Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

intrebare tuturor: faceti intuneric total in camera noaptea¿ ca eu mai las pe hol lumina aprinsa, si usa deschisa...dar cred ca fac rau...

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

si eu stateam la fel la inceput cu lumina de pe hol. acum avem o lampa mica cu un bec de 15 watti acum stam oricum cu usa inchis la camera ca tre sa fie caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

eu am o veioza ca vreau sa o vad noaptea ce face.Mi-e frica sa nu-si puna patura in cap si sa se sufoce.

idanuca, felicitari pentru micuta

Camady si eu am 22 grade in casa si mi se pare frig.Dac mie mi-e frig ei nu-i o fi?Eu o tin in body cu maneca lunca si un costumas nun ffff gros.Azi i-am mai dat o bluzica peste.

Ghinduta mea are tot timpul manutele reci, chiar si cu manusi in maini.

Sei dar doarme Ela nu glumaIn acel interval de timp nu mananca deloc?
A mea se culca la 10-11 si se trezeste la 3-4 ore sa manance si iar se culca.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

As vrea sa va mai intreb ceva...este normal ca fata mea sa planga tot timpul daca nu e tinuta in brate? Deja s-au lungit perioadele de veghe si in timpul asta vrea sa stea numai in brate, cum o asez pe pat, chiar daca sunt langa ea, ii vorbesc, ii cant, incepe sa urle isteric . Cand sta in brate e foarte linistita chiar adoarme...cum o asez pe pat deschide ochii si incepe sa urle. Am observat si ca atunci cand este aproape de a se trezi din somn, intai incepe sa urle, parca vrea sa se asigure ca in secunda 2 e luata in brate. O fi bolnava?
Spun ca urla pentru ca ea chiar asa face, urla din toti plamanii, finul meu a crezut ca se sufoca prima data cand a auzit-o si striga la mine sa o bat pe spate...pana la urma s-a convins ca asa plange ea.Sa nu va imaginati ca o las sa planga dars e mai intampla sa fiu la baie sau cu mainile ude ca spal vasele sau bag la masina si pana ajung la ea deja am parte de concert...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

stai linistita, nu e singura. Mara mea face asa seara de ceva vreme. are episoade de 15 min pana si la 2 ore in care urla, iar eu sunt singura la care vrea. adoarme in brate si trebuie sa o mai tin inca vreo ora asa ca sa intre in somnul profund de noapte. sunt mititei, trec prin multe schimbari si sunt speriati cred. vor la mami. :)

Mergi la inceput

Mikka, Lore ati incercat cu suzeta?sau nu vreti sa o invatati cu suzi?

Si a mea facea la fel sau era ffffff agitata cand o punbeam jos asa ca i-am dat-o pe suzi in gurita so se culca imediat.Apoi cand adoarme o arunca singura.

Mergi la inceput

Fetelor mai stiti ca va povesteam ca ne luam un apartament intr-un bloc nou?Ei bine l-am luat si au inceput sa lucreze la el si intr-o saptamana este gata.In noiembrie o sa mutam la casuta noastra Avem si centrala si atunci o sa-i fac ghindutei 24 grade in camera(este cel mai bine) si o imbrac mai supbtire.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mikka, Lore ati incercat cu suzeta?sau nu vreti sa o invatati cu suzi?

Si a mea facea la fel sau era ffffff agitata cand o punbeam jos asa ca i-am dat-o pe suzi in gurita so se culca imediat.Apoi cand adoarme o arunca singura.

am incercat sa ii dau suzeta, am cumparat vreo 4 modele dar nu vrea deloc. nici nu am insistat f mult. dar ar fi acceptat-o, as fi fost de acord, dar asa poate e mai bine ca nu o vrea. ... mai bine pt ea desigur.

edit: nu doar ca nu vrea suzeta, dar nu mai suporta nici tetina biberonului. am trebuie sa o las cu mama o scurta perioada de timp si i-am facut o sticluta cu ceai in caz de urgenta. a zis mama ca numai cat simtea pe limba tetina o scotea cu limba si se stramba de numa numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna dimineata fetelor

Sei dar doarme Ela nu glumaIn acel interval de timp nu mananca deloc?
A mea se culca la 10-11 si se trezeste la 3-4 ore sa manance si iar se culca.

Rach nu se trezeste cate 7 h, adik de la 22 la 6 doarme fara trezire, la 6 se trezeste, papa si mai doarme pana la 9 ..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

RACH .. felicitari pt ap... da detalii cate cam? etaj? sa stim cum te vizitam ... citeam in cartea Mamma si copilul , ca in cam copilului trebuie o temp de 18-20 grade .. Noi la 24 grade facem bubite de caldura si ii transpira fruntea, mie imi place caldura ... ea insa se simte bine pe la 22 ..
Mainile reci am obs ca nu le mai are noaptea de cand o culc in sac

LORE.. si noi avem 4 suzete , nu o ia deloc in gura, una singura a acceptat-o pentru 3 zile.. iar tetina bibe e mai rea ca suzi.. adk nu numai ca o arunca dar plange si isi face greata.. mama tot imi zice sa o invat cu bibe in caz ca trebuie sa las fta cu cineva , insa nu vreau sa-mi chinui minunea.. de foame in caz ca plec accepta ea bibe...

Fetelor voi aveti frisoane? ma trezesc noaptea la 23 grade , cu pilota si patura pe mine si imi e frig si sunt gheata, f greu ma incallzesc.. ce o fi asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

LORE.. si noi avem 4 suzete , nu o ia deloc in gura, una singura a acceptat-o pentru 3 zile.. iar tetina bibe e mai rea ca suzi.. adk nu numai ca o arunca dar plange si isi face greata.. mama tot imi zice sa o invat cu bibe in caz ca trebuie sa las fta cu cineva , insa nu vreau sa-mi chinui minunea.. de foame in caz ca plec accepta ea bibe...

Fetelor voi aveti frisoane? ma trezesc noaptea la 23 grade , cu pilota si patura pe mine si imi e frig si sunt gheata, f greu ma incallzesc.. ce o fi asta?

sei stiu cum e cu mama. a mea ma innebuneste sa nu ii mai dau tita in gura toata ziua buna ziua si mereu in brate ca se invata cu mine si nu poate sa o mai tina nimeni dupa aia ... imi face capul patrat. :)) cand vedea ca scanceste si nu vrea sa adoarma decat la san, imi zicea ia da-o incoace sa iti arat cum o adorm eu fara tita. se chinuia , bibi incepea sa urle si s-a lamurit pana la urma ca nu are sorti de izbanda. :))))

da, si eu am frisoane asa cum zici tu. si tot am tendinta sa o imbodolesc si pe bibi. :)) sincer cred ca e de la faptul ca mereu sunt cu sanii pe afara, ba uneori cu spatele gol ca nu are decolteu bluza si se mai adauga si oboseala cred.

Mergi la inceput

nu stiu sei ce o fi ca si mie mi se intampla si in afara de faptul ca mi-e frig ma trzesc si transpirata.Si din cauza asta ma intreb daca mie mie frig (si eu ma acopar cu piliota)lor nu le este?

Trebuie neaparat sa-i cumpar si eu sac de dormit.Ca asa nu mai stau cu grija ca-si acopera fata.

Sei ap., este cu 2 camere decomandate, etaj1.A fost 55 mii de euro, aincercat sotul sa mai negocieze dar eu au la subsolul blocului cate o boxa pt fiecare apartament de 20 m.Si i-a bagat-o pe aceasta cu boxa ca este inclusa in pret.

Are centrala(este cel mai important) in Craiova cei de la termoficare nu mai dau aprobari pt centrale, probabil sa nu-si piarda clientii si cum sunt mari datorii la asociatii opresc apa calda cand ti-e lumea mai draga.

Are termopane, esteizolat, si in rest ne-am ales noi gresia, faianta, clavabila si ei au platit-o.noi venim doar cu mobila.

Veste aproasta este ca nu mai avem bani de mobila..EI dar vedem noi ce om face....

Mergi la inceput