Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

alayna , te compatimesc sincer , ca esti singura fara nici un ajutor din cand in cand
si eu mananc cu el in brate

nanna , dr pediatru ne a trimis la un dr chirurg ortoped de la Budimex
el ne a invatat cum sa facem masajul
nu prea stiu sa ti explic ce si cum , sotul meu e responsabil cu asta

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

iar am avut un episod isteric la tzatzi
a mancat la una juma de ora si am schimbat-o la cealalta si da-i isterie. am incercat s-o pun la celallat iar, nimic.
si ii era foame ca-si baga pumnii in gura.
i-am dat biba cu ce aveam la frigider si a ras 70 ml...
nu stiu ce se intampla....

mie imi zbiara daca se uda. nu sta deloc cu scutecul ud. trebuie s-o schimb imediat...

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May nu e jetul prea puternic? sau ici nu a luat sanul?
o schimbi dupa fiecare pisu?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Alayna
.. faza asta cu dormitul 5 min e permanenta? te intreb pt ca si Ele are zile in care nu poate dormi , urla in patut de nu ii gasesc buba... nu vine nici o ruda sa te ajute sa te poti relaxa catea zile?

De cand am adus-o de la spital face figuri .Rar doarme 3 ore ,in rest 1-2 ore .... dupa trezire o pun la san si in 5 min maxim adoarme ,uneori o necajesc usor sa se trezeasca sa pape ,dar doarme tun . Dupa ce o mut incet in pat ,fie al meu,fie al ei,incep tipetele s i se face toate culorile la fata . O iau o linistesc tot la san ,iar adoarme si tot asa .Azi la pranz am stat in fund pe un scaun sa n-o mai deranjez ,numai sa doarma ea un pic .
De vreo 2 zile ,am observat ca tresare in somn si nu doarme adanc .Daca ma simte langaa ea adoarme la loc ,daca nu....scandal mare
Noaptea trecuta s-a trezit din ora in ora cu toate ca am culcat-o langa mine in pat .
Sotul zicea ca din cauza lunii pline e asa agitata asta mica ,dar eu nu cred in din astea
Moasa m-a vizitat ieri si avertizat ca va fi un puseu de crestere zilele astea,va fi agitata ,nu va vrea san ,nu va dormi noaptea si va plange mult
Rude din partea mea nu am pe nimeni aici ,sotul are 2 cumnate ,una are deja 2 copii mici si lucreaza 12 ore , cealalta e mai in varsta si sta departe ,vine o data la 3 zile sa mai aduca ceva de mancare

Voi schimbati bebeii de pampers inainte sau dupa alaptare?
La mine tine o gura ,stie tot cartierul cand o schimb ce mai tipa ,am incercat si inainte si dupa papica .

40+

Se pare ca va fi

:)

Alyana, puiul meu e cu o zi mai mare decat al tau
Asta inseamna ca si noi o sa avem puseu?

Nu era primul puseu 5-8 sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nanna, mie mi a recomandat medicul de familie chiar daca nu a observat nimic ciudat. a zis ca e mai bine sa o fac.

lena, sei, multumim

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Oana si pe mine ma linisteste ce spui tu in legatura cu suflul. Dulcica foc printesica ta si e atat de micuta si delicata

Marryan ce scumpica este si fetita ta si ce vesela

Felicitari oana_s pentru bebe Calin!! sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!

lena si eu la sughit o mai pun la san sau o las sa sughite
, asa cum spune si sei...
ce bine doarme fata ta, esti o norocoasa
Apa de baita eu pun de la robinet, am fiert-o numai la primele 2 baite. Oricum o spal la fund in chiuveta zinic...

Da sei, s-a linistit sotul cand i-am spus ca si voi aveti frisoane, a citit singur si s-a convins, ca nu ma credea. Da e dolofana Mariuca mea, are niste picioare si niste maini grasute, numai cute. Pana acum a luat un kilogram (maine face 1 luna) , e mult, e putin?
Vanita e super, noi am primit-o, e foarte practica pentru ca are acel suport si pot sa ii fac baie singura...ei ii place sa stea acolo, e foarte incantata
Cand am citit de fata ta ca plange cand o imbraci gros si ii pui caciula chiar am ras, exact asa face si a mea, cand o imbrac sa iesim, stie tot blocul iar caiula e punctul culminant. La baita nu plange dar cand ii pun caciula la final, urla de numa...e rea de caldura.

Alayna imi pare rau ca esti atat de obosita mamico si nu ai niciun ajutor, ce sa facem daca bebeii nostri sunt mai sensibili si le place sa stea in brate...
Te cred ca iti este foarte greu, am fost terminata si eu la inceput si am avut-o pe mama cu mine insa pot sa iti spun ca o sa te obisnuiesti cu programul asta si iti va parea normal. Important e sa nu te mai stresezi cu treburile prin casa si sa dormi cand doarme bebe.
La mine primul puseu a tinut 1 zi, acum suntem iarasi in plin puseu, cam de 3 zile sta foarte mult la san...

sei si fata mea are zile in care doarme 5 minute, are si nopti din astea..noaptea o mai pacalesc cu zgomotul feonului si adoarme la loc de multe ori (mai putin azi-noapte) dar ziua nu stiu ce sa ii fac uneori nici eu...ii cant, dansez cu ea prin camera, o legan, ii povestesc ..

Ionela azi m-am tot gandit ca trebuie sa imi fac timp sa intru sa bag motatele, am fost sigura ca nasti dar vad ca bebe Tudor mai vrea sa stea la caldurica

May am citit ce scrii tu de bibi a ta si ma gandeam la a mea...fetelor, de cateva zile, cand o pun la san, e vorba mai ales de sanul stang, daca e flamanda rau suge fara probleme, insa daca nu ii e chiar foame si vrea sa stea acolo mai mult de alint, lasa sanul brusc si urla de 2-3 ori, iar il ia, mai suge putin, iar il lasa brusc si urla. Lapte este ca ii curge pe la coltul gurii pe fata si are si gura plina, e posibil sa curga prea mult si ea sa se enerveze ca nu are timp sa inghita? Azi m-a apucat plansul de disperare cand am vazut-o cum urla efectiv cu sanul in gura, deja ma gandeam ca in curand nu va mai dori sa suga, sau ca e sanul meu defect

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Felicitari ptr apartament, Lore!Sa fie intr-un ceas bun

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor mai stiti ca va povesteam ca ne luam un apartament intr-un bloc nou?Ei bine l-am luat si au inceput sa lucreze la el si intr-o saptamana este gata.In noiembrie o sa mutam la casuta noastra Avem si centrala si atunci o sa-i fac ghindutei 24 grade in camera(este cel mai bine) si o imbrac mai supbtire.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Felicitari, Corivio! sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fara colici

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Ziua buna!
Am intrat sa va spun ca pe 30.09 ora 18.55 am nascut-o pe Madalina Maria.A avut 2500 g, apgar 10 si am nascut prin cezariana.
Suntem de 2 saptamani acasa si inca ne mai acomodam una cu alta.Laptic este, dar cateodata suntem mai lenese si nu vrem sa luam sanul.Asta cred ca in mare se datoreaza si biberonului din spital;eu am avut mici complicatii si revenirea mea a fost mai lunga.
In rest suntem bine, fericiti si un pic zombi de nesomn.
Intru sa mai cer sfaturi, va citesc , dar nu intotdeauna apuc sa si scriu.
Va pup pe toate si pe bebelusi.

Corina mami de Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka... a mea nu plange la caciula de dupa baie... doar la caciula de iesit.. sunt sigura ca stie ca iesim afara.. daca plange sa zicem normal cat e imbracata , la noi punctul culminant e caruciorul.. daca as pune-o pe jar nu ar plange asa...
1 kg la 1 luna e ff bine.. 1 kg de la nastere sau scadere?
Eu cand nu vrea sa doarma ziua o las asa.. ii cant, dansam, ne iubim, ne leganam, o mai las singura.. asta e..

Voi ce folositi pt nasuc? adik ce aspirator? eu i-am luat vibrocil .. insa mi-i se pare cam o porcarie..
V-am zis ce am patit cu pompita para? Mandra mea i-a dat un picior de a zburat in cosul de gunoi, ca sa nu o las singura am zis ca o schimb si apoi o iau.. am uitat atunci , si tati hrnic i-a golit cosul cu gunoiul ei.. Deci Elenuca mea si-a facut dreptate ( la cat iubeste sa ii umblu in nas nici nu ma mir)

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Lena,si mie tot asa ne-au spus sa spalam ochisorii de la exterior spre nas.
Asta cu pusul pe dreapta cica ar ajuta sa eructeze.
Si noua ni s-a spus sa nu avem plante in camera copilului.

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Recomandari medic de familie pediatru (va invit sa comentati )

- apa plata, fiarta calduta ca sa ii treaca sughitul, dupa o luna o picatura de zeama de lamaie... hai dute
- alaptare la cerere, dar sa treaca minim 2h, pentru ca stomacul elimina sucuri gastrice si prelucreaza si abia peste 2h laptele e trimis ma departe, daca ii dam intre timp umflam stomacelul si laptele pleaca mai repede fara sa fie asimilate nutrientii.
- daca vrea sa pape si nu au trecut doua ore o lingurita de apa fiarta calduta.
- baita sa o fac cu apa fiarta, pana acum o faceam cu apa direct de la robinet
- sa nu alaptez la orizontala ca se duce laptic in ureche sau nas. eu asa o alaptam noaptea
- sa nu o las mai mult de 3h fara masa. Noaptea asta a dormit de la 12 la 8
- o sa ii dam calciu la 1 luna 2 si 4; (am intrebat daca facem analize inainte; ea a spus ca a fost acum la un congres unde au spus sa nu dea calciu, dar cica ea da... again hai dute )
- sa sterg ochisorii de la exterior spre nas (la Arcadia mi-a spus invers)
- dupa masa opun intotdeauna pe dreapta (ok )
- sa nu fie flori in camera nde sta fetita, pentru ca pamantul mucegaieste si nu e ok
- k nu e deacord cu ceaiuri pana la 6 luni
- k nu e deacord cu dulce si sarat pana la 2 ani

cam atat , cele bune le-am lasat la urma

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput