Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza si de la noi fetelor.

Am si eu o intrebare: ce acte sunt necesare pentru dosarul de indemnizatie de crestere copil?
Si...se poate depune dosarul inaintea terminarii concediului postnatal?

De la 1 intru in crestere copil, si vreau sa-mi pregatesc tot, iar informatiile de pe net sunt destul de incurcate.

Multumesc si sa aveti o zi minunata!

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Burtocika, eu nu-mi propun sa fac p-aia si p-aia. Pur si simplu iau fiecare zi asa cum vine si ce reusesc sa fac e bun facut si ma bucur pentru asta, decat sa ma intristez ca n-am reusit sa fac ce mi-am propus. In plus, nu calc decat cand e musai, acum ca vine iarna am scapat si de calcatul tricourilor si nu ma stresez cand e dezordine, ordine e doar dimineata la trezire si seara, inainte de culcare. In rest, Eva stapaneste, e o mare generatoare de haos.

Noi avem incercare de deplasare 200 km azi, sa vedem in ce masura ne reuseste, parca vad ca abia iesim din oras si ne si intoarcem cu Filip urland:D

Mady, cum e Manduca?

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Mady noi nu prea suntem prezenti ca stam prin curte mai mult sa profitam cat mai e cald.

Ana va doresc plimbare placuta Alex a rezistat la deplasare de maxim 350 km intr-o zi, dar cu pauze la 45-50 min pt masaj, schimbat, alaptat si bineinteles si vreo 2 reprize de urlat cand eram prin orase si nu ii placea ca stam la semafor prea mult Baiatul nostru vrea ca masina sa nu se opreasca deloc si daca se poate sa aiba viteza cat mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Andra sunt super multumita de manduca....abia astept sa o foloseasca si sotul...drum bun azi!
eu iar sunt singura cu amandoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Buna ziua si de la noi.

Noi ne-am facut deja plimbarea de dimineata, e frumos dar cam bate vantul. In schimb e un haos pe strada de am venit cheauna ...Nu stiu ce i-a apucat pe toti: salvari, politie, claxoane etc.

Si Andrei ii place foarte mult in masina dar doar daca e in miscare si cum zicea si Mihaela cu viteza cat mai mare ...vitezomani de mici copiii astia. Noi cea mai lunga deplasare am facut-o week-endul trecut 250 km. A fost bine, Andra a dormit, a papat, a gangurit iar a dormit.

In alta ordine de idei Mihahegarty, Alexutza_81 sa ne traiasca fetele, la multe lunisoare si sa fie sanatoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Neatza si de la noi fetelor.

Am si eu o intrebare: ce acte sunt necesare pentru dosarul de indemnizatie de crestere copil?
Si...se poate depune dosarul inaintea terminarii concediului postnatal?

De la 1 intru in crestere copil, si vreau sa-mi pregatesc tot, iar informatiile de pe net sunt destul de incurcate.

Multumesc si sa aveti o zi minunata!

Nu se pot depune inainte de terminarea concediului post-natal.
Ce poti face este sa te duci la primaria sectorului de care apartii ca sa-ti treaca bb-le in livretul de familie si de acolo te vor indruma mai departe. Daca stai in sectorul 3 trebuie sa ajungi pe Lucretiu Patrascanu, acolo e directia de protectie sociala (parca asa ii spune) si acolo ai afisate toate documentele care iti trebuie si iei si formularele care trebuie completate.

Vezi ca iti dau un formular care trebuie dus la angajator si completat de ei, pt ca trebuie sa-ti treaca veniturile pe ultimele 12 luni si concediile medicale si diverse alte chestii.

La fel, in ziua in care ti se termina concediul post-natal trebuie sa faci o cerere de suspendare a contractului individual de munca, incepand de a doua zi.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare!

Am fost si noi ieri la dr. 5800 si 60 cm. Deci a luat 800 luna asta, dar am fost si racite...Si mi-a dat sa ii dau calciu natural, pt nu stiu ce la parietal..
Si inca ceva. Mi-a zis sa incep sa ii dau suc de mar stros, si de portocala!?!? Voi dati ??

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Babylicios clar doc e invechita,nu dai la copil mar la varsta asta...dupa 6 luni daca alaptezi.ii face mai mult rau decat bine...asa am gresit la razvi i-am dat tot de la 3 luni suc si apoi copilul meu papa super putin laptic,clar il deranjaza asa ca nu i-am mai dat si l-am lasat in pace cam pana la 5 luni pt ca era pe lapte praf,si atunci am inceput cu cereale si apoi supa...parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Nu se pot depune inainte de terminarea concediului post-natal.
Ce poti face este sa te duci la primaria sectorului de care apartii ca sa-ti treaca bb-le in livretul de familie si de acolo te vor indruma mai departe. Daca stai in sectorul 3 trebuie sa ajungi pe Lucretiu Patrascanu, acolo e directia de protectie sociala (parca asa ii spune) si acolo ai afisate toate documentele care iti trebuie si iei si formularele care trebuie completate.

Vezi ca iti dau un formular care trebuie dus la angajator si completat de ei, pt ca trebuie sa-ti treaca veniturile pe ultimele 12 luni si concediile medicale si diverse alte chestii.

La fel, in ziua in care ti se termina concediul post-natal trebuie sa faci o cerere de suspendare a contractului individual de munca, incepand de a doua zi.

Irina (2006) si Miruna (2011)

Multumesc de raspuns Burtocika.

Miruna e trecuta in livretul de familie, iar formularele pt la munca mi le-am listat de pe net inainte de prenatal. La fel si cererea mea si declaratia sotului cum ca nu ia el indemnizatie.

Faza-i ca nu stiu daca mai trebuie ceva pe langa ce am, ca n-as face mai multe drumuri.
Eu stau in sectorul 2.

Babylicious - eu nu-i dau decat san, lapte praf si uneori ceai.
Mie mi-a zis ca incepem cu altceva pe la 4-5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Si eu stiam la fel...off...imi e asa de urat dar cred ca o sa ma mut, prea multe tampenii mi-a zis! Incepand cu sa tin copilul in ham cu fata spre lume de la 2 luni, sa ii dau fenobarbital si culminand cu sucul asta...

Mergi la inceput