Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Roberta condoleante

Spuneti-mi si mie pompa Medela Swing electrica este buna? Sau mini electric?

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Michelle, chiar daca bebe incepe sa mearga in picioare nu inseamna ca nu mai vrea in brate. Mai ales la inceput nici macar nu au directie, merg si in spate si in lateral:)), numai in sensul inainte nu. Eva a stat in carucior, niciodata nu a facut figuri, eu nu eram printre mamele care imping la carucior cu copilul in brate, dar caruciorul l-am scos din uz cam pe la 2 ani. Asta inseamna ca mergea pe jos, obosea si cerea in brate. Tricicleta aia cu maner nu prea i-a placut
Pe de alta parte Filip nu sta deloc, dar deloc in carucior asa ca prevad zile de glorie pentru sling, pouch si ce-o mai veni

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

AlyMih, eu nu iau nimic pentru raceala. M am dus la medic saptamana trecuta si a vrut sa mi dea antibiotic!! Am refuzat si mi a zis sa beau mult mult ceai cu lamaie si miere. Nici asta nu prea am facut!!
Vad ca acum e mult mai bine, a trecut de la sine!! Insanatosire grabnica!!
Noi mergem azi iar la cantarit!! Si dupa aia nu mai merg 2 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Salutare si de la noi.
Natalia este cuminte in continuare iar eu sunt tare fericita pt ca asa pot sa am grija si de fetele mai mari sa nu le neglijez prea mult.
Legat de cat mananca: cat sunt la servici Natalia mananca intre 90 si 120ml LP. Daca ma iau dupa ce scrie pe cutiile de LP ar trebui sa manance 150ml, dar daca atat ii trebuie ei asta e.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Roberta condoleante

Spuneti-mi si mie pompa Medela Swing electrica este buna? Sau mini electric?

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Multumesc.
eu am mini electrica de la medela si e buna , nu stiu cum e swing.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumim pentru urari

Crispy eu am folosit o singura data Medela Swing si cum am mai spus, am scos mai mult lapte decat cu Primii Pasi, dar nu stiu daca a fost o coincidenta. Daca nu e prea tarziu pana joia-vinerea viitoare cand revenim in Bucuresti o intreb pe vecina mea.

Da, Ana. Avem multi bebei grasuni si mamici mandre de ei

Aly eu am luat Paracetamol la 8 ore, osciloc.., Plantusin si vitamina C. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Crisspy eu cred ca e cam putin 50ml lapte pt Andra, mai insista;multa sanatate lui Razvan.
Pufi ma bucur ca bebe Eduard este mai linistit.
Ireth felicitari pt micul crestin.
Roberta condoleante pt pierderea suferita; si eu am mancat carne de porc si Natalia nu a avut nimic.
AlyMih poti lua paracetemol si pastile de supt din plante pt raceala.

Mergi la inceput

La multi ani Alex de MihaelaV

Mergi la inceput

La multi ani Valeria de Maryan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Neata!

Roberta , in primul rand condoleante familiei!

MihaV, la multe lunite, si chiar ca ai un grasunel acolo

Laura, si eu tind sa cred ca ai dreptate in legatura cu LM. Din cate am observat asa e, trec mai usor din cauza anticorpilor, dar tot fac boala forma mai usoara

Crisspy, e putin 50 de ml, dar cat de des mananca? daca mananca la 1 ora jumate, ar fi ok, nu??? dupa calculele mele. Medela Swing am avut eu la Ana, e buna, e usoara si face fata. Singurul cons ar fi ca este numai pt un san deci pompatul dureaza mai mult.

Adra, asa si noi, nu sta al meu in carut mai mult de 15 min fara sa maraie, marsupiul e intotdeuna cu noi, acolo ar sta forever

Noi suntem mult mai bine, si ieri a avut cred un pic de febra, nu i-am dat nimic si acum dimineata nu mai are deloc.In schimb, s-a invatat in brate, numai in brate vrea d-le. Cat a fost bolnav a dormit langa mine, na...acum numai langa mine, dar incet incet il dezvat. A plans aseara de ce il pun in basinet, pana la urma a adormit la mine in brate si l-am pus din nou. S-a trezit la 3 a mancat, iar a marait de ce il pun in basinet, aceiasi poveste. la 5 s-a trezit, n-a vrut sa pape, dar a vrut in brate, iar adormit, iar mutat in basinet, la 7 l-am luat la mine in pat. inca doarme, e 8

aaa, si noi urlam la san de zici ca e taiat de ceva. Ma enerveaza de mor, sper sa reusesc sa alptez pana la 6 luni, sper sa am puterea mai ales ca acum sunt singura cu ei. Ana ma intinde la nervi la maxim, sper sa rezist....pe voi va stresez de nu

Multa sanatate bolnaviorilor

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput