Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 13
Annisia spune:
Hei, salut! Fetele mele dragi,ma intereseaza si pe mine o scoica model ABC Design 3 TEC. Aveti sau stiti pe cineva care are? Dati-mi si mie de stire daca auziti ceva. Va rog frumos!!!
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (26+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
cecilia L spune:

La multi ani Hannah Patricia de Dantje!
La multi ani Eliza de mami gabitz78!
La multi ani Angelik Melany de angipangi!
La multi ani Mircea Gabriel de Andries!
Sa fiti sanatosi si norocosi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Anisia, eu am avut o mare dilema la alegerea celui de-al doilea prenume...asa ca te inteleg, pana la urma Mandarinuta are dreptate, cum va place voua si atat, este copilul tau si ai privilegiul de a alege numele, bineinteles alturi de tati si Yanis, Yanis este si el un omulet cu putere de decizie asupara fratiorului lui....zic si eu, el ce spune?
Cecilia si
gabitz78 spune:
buna.
multumim frumos de urari.

noi, cum ii sade bine omului, sarbatorim 3 zile:am inceput ieri la gradi, am continuat azi cu familia din partea mea si incheiem maine cu familia din partea sotului. asa ca toate bune si frumoase.

azi am facut vaccinul si revizia (104 cm si 15.5 kg). a bazait nitel la intepatura, dar s-a calmat repede.
in rest, nu prea avem noutati.
va pupam dulce.
o noapte frumoasa!
ANDREEA11 spune:
Cioc-cioc!
Va mai amintiti de noi??
Am venit sa uram LA MULTI ANI cu sanatate si noroc! tuturor papanasilor si dulcetelor care au implint 4 anisori!!!
Si sa va intrebam cati dintre voi nu au facut vaccinul de 4 anisori?? Noi nu prea am mai fost perfect sanatosi in ultima vreme, ca, deh, am inceput gradinita! Cris este un baiat mare si cuminte, foarte politicos si matur, care ma incanta in fiecare zi!!! La gradi am schimbat grupa si accepta noua colectivitate, ceea ce ma bucura.
Am rasfoit putintel si va gasesc la fel de veseli/e si in verva!
luy spune:
Buna ziua, sper ca aveti un weekend linistit !
In primul rand La multi ani ! tuturor papanashilor si dulcetzurilor care s-au asarbatorit saptamana aceasta, cate un pupic special pentru Eliza
si Mircea
.
Scuzati-ne absenta, am avut niste zile urate, incercand sa tinem sub control bronsiolita Irinei, sa nu apara complicatii si sa trebuiasca internare. Dar asta a insemnat ca aproape ne-am mutat la Medicover, am fost si de 3 ori/zi acolo si am stat si peste 4 ore pt aerosoli, aspiratii si injectie. In doua seri am inchis noi clinica, adica a asteptat femeia de serviciu dupa noi sa ne descuie/incuie usa
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
ligeea spune:
N-am mai scris de mult -ani sa fie, dar de citit v-am citit aproape saptamanal.
Cateodata imi venea sa si rad ca numai ce vorbeati voi de copii bolnavioari sau gripati , ca hop si la noi apareau simptomele .Nu am avut probleme grave , dar am trimis cate un gand bun Valentinei, Sabinei si celorlate fete cand am citi despre pierderile suferite in familie , sau prieteni.
Noi ne mandrim cu doi baieti frumosi , unul la scoala -clasa a doua deja si papanasul la gradinita franceza( mai chiulangiu din fire ).
In rest anii incep sa se cunoasca -cand ai baiat de 8 ani nu mai esti ,,adolescenta " ci ...in ,,floarea varstei "
.si cu riduri,,de expresie"
Ma uitam ca si pentru unii si pentru altii zilele trec la fel-cu mici si mari bucurii , vacante , servici, cate o lacrima stearsa pe furis , o aniversare , sarbatorile alaturi de cei dragi .
A persistat mult acel sentiment de camaraderiecare s-a infiripat la Odisee -poate voi nu v-ati dat seama dar eu care doar v-am citit ,l-am simtit tot timpul .
Cand ma simteam obosita si fara chef , cand vroiam sa vad daca si altii vad ca a venit iar toamna sau ca se bucura de primele zile de gradi ale copiilor , deschideam ,,Papanasii" si alaturi de voi uitam de micile neajunsuri de peste zi .
Va multumesc pentru ca m-ati facut sa fiu parte din viata voastra ,ca v-am cunoscut prin randurile pe care le-ati scris .
Parca timpul nu mai are rabdare copiii se fac mari ,unde va mutati fetelor dupa ce se va termina si Floarea Copilariei?
mandarinutza spune:
Buna dragi mamici!
Luy, of, prin cate ati trecut cu Irina! Sper ca acum e bine, refacere rapida!Stiu cum e cu bronsiolitele, si Filip a avut 3 pana la 1 an. Sper sa nu mai faca nici el.
Andreea11, nici eu nu i-am facut inca Antoniei vaccinul de 4 ani, poate in vacanta de iarna sau primavara.
Ligeea
multumim pentru placuta surpriza. Parca zilele trec mai repede cand ai copii si e tare bine sa impartasesti trairile cu colegele de papanasi
.
mandarinutza spune:
Isabeluta, se pare ca si in Bucuresti sunt cazuri de scarlatina. Dimineata, m-a sunat o prietena ca are cele 2 fetite mai mari internate in spital cu scarlatina. Din ce am inteles, nu luasera de la gradi, ele fiind primele cu acest diagnostic, ci de la inot sau parc.Of! Imi e tare mila de ele ca trebuie sa suporte tratament intravenos. Noi nu ne-am mai intalnit cu ei de 3-4 saptamani, asa ca nu cred ca suntem in pericol.
cecilia L spune:
Luy, multa sanatate Irinei si voua multa putere, greu cu coplasii bolnaviori. Pup
Andreea11, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, ma gandesc mereu la voi, mai ales cand merg singura cu Cristi in IOR, nu cred ca l-as recunoaste pe Cris, dar pe tine cu siguranta, sper....poate ne revedem in parc, odata....Nici noi nu am facut vaccinul de 4 ani...pup
Ligeea, o surpriza placuta.pup
Cecilia si