Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

LORIALEX bine ai venit pe la noi si sa te simti cat mai bine!! Scuze ca acum sunt cam ocupata cu familionul si botezul care va fi sambata si nu prea am timp sa citesc!! Am crezut ca o sa am timp sa citesc, dar de unde??

As vrea sa fac vreo trei prajituri pentru botez, deci e zarva mare!! Noi facem petrecerea de botez acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

no...deci clar eu suntr de vina, noi nik si nici nu vreau...nu stiu zau cum rezista Cristi. El saracu sta dupa mine, dar cu zice babyblue, pofta vine mancand.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Se vede ca au mai aparut si fete care n-au mai scris demult !!! Imediat s-au umplut capitolele !

Eu am intrat pe fuga, am avut duminica botezul Mirunei, am fost foarte emotionata si stresata sa nu planga, dar pana la urma totul a iesit foarte bine ! Cand mai am un pic de timp, intru sa va povestesc mai pe larg, daca va intereseaza cantitati de bautura intrebati-ma pe privat (sau si aici, doar ca vad mai greu). Am fost 18 adulti si 3 copii.

Va las, ca sunt in criza de timp ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

La multi ani Eliza, Iustin si Stefan!! Sa fiti sanatosi!

Noi.. Suntem in pregatiri...sper sa o scot la capat

Si Sara mananca ciudat...oricum maxim 750 de ml zilnic...dar eu sunt linistita acum pt ca atunci cand sugea manca si mai putin...cand am inceput sa ma mulg scoteam maxim 60 ml...acum scot cam 120 ml...cu mana caci pompele nu sunt eficiente in cazul meu
Oricum eu ii dau cam 2 mese de lp zilnic...mai ales ca bubu nu a luat decat 400 gr in ultima luna...cred ca a mea mandra e cea mai micuta de aici ...are 4900 la 3 luni :( dar deh...m-am incapatant sa ii dau numai san pana acum 2 sap...recupereaza ea!

Vroiam sa va intreb daca bebelusii vostri stau pe burtica cu placere:) Sarei nu ii place mai deloc...sta maxim 5 min si incepe smiorcaiala..ea nu e lenesa cu joaca ca da din maini si picioare intr-una, e atenta la diverse, zambeste, vorbest, dar nu vrea pe burta...voi in ce pozitii ii mai tineti? Cum ii mai stimulati?

Pup toate fetele si bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ana, vii joi la intalnire? daca da, ai cum sa aduci si un wrap/sling? ca sincer nu as cumpara fara sa vad cum ma impac eu (si el) cu sistemul. Daca vad ca ii convine, batem palma

ps: cat vrei pe sling/wrap? ca sa stiu ce bani iau la mine

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor zilei!

Lori, bine ai venit! ce bebe mare noi ne laudam cu 5.63 kg si vreo 61 cm. E acceptabil, dupa parerea mea

Mai nou isi rontzaie toate degetelele. Initial am crezut ca face asa ca ii e foame, dar nu, pur si simplu ii plac degetelele.

Al meu copil e ciudat rau: cand suntem la ora de vorbit, gangureste, zambeste, rade, dupa care incepe sa se agite frenetic, da din maini si din picioare si vad pe fata lui ca incearca sa imite cuvintele pe care le spun eu. Pentru ca nu reuseste, incepe sa planga! o fi normal?

Nu stiu cine imi zicea mai in urma de laptele praf Topfer Bio Pre. Am vazut dupa aia ca tot asa scria si pe foaia de la maternitate, pentru copii care sunt alaptati preponderent la san. De cand i-am schimbat laptele praf, in sfarsit nu il mai vad chinuindu-se la caca. E drept ca e scump, de doua ori cat dadeam pe Nan, dar se vede calitatea. Nici mie nu imi mai e scarba de el (la Nan mi-era sila sa-l miros, mi se parea oribil, nu stiu cum il suporta fi-miu!)

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

lisa, eu am chef dar nu am putere. jur ca pe cand vine cristi acasa pot doar sa ma tarai pana la canapea, pe care si adorm, uneori inaintea copiilor.

in alta ordine de idei, noi mai papam titi doar asa de gustare, 90% e pe lapte praf, dr incerc sa nu fac ca la carol cand am dat intr-o depresie sora cu nebunia, de data asta am reusit 3 luni exclusiv, data trecuta nici macar o zi fara LP asa ca progresam

dar deja era evident ca nu se satura, manca din jumate in jumate de ora, nu mai dormea deloc... acuma doarme totusi si ziua

vreau sa mergem la neurolog dar tot are telul inchis, io-s tot stresata din cauza acelei varicele din sarcina, mi se pare ca nu gangureste bine, ca se misca putin... na, femeie mai nebuna de felul meu, am nevoie sa imi spuna dna dr ca e ok.

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

sdcristian si io is nebuna,as vrea sa ajung la un neuro....deci rares dupa 2 ore de stat treaz il apuca un urlet si tre sa doarma.pur si simplu nu rezista mai mult,cateodata atipeste 5-10 min si apoi e fresh...o fi ok??? am zis ca o sa vb cu pediatra dar am uitat data trecuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Fetele cum as putea sa fac sa intru si eu pe contul de pe FB?

Va pup si va doresc o zi superba ca la noi ploua pe rupte!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Loredana, tb intai sa ne imprietenim pe FB, ca sa te bag in grup. Asadar trimite-mi ID-ul tau de pe FB

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Oana, copiii mai au frustrari ca nu pot comunica, stiu ca stea vin mai tarziu, dar e posibil si sa vina mai devreme

Betty, noi am mai comis-o dar e cam greu sa strecuram asta in program, Filip e cel care se opune, se trezeste cand ti-e lumea mai draga.

Cristina, sunt convinsa ca e totul in regula, cum adica nu gangureste cum trebuie?! E bine, dar asta intra in fisa postului de mama, sa ne facem griji

Laura . Pe mine m-a lovit depresia cand avea Eva vreo 6 luni, dar am reusit sa trec peste. Exista niste pastilute homeopate Setadif PC, din ce stiu sunt compatibile cu alaptarea dar mai cerceteaza pe net, nu te sedeaza, doar mai insenineaza peisajul.

blog

Mergi la inceput

Filip, aproape ca s-a intors pe burtica ieri, de fapt s-a intors, dar i-a ramas manuta sub el. am fost foarte surprinsi, Eva a avut greu performante fizice, ca era grasuna, nu ca F ar fi vreun balerin. O fi adevarat ca baietii sunt mai energici si mai se dezvolta motor mai repede....

Astazi, am reusit sa-l scot pe Filip afara de doua ori, dimineata l-am imbracat prea gros si l-am mai si scos in wrap, dar n-a zis nimic mititelul, a dormit ca un ingeras. Seara l-am scos la cumparaturi, mai subtire imbracat, dar cu un overall care a fost al Evei si l-am pus in scoica, desi stiam teoretic (ca-s la al doilea, nah) ca nu se pune copilul imbracat asa in scoica, asa ca prin supermarket l-a dus ta-su in brate

blog

Mergi la inceput