Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Lorialex si Luska bine ati venit!Incantata sa va cunosc

Mady,Anaemi sa va bucurat de manduci .Vreau si eu dar din pacate este prea scumpa pentru bugetul nostru de acum.Spuneti-mi si mie cum il folositi iarna peste geaca? Nu este incomod?Unde sta bebe cu fata?

Felicia felicitari pentru micutul crestin!

Eu nu mai alaptez de 7 saptamani si inca nu am menstruatie,mai este cineva in situatia asta?Este normal?

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

La iarna o sa-l pun mai intai pe bebe, iar apoi geaca

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ana multa sanatate lui Petru

iar am avut o noapte de cosmar, nu stiu ce are, ce vrea, de ce se trezeste de tz ori. l-am culcat la 9 adseara, s-a trezit la 10.30-12.30-1.30-3-4 si l-am luat cu mine in pat ca vadormeam cu el in picioare. puseu n-are cum sa fie va sunt deja 3-4 nopti de cand face asa.
nu mai pot...no acu' ma plang

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Ana, multa sanatate strumfului! Sper ca acum daca se rezolva problema asta sa nici nu mai planga asa mult! Ca ii sta tare bine cand rade :)

Betty, imi pare tare rau ca treci prin nopti de-astea! Nu am ce sa zic ca sa iti fie bine, doar fa intr-un fel sa dormi, sa nu clachezi de la oboseala...

Fac eu capitol nou...bebelina doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Krissy, cum pot da eu de tine? Tot incerc sa te sun si frate nu reusesc deloc...imi zice ca persoana pe care o sun n-are voicemailul activat.

Felicia, nr de telefon e acelasi pe care am mai vorbit si nu am avut nici un apel pierdut, nu stiu de ce nu dai de mine. What's up? Trimite-mi un mesaj si te sun eu cand cand pot, ca inca sunt in deplasare, cum bine ti-a zis Oana.

Mai revin cu mesaj mai lung cand ajungem pe-acasa, dar vreau sa mentionez mai ales pt fetele care nu sunt pe FB ca am avut placerea si bucuria sa ma intalnesc cu Squirrel saptamana asta cat sunt in Virginia la fratele meu. Flavia e o mamica minunata cu trei baieti unul si unul. Filip e un frumos si un grasun, si nu s-a prea jucat cu Philip al meu ca au fost cam defazati la program. In schimb Sophia si Paul, care sunt de o varsta, s-au impacat f bine din prima, asa ca va trebui sa-i mai intalnim, poate mai cu timp, dupa cum isi doresc si mamicile lor. Pozici saptamanan viitoare.

Felicitari micutilor crestinati intre timp si celor care au mai implinit 2, 3 sau 4 lunite!

Noi suntem bine, ne prieste excursia. Philip n-are nici o treaba, manaca bine, doarme linistit, mai nou tot la 4 h mananca noaptea si la 3h ziua. Lapte am inca f bine, si pompez la greu cand iesim pe la plimbari sa aibe omu' rezerva. Ieri ne-am invartit cu copiii prin Washington DC, inclusiv la Casa Alba, dar pe Praslea nu l-a impresionat prea tare, biberonul era un obiectiv mult mai interesant.

Cam atat pe scurt despre noi. Sa aveti un weekend bun si linistit! Pe curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput