Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MatzaRebela/MatzaRebela.jpg)
MatzaRebela spune:
buna seara dragi mamici si burtici:)
Noi am avut ieri botezul si a iesit bine!:) Fetita a plans un pic cand a bagat-o in apa ca a bagat-o pana la fundul cazanului si de 3 ori uffff si a plans de s-a invinetit mititica dar i-a trecut reativ repede.
in rest suntem bine, crestem, papam mai plangem mai radem cu gura pana la urechi si cu zgomote cu mami cu tati, la carusel.
Ne-a traumatizat fetita cu botezul, ce nu-mi plangea mie la baita cand a scaldat-o in seara asta nasa a tipat mitita de nu mai putea:(( asa mila imi era de ea nu mai puteam de ce sa zic ca era si obosita mititica ca la 7 vroia sa doarma si nu am lasat-o am tinut-o treaza.
A fost atractia petrecerii fetita mea la toata lumea a stat in brate si a fost foarte frumusica. am mers in alb la biserica si ne-am intors in roz hihihihi:D
inca nu am pozele insa cum o sa am o sa pn pe grup sa vdeti:)
Imi cer scuze ca nu am mai scris asa des cum o faceam dar imi ocupa tot timpul fata mea si ma mai relaxez uitandu-ma la filme nici nu-mi dau seama cand trece ziua.De citit va citesc zi de zi!
Pe zi ce trece ma simt mai apropiata de ea si ma minuneaza tot mai mult. cand ii e foame tare tare incepe sa planga si o iau in brate tot se mai sclifoseste asa dar cand vede sanul incepe si zambeste se linge pe botic si da capul sa ajunga la el nu are rabdare sa o pozitionez eu cum trebuie hahahahah.
Va pupic cred ca ma bag si eu la somnic ca in ultima saptamana numai dupa ora 12 noaptea am dormit si la 6-7 eram in picioare
Cea mai fericita mamica de Kate Rina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Felicitari Matza pentru micuta crestina !!!
Sei, legat de 45 de grade, la maternitate salteaua fetitei avea niste chestii dedesubt si statea micuta cam la 30-35 de grade. Mie mi se pare ok. Asa o sa pun si eu salteluta la pat. Inca nu am puso ca vine maine patutul
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
Felicitari Matza pentru micuta crestina!!!
Fetelor, nu ma mai laudati ca am slabit, eu am pus 21 de kg in total in perioada sarcinii si eram oricum cat malul cand am ramas...cand o sa ajung pe la 60 va anunt
Lena o sa ai timp sa slabesti destul, eu cred ca cel mai mult am slabit in prma saptamana dupa ce am venit acasa, eram vraiste cu somnul si nu ma puteam adapta deloc la trezitul asta toata noaptea
, o sa pun maine o poza pe grup sa vedeti ce fata aveam in perioada aia, parca ma lovise trenul
.
Sei mi-e asa de frica sa manac fructe crude, am zis ca mai stau macar pana face o luna si ma risc si eu la un mar, pana acum singurele fructe sunt niste curmale uscate si fructele deshidratate din musli (mananc si eu musli zilnic, cu sana sau iaurt, fara el cred ca nu as mai avea scaun deloc). In rest mananc carne de pui sau peste la gratar cu garnitura de morcov fiert, supa de legume si pui (amestecate) si acel musli...cam atat. IN week-end am mancat placinta cu branza facuta de soacra, am bagat la greu si Mariuca nu a avut colici mai rau ca de obicei.
In seara asta i-am dat si eu pentru prima data niste picaturi de Bonnisan ( in prima faza eu am spus ca nu ii dau nimic de colici insa asta am vazut ca e mai mult din plante) si doarme de 4 ore, da parturi de zor...eu a trebuit sa ma mulg, imi plesneau sanii, ea papa cam la 2,5 ore de obicei...inca o pazesc, mi-e ca daca ma culc acum, se trezeste si mai rau ma zapacesc de cap.
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
neata fetele.
sei de care sac de dormit ai pentru fata?
Si eu ingros randul celor constipate.Nu ies afara decat cu supozitoare, am hemoroizi, sangerez..........vai de mine.
Fetelor ce culoare au ochii la bebeii vostri?
camady's baby
bujo spune:
Eu am luat Cerazette la Filip. Am renuntat ca aveam sangerari de la el (este unul din posibilele reactii adverse) si scazuse si laptele, desi cik ar fi o coincidenta, ca asta e singurul permis in alaptare si deci nu afecteaza lactatia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MatzaRebela/MatzaRebela.jpg)
MatzaRebela spune:
neatza pupici..
Ochisorii piticei mele sunt albastrui spre gri oarecum cam amestecat asa momentan nu ma pronunt la o culoare hehehe.
App de hemoroizi vai ce patesc si eu acum dupa ce am nascut... ma constip , la fiecare iesit afara ma apuca plansu de usturime+durere ufff.. si bineinteles se fac fisuri si curge sange putin asa ...sincer ca sa nu ma doara mult timp dupa ce fac ma dau cu crema sanosan.. imi trece relativ repede dar la urmatorul scaun o luam de la capat:((
e complet dat peste cap organismul meu... trebuie sa am grija ce mananc, sa nu mananc prea mult odata ca apoi ma apuca crizele de stomac de scap de durere numai dupa ce ma fortez sa vomit(asa scap doar intr-o ora de dureri si nu ma mai tine 6-7 ore chiar si mai mult), hemoroizi bineinteles, se acumuleaza si oboseala.. uff dar tot cea mai fericita mamica sunt loool
pupici
Cea mai fericita mamica de Kate Rina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Eu am luat Cerazette la Filip. Am renuntat ca aveam sangerari de la el (este unul din posibilele reactii adverse) si scazuse si laptele, desi cik ar fi o coincidenta, ca asta e singurul permis in alaptare si deci nu afecteaza lactatia. bujo mami de Filip si Caterina |
Si eu am patit tot asa cu pastilutele astea
![](bang.gif)
In articolele LLL scrie ca pastilele contraceptive scad lactatia, mai ales cele combinate. Cerazette e monohormonala... dar eu prin "mai ales"am inteles ca si astea pot scadea lactatia la unele persoane. Sincer nu am citi mai mult de atat pe tema asta... ca oricum imi erau inconfortabile
![](icon_smile_blush.gif)
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Am retinut intrebarile in asteptare... raspund
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
darisa spune:
neata fetele,
Multumesc fetelor pentru urari! Abia m-am pus la curent cat de cat cu ce ati mai scris. Scuze ca nu retin inca mare lucru...
ionela, multumesc din suflet pentru sfaturi, tocmai studiez articolele postate de tine.
Incerc sa fac tot ce mi-ai zis. Beau ceai, cam 1 litru pe zi, 1 l de apa, mananc bine: 3-4 mese pe zi dar cu odihna e mai greu. E foarte greu cu pusul la san pentru ca sta si 2 ore sa suga, nu apuc sa fac nimik, nu apuc sa stau cu Alex deloc, ieri toata ziua l-am pus la san, a dormit f bine dupa-masa,3 ore, apoi spre seara a fost super agitat, abia pe la 23 a adormit, la 23.30 m-am culcat si eu si la 24:30 s-a trezit cel mare plangand ca il trece cache, la 1 ii faceam dush ca nu a vrut sa se stearga la fund si pe cand sa adorm s-a trezit cel mic, l-am luat cu mine in pat si m-a molfait de la 2 pana la 4 azi noapte....iar la 6:30 s-a trezit cel mare....nu prea reusim sa ne coincidem programul....
Kora: ce dreptate ai! Abia acum imi dau seama ce usor e cu 1 copil....doar cand ai 2 iti dai seama ce usor era cu 1. Oare Natalia cum se descurca cu 3?
fetelor eu de 3 zile nu am lohii deloc, la mine in total au durat lohiile 10 zile, oare e normal?
Va pup, revin! 39 AMR 2 ZILE
Mami de Alex ( 3 ani si 3 luni) si asteptandu-l pe Radu