Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 21
ligia13 spune:
Si ce e "distractiv" de obicei la chestiile astea!
Brusc se intampla totul!
Brusc te imbratiseaza, brusc te vei culca cu el...
La fel de brusc se va termina relatia (la un mom dat)!
Dar nu-i nimic ca uite brusc a aparut alt doctoras pe care nu-l sustine nevasta in cariera si care se plictiseste in garda
Apoi altul, tot brusc, ca doar esti minunata si vorba circula!
Si BRUSC te trezesti ca ai 40 ani si ti-ai mancat tineretea cu doctorasi nesustinuti de neveste!
Altfel...telenovela dragutza..merge de citit la o cafea!
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
stiu f bine cine a fost Maria Magdalena , dar de la voi ma astept sa ma considerati oricum ! ...Dahri... |
Nina, 31s+,
draguta tu nu esti nici macar un miligram din negrul de sub unghiile acelei femei..asa ca nu o baga in subiectul tau ... orienteaza-te mai spre liziere
Matzaila_81 spune:
Eu nu te consider nicicum.
Citesc ce ai scris si-mi pare rau pentru tine. Trebuie sa fie tare trist sa fi tu.
Daca tragi linie, nimeni nu te place, nimeni nu te iubeste si toti alearga dupa tine ca sa-si satisfaca propriile nevoi. Pe tine ca femeie insa, cu suflet, ganduri si credinte? te arunca toti la cos.
Nimeni nu te cunoaste cu adevarat, nimeni nu viseaza la tine cu adevarat.
Nu esti cea care are painea si cutitul, este cea la care se sta la rand pentru utilizare. Nu e mandrie, e amaraciune.
Nu te judec,nu arunc cu piatra, dar imi pare rau de tine.
+24
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Eu nu te consider nicicum. Citesc ce ai scris si-mi pare rau pentru tine. Trebuie sa fie tare trist sa fi tu. Daca tragi linie, nimeni nu te place, nimeni nu te iubeste si toti alearga dupa tine ca sa-si satisfaca propriile nevoi. Pe tine ca femeie insa, cu suflet, ganduri si credinte? te arunca toti la cos. Nimeni nu te cunoaste cu adevarat, nimeni nu viseaza la tine cu adevarat. Nu esti cea care are painea si cutitul, este cea la care se sta la rand pentru utilizare. Nu e mandrie, e amaraciune. Nu te judec,nu arunc cu piatra, dar imi pare rau de tine. +24 |
De unde ai tras tu concluzia asta ? E total invers . Ce nu intelege nimeni aici e ca eu nu sunt genul care sa se implice , sa-si piarda capul .
Am iubit o singura persoana , acum ceva ani e adevarat , eram altfel , dar in urma a ceea ce s-a intamplat atunci si a altui eveniment nefericit din viata mea de acum 2 ani , am devenit o fiara.
Si eu ma simt bine asa de 2 ani de zile . Care ar fi problema.
Azi am iesit cu "insuratul" la o poveste , care s-a prelungit pe 3 ore . L-am studiat si nu am ajuns la o concluzie : Nu mi-ar putea lua capul sub nici o forma.
Am plecat apoi in treaba mea si n-am avut nici un sentiment de mvaaaai nu mai pot dupa el .
El ma cauta tot timpul , nu eu .
Si nu vom fi mai mult decat prieteni , pt ca nu ma omor dupa el .
E dragut , e genul meu , dar nu e wow . Asa ca , sa mai stea dupa fundu meu un timp asa sa ma amuz si atat.
Despre sotia lui am aflat mult mai multe . Si nu mai dau detalii pt ca oricum vor fi luate in ras , sau eu voi fi considerata naiva ca-l cred . Dar nu-s genul de persoana care sa creada tot ce i se spune , din contra . Si pot sa recunosc un mincios .
El sustine in continuare ca vrea sa fim prieteni . O fi asa sau nu , nici nu mai conteaza , atata timp cat nu se trec bariere.
Si nu e singurul prieten de genul asta pe care-l am , deci eu sunt convinsa ca o sa fac fata situatie si va fi doar o prietenie.
Multumesc pt sfaturi si pt noroiu pe care l-ati aruncat , dar ma descurc si singura.
kariguld spune:
subtire rau tot ce spui. mai ca-mi vine sa cred ca ai 14 ani, nu 24. serios!
nu te transforma in fiara, iti distrugi viata singura. mai precis sufletul. de ce te balacesti in mizerii cand poti foarte bine sa te scalzi in ape mai curate?
candva peste ani, o sa-ti amintesti de babele alea frustrate si invidioase de pe DC care-ti spuneau cate ceva din realitatile vietii. si o sa vrei sa dai timpul inapoi, o sa mai vrei sa citesti scrisul verde de invidie al sotiilor si mamelor de pe DC.
am un sfat ptr tine, traieste-ti viata in asa fel ca privind in urma sa nu ai prea multe regrete.
EllaX spune:
Ufff, tot aici sunteti?
S-a schimbat ceva/cineva? E ceva nou pe lumea asta?
Oare nu inchide nimeni inutilitatea asta de subiect?
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui EllaX Ufff, tot aici sunteti? S-a schimbat ceva/cineva? E ceva nou pe lumea asta? Oare nu inchide nimeni inutilitatea asta de subiect? |
Da' tu de ce-ti pierzi timpul pe aici?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
XIO spune:
citat din mesajul lui Dahriana Nici n-am avut ceva cu omul si imi sariti la gat . Vai pai se poate ?! XIO , nu-s fascinata de o lume in care ma invart de 6 ani. Mi-a trecut fascinatia dupa primul an . N-are nici o legatura cu cercul in care este el sau eu . Bine ca vrea doar sex . Asa ..si ? Probabil o sa fie un sex pe termen lung avand in vedere ca o sa ne vedem vreo 2 ani de acum inainte destul de des . Nu s-ar baga si nu si-ar risca minunata casnicie asa de florile marului . Ca pana la urma nu ma cunoaste asa bine incat sa fie sigur ca nu ii sun maine sotia si ii trimit si ceva poze cu noi 2. Pana la urma eu nu am absolut nimic de pierdut . El ...tot . Dar nu e asta scopul meu , nici macar sa ma culc cu el nu-i scopul meu , dar m-ati amuzat si ambitionat incat o sa-l mai tin un timp in sah , asa pt ego-ul meu . Multumesc de sfaturi . Acum am luat decizia potrivita. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Dupa primul an? Interesant, eu in primul an de facultate ma invarteam doar la institutul de mediina, nu prin spitale ca sa cunosc "lumea" aceea.
Vezi ca fiind labila poate te influentiaza cineva sa-ti tai si jugulara, asa, de "coola" ce esti.
Din experienta mea, si crede-ma ca e vasta in domneiul asta, pe barbati nu ii intereseaza si nici nu se gandesc la "amanta" care trimite poze si mesaje la nevasta decat atunci cand e prea tarziu, sau nici macar atunci.
El vrea sa faca sex u tine. De-aia iti serveste toate pastilele pe care tu le inghiti, ca altfel nu te-ai entuziasma atat ca te-aluat in brate si ati stat la povesti 3 ore. Si nici n-ai baga boticul la nevasta urata, casnicia defecta si altele.
Crede-ma ca numai fiara nu esti.
daca erai ce vrei tu sa pari nu postai aici asa ceva. ca nu te interesa ce cred altii si nu cereai sfaturi despre confidenta sau neconfidenta.
Fiarele astea sunt altceva. Vrei sa-ti dau un exemplu|?
Mica, sexoasa, vine la lucru cu rochie scurta ca un halat, transparenta, prin care i se vad bikinii. Are un amant stabil cu care merge la strand, si se culca cu absolut toti cu care are ea chef. Am intrebat-o o data de solar, daca nu se streseaza cu melanomul malign si mi-a spus, si citez " draga mea, daca mor maine mor fericita. Eu fac abolut tot ce vreau fara sa imi pese de ce spun ceilalti.Imi traiesc viata cum am eu chef, la maximum, nu ma stresez cu de-astea".
Asta e o "fiara" care se foloseste de barbati asa cum si ei se folosesc de ea, doar ca in cazul acesta fiecare isi are interesul si fiecare stie care e pozitia.
Sa nu crezi ca ea sta sa intrebe pe forumuri ce sa faca pt. ca doctorul Gheorgita i-a batut din gene si i-a luat o cafea, mvai, are 20 de copii acasa, oare e bine?
Nu draga, ea are viata ei si atat.
Tu vrei doar sa creezi subiecte de 30 de pagini in care sa scrii ca esti medic (btw, studenta sau medic? ca rezidentiatul e in noiembrie, la tine scrie ca esti studenta bla bla), esti frumoasa, esti "vexata", desteapta, apetisanta si fiara.
:))))
Vexata nu esti, fiara nu esti, desteapta in relatiile interumane nu esti, celelalte nu am de unde sa le stiu.
Ai noroc mare ca sunt unii iubitori de discutii care au si ea pasiunea dezbaterii si isi pierd timpul pe aici.
esti mai speciala/altfel daca nu te culci cu cineva, nu daca te culci.
Toate femeile care au trecut prin fliruri, apropouri, discutii interminabile si nopti pierdute cu colegii, dar nici una n-a cazut in extaz si nu si-a masurat feminitatea sau frumusetea prin asta. ca n-au legatura. cam ca sula si prefectura. :)))))))))
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
Lo_li_Ta spune:
XIO, iti raspund eu la intrebarea cu rezidentiatul. Nu sunt sigura, dar parca la alt topic a zis ca e medic veterinar.
Eu chiar sper sa ai 14 ani si nu 24, caci asa ai avea o scuza pt imaturitate. Eu nu spun ca o sa te culci cu el sau nu, dar felul teatral in care te prezinti e de telenovela cu femei fatale. Pana si titlul e telenovelistic. "Confidenta unui barbat insurat", auzi!
andacos spune:
Va anuntz ca subiectul poate fi accesat si pe facebook!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit