Confidenta unui barbat insurat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Nu e Bucuresti . Deci stai linistita Babyblue ahhaha .

Deci Bucurestiu sa stea linistit hhahahaha

Si oricum : Nu ne-am facut nimic . Deci sotul e fidel , ca il refuz eu nu ca ar fi .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

baby, daca bebele tau e frumusel si plangacios ai toate sansele, sotu' face a facut ceva specializare in ultima vreme?...a si sa nu uitam ca e musai sa fii certareata, stresanta si buna de nimic.... daca nu te incadrezi in profil lasa pe alta la rand...

Nina, 31s+,

Cine a zis asa de saraca femeie ?
Nici macar el !

S-a insurat la 22 de ani . De aia il inteleg putin .
Eu daca as fi acum maritata de 2 ani as fugi in lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

sunt salvata.
sotul a terminat specializarea, nu e stresat de job, de copil, copilul NU mai e plangacios, iar eu sunt f calma.:) in plus, nu e neglijat sexual deloc.

on topic: dahri, termina cu prostiile!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Bebele e fetita , deci nu va impacientati .
Doar mamele de fetita care nu-s din Bucuresti , isi stiu sotu pe specializari mai nou , si le-a zis la ora asta ca lucreaza la calculator , atunci treziti-va din pat si urmariti`l haha

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

sunt salvata.
sotul a terminat specializarea, nu e stresat de job, de copil, copilul NU mai e plangacios, iar eu sunt f calma.:) in plus, nu e neglijat sexual deloc.

on topic: dahri, termina cu prostiile!

_

Tu esti adorabila oricum .
Tie nu ti-as face asa ceva nici cu gandul .
Ca stiu ca in tinereti ai fost zbuciumata ca mine , deci pe o parte ma intelegi .

Nu ma tin de prostii serios . Daca ma tineam era deja luat , folosit si abandonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dahri, ce te a apucat mai mama?

dupa ce o sa ti-o tragi cu el, o sa te simti super scarbita de tine si de el. o sa vezi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Aoleu, Dahriana, sa stii ca ma provoci Mai, eu am un glob magic (cu aceasta afirmatie, propun sa mutam subiectul la Paranormal) si in globul ala magic te vad pe tine, in vreo 10 ani. Stii cine esti? Fix `saraca femeie`.

Mama ei de roata, ca se intoarce! Aaaaaaaaaaa si globul nu minte, iti pot confirma n persoane (am ore de consultatie,gratuite)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

dahri, ce te a apucat mai mama?

dupa ce o sa ti-o tragi cu el, o sa te simti super scarbita de tine si de el. o sa vezi.

_

De mine sigur , din cauza vinovatiei .

De el poate nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana
De el poate nu .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Hai ma, ca are dreptate globul meu. Iti place omul si voiai confirmari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Aoleu, Dahriana, sa stii ca ma provoci Mai, eu am un glob magic (cu aceasta afirmatie, propun sa mutam subiectul la Paranormal) si in globul ala magic te vad pe tine, in vreo 10 ani. Stii cine esti? Fix `saraca femeie`.

Mama ei de roata, ca se intoarce! Aaaaaaaaaaa si globul nu minte, iti pot confirma n persoane (am ore de consultatie,gratuite)

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Imi place sa provoc de aia ma bag in toate kkturile fara sa-mi dau seama cand si cum

Ia ghiceste-mi

Da eu deja stiu viitorul .

O sa fiu si eu o nevasta inselata , nervoasa , cu bebe mic plangand ..de acum in 10 ani .

Si sotu din dotare o sa se delecteze prin paturi straine si eu o sa cred ca-i ocupat cu munca .

Da acum serios : Toate trecem prin aceiasi chestie la un moment dat , n-am zis ca nu .

Dar momentan nu-s nici sotie , nici mama , nici macar intr-o relatie ( ala de-mi hraneste ego`ul si il tin sub papuc nu se pune ) , e normal sa nu ma gandesc cum o sa fiu peste 10 ani . Ca nici nu vreau sa ma gandesc

Si pe mine o sa ma doara capu si barbatu o sa vrea , si eu o sa fiu stresata ..si el o sa se duca la amanta ca toti barbatii si eu poate o sa-l insel si o sa fim o familie fericita

Mergi la inceput