Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 20

ailed_dota spune:
si yasmy , daca vrei pe verde, dc nu?am o prietena si si-a facut bucataria pe verde si a iesit super, e o culoare linistitoare,....
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi miki ![]() am pus 3 poze orientative. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
wow, super tare. imi place mult cea cu portocaliu

bb_yasmi spune:
delia noi suntem fan wenge. asa avem si mobila/usile. la casa si tamplaria/acoperisul eu sterg mobila doar cu o carpa umeda sau mai rar cu sol de geammuri.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

persi spune:
La multi ani pt Luca si Lucas!!!
Yasmi,materialul acela lucios se numeste termopal si mai e unul si mai lucios ,MDF,sunt intradevar mai pretentioase putin dar,nu mult mai pretentioase decat palul normal inchis la culoare.
Eu am livingul pe alb si negru din MDF si e grozav pot sa-ti spun ca se curata mult mai usor decat palul normal.

ailed_dota spune:
gata i-am dat f5, misto.....eu una cred ca o sa o fac pe bej... cu crem... sa fie lumina...!
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui persi La multi ani pt Luca si Lucas!!! ![]() Yasmi,materialul acela lucios se numeste termopal si mai e unul si mai lucios ,MDF,sunt intradevar mai pretentioase putin dar,nu mult mai pretentioase decat palul normal inchis la culoare. Eu am livingul pe alb si negru din MDF si e grozav pot sa-ti spun ca se curata mult mai usor decat palul normal. Mamicuta fericita de ![]() |

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui persi La multi ani pt Luca si Lucas!!! ![]() Yasmi,materialul acela lucios se numeste termopal si mai e unul si mai lucios ,MDF,sunt intradevar mai pretentioase putin dar,nu mult mai pretentioase decat palul normal inchis la culoare. Eu am livingul pe alb si negru din MDF si e grozav pot sa-ti spun ca se curata mult mai usor decat palul normal. Mamicuta fericita de ![]() |
pai ia pune si tu niste pozici sa ne clatim ochii si cu niste mdf alb cu negru

trimit acum parola

bb_yasmi spune:
delia, eu nu duc lipsa de lumina..am la geamuri si usi oricum tre sa fac o culoare care sa mearga si cu livingul pt ca este semideschis si nu pot face bucataria verde si livingul mov/wenge,nu???