu test si azi dimineaa la proba de sange, va trebui sa astept rezultatul intre 10 si 15 zile lucratoare.
in principiu, eco a decurs bine, valori si masuratori normale, translucenta nucala 1,35 mm.
vreau sa incep demersurile pentru program scurt de 6 ore.....mi-e un somn de imi pica capul pe birou....

Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Aever, m-ai nenorocit cu lista de mancaruri - lapte de bivolitaaaa, visez la el de ani intregi, aici e imposibil de gasit si imi era preferatul preferatelor in Ro, da' no - asa-mi trebuie daca am intrebat! Si eu mananc foaaarte acru, sarat, picant si toata lumea-mi sare in cap...incerc eu sa ma limitez, dar nu-mi reuseste intotdeauna!

Vaaai, am uitat ca tu nu esti in tara! Inca nu m-am obisnuit care cum e, sunteti destul de multe pe aici. N-am vrut sa-ti fac pofte de-astea. Daca o iei asa cu ce n-avem voie, sa stii ca nimic in exces nu e voie in sarcina. Picantul da contractii uterine si irita tot tractul digestiv. Sarea in exces face retentie de apa si in sarcini mai mari poti sa faci tensiune mare. Dulcele in exces poate sa faca diabet de sarcina si afecteaza definitiv copilul. Acru nu prea e bun pt aciditatea gastrica si cam toate gravidutele vad ca au mai mult acid si arsuri. Asa ca, mai usurel si cu precautie. Sigur gasesti si acolo la tine o multime de chestii super bune. Dar uite, sigur brocoli si cascaval gasesti. Crede-ma ca a fost super bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Mami vreau, eu stiu ca preturile sunt 7500 - naturala si 9800 cezariana, asta la clinica din Floreasca. Eu stiu detaliile legate de reduceri de la Dna de la Eureko care ne a facut asigurarea de sanatate.

Eu am full plan +, si asta iti spun sigur ca include si 30 % red la nastere. Cu casa de asigurari cred ca oriunde ai naste ai reducerea asta, am inteles ca o are orice asigurata la stat insa la Regina maria se ocupa ei cu decontarea si nu treb tu sa alergi.

mai multe nu stiu insa o sa te tin la curent pe masura ce ma mai informez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Legat de mancare, eu nu manac din principiu fast food, insa credeti ma ca ieri am dat buzna intr un mc donalds si mi am luat o portie de cartofi prajiti. Cred ca au fost cei mai buni cartofi din viata mea:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Legat de mancare, eu nu manac din principiu fast food, insa credeti ma ca ieri am dat buzna intr un mc donalds si mi am luat o portie de cartofi prajiti. Cred ca au fost cei mai buni cartofi din viata mea:)))

Te cred Joana! Si eu zilele trecute ma bagasem la Mc Donalds, am papat un mic dejun care e destul de unsuros asa, insa mi s-a parut foarte gustos si deloc gretos, In schimb sucul de portocale de la ei mi-a facut asa o greata de la prima inghititura.:)) Mi se pare un pic dubios sa nu-mi fie greata de oua prajite dar sa-mi fie foarte greata de lapte. Se intampla lucruri ciudate.

Mergi la inceput