Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina, sa stii ca ma bucur ca incep serviciul, simt nevoia unei activitatii.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, cred ca o sa fie ok cu jobul, tu esti o fiinta f echilibrata si intotdeauna gasesti exact timingul potrivit

Vale, pt tine o mie de . N-amcuvinte, tie iti ecred de o mie de ori mai greu camie, nu stiu cum reusesti, serios, eu nu sunt in stare sa am grija de copii cum ai tu ....

carpatina, bineinteles ca nu e sigur. Cam 60%. dar nici sa o duc asa nu e sigur. e f f rau. ca pot faceosteoporoza si diabet de la atata cortizon, si asta foarte curand.....
Eu pur si simplu aleg raul cel mai mic, o viata normala iese din calcul din pacate.
insa ma concejtrez pe partea buna a existentei, mai dau pe-afara si eu , ca valentina, din cand in cand, dar per total....exista multe lucruri frumoase de care sa ma bucur.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale,[flo]

Sabina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Valentina !

Gabriela salut revenirea ta.

Am pus poze de la atelierul de astazi al Dariei in albumul cu poze de octombrie.

Daria nu a dormit in ultimele zile la gradinita. Nu vreau sa incep iar discutia despre somn doar imi exprim nemultumirea fata de acest fapt.

Mi s-a pus pata ca David e prea slab si nu foarte inalt. Am inceput sa compar poze de ale lor de la aceeasi virsta (in una clar aceeasi hainuta ii venea altfel ei plus falcile mai rotunde). Abia astept sa gasesc si graficele de crestere ale Dariei.

O sa va mai enervez cu chestiunea din urma.

Roxana am vazut indicatorul spre scoala de balet. Nu e departe. o sa telefonez saptamina viitoare.

Va imbratisez, sa aveti grija de voi mamici pentru a putea avea grija de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tot citesc de boli, suferinta si sincer, scarlatina lui Vlad mi se pare complet nevinovata. Rox ai dreptate!!! Parintii nu au de unde sa stie ca puiul lor e in incubatie si imprarstie virusii...a venit prea ne-anuntat totul, iar eu ma simteam asa neajutorata cand il vedeam cu branula in manuta in atmosfera aia de spital...
Abia astept sa treaca luna asta. In ultimii ani cred ca a fost luna ce am urat-o cel mai mult...prea mi s-au intamplat tot felul de lucruri!

Mi-e imi place Vlad la varsta asta! E matur in gandire si are o imaginatie asa bogata! E ascultator si intelegator! Mi-as dori sa ramana asa! Sunt asa dragalasi cand sunt mici, dar parca ma topesc mai tare cand imi spune "mami, tu est draguta mea si te iubesc mult, mult, mult!"

PS Va scriu din pat. Sunt in plina criza de lumbago!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, cred ca a fost tare neplacut cu branula, noi am scapat atunci cu antibiotic pe cale orala. Multa sanatate! Si AMR 3 zile din luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat sa vad daca ati terminat capitolul....cam lunga saptamana??????

Sabina, sanatate multa. Ma bucur ca va petreceti timpul voi doua, cred si eu ca este ffffffffff incantata d-soara.

Vale, sanatate si multa multa putere. Ma intrebam in timp ce citeam cum reusesti sa te descurci, da..corect, copilasii iti du putere, dar oare este suficient!!!!!!! Jos palaria in fata ta, daca simti nevoia sa bem o cafea, ca sa iesi din ale tale, da un semn.....aproape in fiecare joi si vineri sunt dimineata libera.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Isabeluta, greul a trecut, sanatate multa.

Azi am fost si noi la dr. a facut baiatul analize, nici o lacrimioara, curajos nevoie mare...barbatelul... isi tot verifica bratul sa vada daca mai curge sange.
La bilant ok, 109cm si 17,3kg.....poate cam slabut dupa nr. de coaste pe care le numeri, o sa umblam putin la cantitatile de mancare...si vedem dupa rezultatul analizelor. Avem ok si pt vaccin, dar nu m-a lasat sufletul sa-l intep de 2 ori in aceeasi zi....chiar asa unde se face vaccinul, in brat?

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Roxana, multa rabdare cu santierul...si cat mai departe de el....
Ma bucur ca a fodst ok cu minivacanta.pup

Erina, ce te-a apucat ca baiatul este slab...eu zic ca arata fff bine, inalt, are timp sa creasca, nu ai sa gasesti 2 copiilasi la fel, chiar si frati...asa ca fara comparatii.

Gata, va urez un sfarsit de saptamana placut, sper sa apuc sa mai intru pana schimbam locatia......am fugit la munca, abia de la 17,30 incep azi.....mai merg si cu baiatul dupa mine, azi este scolerrrrr, fericire maxima pt el.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, mai multe persoane au spus ca Fabian e naspa. Vroiam ceva mai special. Mama m-a zapacit ca vrea Edmond, dar mie mi se pare prea pompos... Mai avem timp si nu prea sa gasim ceva potrivit si pe placul tuturor.

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (26+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput