Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Buna seara din nou!

Tot scriu ca sa trec de cele 10 mesaje
Deci, v-ati uitat la site-urile care le-am trimis pentru baby carrier?Seamana cu Manduca sau chiar este?

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Zic si eu la multi ani pt Luca,Philip,Leonard si Alexandru!

Ireth, daca vrei wrap ti-l dau pe al meu. Super oferta

Si vreau sa dau si sling-ul, daca tot o sa ma manducesc.

Lori, bine ai venit ! te asteptam mai des.

Ai dreptate in ceea ce priveste pretul manducai....e drept ca inca am un gol in stomac de la pretul ei si sper din suflet sa nu fiu dezamagita.

Pana imi vine stau cu stresul

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Lori bun venit! Sa iti traiasca copiii. Frumoasa poza din avatar

mai fetelor, o intrebare indiscreta: Oare mai este nebuna ca mine care inca nu a facut hatza hatza...nu am timp, n-am nici chef si la cat de obosita sunt...nu pot!!!! Sper sa imi treaca...oare e normal???

Al meu e in priza azi, se vede ca si-a revenit fff bine, chiuie si se joaca toata ziua, dar si cand plange...nu se joaca...ne stie tot cartierul. Cel mai rau plange la foame si la somn, cand e cu kk...maraie, dar cand ii e foame nu ii intrii in voie pana nu isi foloseste toata energie.
Vorbeste o gramada, dar ca si sora'sa numai cu mana in gura stie . E tot timpul cu ochii dupa Ana, ea e tare mandra ca e luata ca si exemplu

na, va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Seara buna fetele.

Lisssa draga mea, eu cred ca fiecare face hatza hatza cand simte. Poate nici eu nu as fi incercat daca nu ar fi insistat un pic sotul. Dar eram si eu un pic curioasa sa vad cum e. Dar de la sfarsitul lui septembrie nu am mai facut nika. Al meu nu e el asa preocupat de capitolul asta. Chiar si inainte de a ramane, eu trebuia sa trag de el.

Azi la cantar, in sfarsit are si ea 5,080 kg. A pus 130 gr intr o saptamana.

Tot azi am facut prajitura 'alba ca zapada' (am lasat o peste noapte, asa ca maine putem sa servim. Si am mai facut meringues umplut cu ce mi a ramas din crema si cu zmeura intre 2 meringues. Yummmyyyy!! Asta se intampla cand e familia sa ma ajute!!!

Va pupacesc si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata mamici!!
Va invit la o cafea!
Nu am mai scris, dar de citit, v-am citit..
Roberta , sincere condoleante, ce veste groaznica ...Eu cand aud de accidente din acestea ma ingrozesc mai ales cand e vorba de tineri ..
Lori bine ai venit !!
Lulusor bine ai revenit!!
La multe lunite Eliza Maria, Iustin si Stefan!!
Ireth , felicitari pentru micutul crestin!!
Miha ma bucur ca ti-a venit familia si ai timp de tine..
Florina g bine ai revenit!Imi pare rau ca ati trecut prin atatea probleme..
Ruxiiio nunta cat mai frumoasa va doresc!!
Imi pare rau ca aud de atatia bebei bolnavi..cred ca e sezonul ..la noi nu se pune avand cam aceeasi clima ..doar ca acum e mai ploios si au scazut temperaturile cu vreo 2 grade ..apa de ploaie..

Noi in ultimul timp seara nu mai vrem san ca suntem prea obositi sa tragem si papam biberon..la inceput ii dadeam LP dar acum ma mulg in fiecare seara pt a doua zi..Cantitatea e variabila ..de la 60ml pana la 120ml..Folosesc Avent manuala si sunt cam satula ..am comandat Medela Swing sper sa fie buna, sa scot mai mult..
La capitolul progrese ..ne jucam cu mainile pe care le sugem cu succes toata ziua ..daca se poate sa le bagam cu tot cu suzeta e si mai bine..Ieri am ras cu zgomot cand ne gadila mama si ma imping in picioruse daca sunt tinut..Am si o vaca de jucarie pe care imi place sa o mozolesc..Programul e cat de cat stabil..noapte ne trezim o data sa papam pe la 4 sau 5 si apoi dormim la loc..Mai greu e cu scaunul in ultimul timp..facem cam la a treia zi...Se intampla si la voi?Oricum se vede ca nu are dureri de burta si nu se chinuie cand face deci cred ca e ok..
La capitolul hatza hatza,Lissa, e de inteles ca nu ai timp si nici chef..Eu am reluat destul de devreme dupa ce am nascut nu am avut nici dureri ..m-am refacut destul de repede..asa de repede ca si eu am avut ciclu dupa vreo 6 sapt de la nastere(Michelle)..am crezut ca e doar o scurgere dar nu ..pentru ca a revenit...nu e abundent si dureros la fel ca inainte de sarcina, dar e..
M-ati innebunit si pe mine cu manduca asta..
Eu am luat Cybex first go si nu l-am folosit prea mult ca in pozitia orizontala mi-a rupt spinarea..acum astept sa se faca bebe mai mare ca sa il port la verticala cu spatele la mine ..dar parca vad ca nu prea o sa il folosesc..carutul e la putere
Mady , Laura multa rabdare si bebei mai linistiti!
Uff nu stiu daca mi-am adus aminte tot...Asa e cand scrii rar!!
Puuup la toate mamicile si bebei!!

mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Buna seara din nou!

Tot scriu ca sa trec de cele 10 mesaje
Deci, v-ati uitat la site-urile care le-am trimis pentru baby carrier?Seamana cu Manduca sau chiar este?

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Nu este si nici nu prea seamana, desi la prima vedere asa pare. Aslua insa la asemenea pret, dar cine stie cat e transportul...

Bine ai venit

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

laura, iustin papa cate 150 ml ras, la un biberon si uneori cate 180-200 ml. de cele mai multe ori adica. minimul este de 150.

imi pare rau ca nu ti-a folosit pompa. eu scoteam cu ea. poate pur si simplu nu prea mai ai laptic.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza!
Azi facem cinste!!! Avem 3 lunite!!!

La multe lunite Iustin si Stefan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

laura, iustin papa cate 150 ml ras, la un biberon si uneori cate 180-200 ml. de cele mai multe ori adica. minimul este de 150.

imi pare rau ca nu ti-a folosit pompa. eu scoteam cu ea. poate pur si simplu nu prea mai ai laptic.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

laptic prea mult nu am avut niciodata , a fost o perioada cand era suficient si cam atat. acum nu mai stiu.ori de la oboseala, ori de la mancat cum si cand apuc, ori de la faptul ca alex a avut o perioada cand mai mult nu prea supt ... acum pare ca nu prea mai e suficient.na, vom vedea, atata timp cand ma suge eu ii mai dau atat cat am. cand mai e nevoie, completam.
incerc maine sa ti-o pun la curier (sper sa apuc), oricum trimit PM.

hatza-hatza, cum zice lissa am facut de vreo 4-5 ori (nu mai stiu ), chef am, timp nu prea. si, cateodata, recunosc, aleg somnul
cristelle si alex are scaun la 2-3 zile, daca trece de 3 ii pun 1/2 de supozitor de glicerina si face imediat cum il simte ... nici nu apuc sa ii pun pampersul
eu pun, partial, durerile de burta si pe seama faptului ca nu are scaun mai des, nu stiu cat o fi de adevarat.

pup mamicile, fug sa caut niste salopete de casa ca ii cam raman mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

babylicious e DEMENTIALA eliza ... am fazut-o pe facebook. e mortala. e dulce. e scumpica. m-am amorezat.

Mergi la inceput