Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 8
ellej spune:
Jeez, ce nemernici sunt unii! Ma refer la sot, evident, ca doar ala a trecut la popa si primar si a procreat. Faci copil, dar te streseaza cu plansul, de fapt nici nu prea l-ai vrut, dupa care chipurile cauti consolare (cu texte de 2 lei) in bratele te miri cui (care te crede din naivitate / narcisism / prostie curata) si seara ai tupeul sa te duci la nevasta-ta vesel si luminos, "pisi, calca-mi si mie camasa pentru maine ca am sedinta importanta care se prelungeste pana tarziu".
Am vazut atatea cazuri pana acum si totusi nu incetez sa ma mir.
hannen spune:
Nici eu nu incetez sa ma mir de multe dar si de faptul ca intr-o discutie/problema de genul asteia ,automat se presupune ca acel cuplu ar avea o problema (eventual li se recomanda terapie de cuplu).
Dar voi oare credeti ca ccc chiar toate cuplurile au probleme?Nu ati auzit de nicio familie extrem de reusita,fericita ,implinita ...si el sa calce pe alaturi(pe la spatele sotiei evident) tot cu acelasi gen de texte?
Eu refuz sa cred ca orice sotie inselata este automat si o sotie frustrata,muma padurii care pe linga faptul ca nu-l fericeste de ajuns pe Maria Sa ii mai si face zilele amare.Aka,tipa,il mustrulieste sau il altoieste din cind in cind .Eventual toate astea in tipetele Sa fim seriosi!
Sunt femei super ,si frumoase si destepte si care isi vad de casa si de familie din pacate pt. ele ,maritate cu niste porci.(care doar lasa impresia ca sunt nefericiti si ignorati atunci cind ies la vanatoare).
Nu-s sotiile de vina,asa le e lor felul.
Whatever happens don`t let go of my hand!
CorinaDani spune:
hannen, cred ca nu putem exclude cu desavarsire posibilitatea ca acest cuplu sa aiba intr-adevar niste probleme, aparute dupa ce s-a nascut bebelusul. nu ar fi nici prima, nici ultima familie in care lucrurile se dau brusc peste cap dupa aparitia unui bebelus...primele luni pot fi foarte grele, pentru multi dintre proaspetii parinti...
ca e adevarat sau nu ce ne povesteste autoarea, asta nu avem de unde sa stim, cu atat mai mult cu cat avem doar informatii pe care domnul in cauza i le-a suspinat gales la ureche/la telefon dahrianei, cautand un umar pe care sa se planga despre cat de neinteles se simte si cum totul in viata lui il streseaza...
intreba dahriana la un moment dat despre userul barbat care a povestit cum si-a inselat sotia, voia sa-i citeasca subiectul, sa vada cum gandeste un astfel de personaj. dahriana, este vorba despre Un_cabotin.
clarmai spune:
Acum esti confidenta ,dar cum te atrage fizic cu sigurantza nu va mai dura mult pana sa ajungeti acolo unde trebuie,ca de....este genul tau,....nu vreau sa fiu rautacioasa,dar care crezi tu ca va fi continuarea acestei relatii????? Eu vad asa,ca intr-un moment cand o sa vina la tine plangand ca nu ii convine de viatza pe care o are alaturi de sotie si copil,o sa ii pici si in brate cu sigurantza.
El ce sa zica??? ca da sunt fericit ,dar daca iese si cu tine ceva nu ma supar.Sper sa nu o iei ca pe un afront,dar eu personal as fugi de el mancand pamantul,adik cum confidenta lui,chiar crezi ca intre un barbat si o femeie straini ,intre care exista ATRACTIE fizica si psihica,nu se poate transforma prietenia in ceva mai serios?????
Pai nu pe asta se bazeaza o relatie dintre doi oameni barbat si femeie: prietenie,atractie fizica si mentala???? si pac urmeaza inelul.????
hannen spune:
Ai dreptate,nu stim decit varianta ei(despre ce ii povesteste el) si nu este exclus sa fie asa,adica probleme in cuplu aparute dupa venirea copilului,probleme pe care eu sincer le consider fitze!
Ale lor,ale barbatilor nepregatiti (care mai apoi declara ca au facut copil mai mult la insistentele sotiei.)Ce urit!Cit de mitocanesc suna!!Si ce fraiera sa fii sa pui botul!In loc sa fie sincer si sa zica "da,am un copil,l-am facut pt. ca l-am dorit si pt. ca am iubit-o!Am dorit-o!Am vrut sa fie mama copiilor mei.
apoi daca are chef sa o barfeasca pe sotie pe la spate ,sa se plinga ea ea,o poate face foarte frumos fara sa implice copilul!Fara sa sustina ca l-a facut de gura ei. Totusi unul mai domn asa si mai cu obraz care chiar vrea sa puna de o aventura ,poate sa spuna simplu "avem probleme,nu ne mai inetelegem ..." si basta.Nu sa-si discute sotia la "confidente" cu fuste de o palma.
Multumesc lui Dumnezeu ca sotul meu a fost primul care a pus mana pe un pampers!Primul care a sters copilul la fund !Si n-a mai dat bir cu fugitii considerind ca nu-i pregatit !
Whatever happens don`t let go of my hand!
clarmai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Nu doar cand ii e greu . Activam in acelasi domeniu si ne bucuram unul pt altul si pt reusitele noastre . Ne impartasim din experienta profesionala , a lui mai multa decat a mea. El nu ma cauta cand vrea sau o data la sapt. Ma suna zilnic , imi trimite mesaje , vorbim pe net . Cred ca vb cu mine mai mult decat cu nevasta-sa stand cu ea in casa. Eu nu stiu cand poate el trimite atatea mesaje cu ea in casa ...Si nici nu stiu cum de ea nu observa ca el e altfel. Eu daca as cunoaste-o personal as stii ce sa-i spun ca sa le fie din nou ok . Dar cred ca si ea e dezinteresata . Altfel nu si-ar permite el luxul sa ma contacteze asa des. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Exista o vorba,cel mai bine ascuns lucru e cel pus la vedere.Saraca acum o mai acuzi si ca e indiferenta,sau netoata de nu isi da seama??? Sau nu am inteles eu bine.Cu alte cuvinte ai inceput sa gasesti scuze,ca poate nici pe ea nu o intereseaza foarte mult de el,de aceea e ok sa caute alinare in bratele altcuiva,cam cusuta cu ata alba...si imi asum spusele.
clarmai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Bebele e fetita , deci nu va impacientati . Doar mamele de fetita care nu-s din Bucuresti , isi stiu sotu pe specializari mai nou , si le-a zis la ora asta ca lucreaza la calculator , atunci treziti-va din pat si urmariti`l haha "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Deja mi-era frica,dar m-am linistit,fata noastra e mult mai mare.
kariguld spune:
eu am doi copii, baiat si fata. si in ultimile luni am constientizat mai mult, ca puterea exemplului personal spune mai mult decat o mie de cuvinte. sunt fericita ca am reusit sa aratam si eu si sotul prin trairea noastra de zi cu zi, copiilor nostrii, lucrurile pe care n-am reusit din vorbe sa ne facem prea mult intelesi.
traiul in casa impreuna cu parintii isi pune amprenta pe copii, mai mult decat credem si intelegem. faptele parintilor raman intiparite in subconstientul copiilor, iar candva ies la lumina. exemplu elocvent de la prima postare. iar copiii ajunsi adulti de-acuma, perpetueaza greselile parintilor, ce trist. si desigur cred ca fac totul bine si au control aspura faptelor lor.
dahriana, sari in pat la nenea ala, nu te tine nimeni. spui ca ai principii? daca aveai nu deschideai subiectul asta. sa nu intelegi gresit! lucrurile sunt foarte simple, dar le complici tu. daca vrei ceva cu adevarat nu exista nimic sa te poata opri sa obtii acel lucru. fie el bun sau rau.
Matzaila_81 spune:
Dahriana, ce ar fi fost ok sa zica? Sunt insurat, am un copil, nevasta e ok, copilul e reusit dar eu sunt un magar care nu-mi pot tine izmenele pe mine?
Normal ca o sa vina cu povestea clasica de ursulet ranit si neinteles.
E penibil, ar trebui trimis la plimbare. Urgent.
Dar...exista femei ca tine. Cele care asulta, compatimesc si consoleaza. Si lor le merge si continua asa si se complac si se plang zilnic si-si bat joc de femeia de langa ei. Iar tu ajuti si esti partasa la toate astea.
Nu ti-o spun cu rautate. Lasa-l cu ale lui. Asta nu e barbat. Nu e prieten, nu e nici macar amic. E o nevertebrata.
+24
ela_04 spune:
Tatal meu...mare crai...4 neveste la activ, in prezent singur.
folosea astfel de texte pe oriunde mergea uneori chiar si cu mine de mana pt ca oricum eu aveam instructajul bine facut si nu spuneam la nimeni...
dupa ce pleca duduia imi facea cu ochiul si spunea ceva de genul "mai glumim si noi sa treaca plictiseala.."
acasa era maica-mea cu fratele meu care a fost mic tare bolnavicios, spala, calca, facea de mancare si se ducea si la munca.
nu inteleg...cat de disperata esti de incerci sa te autoconvingi de ce spune omul asta????!