Tuburi ureche (Ear tubes) - Otite recurente
Raspunsuri - Pagina 3
anca74 spune:
Merci mult!
Dana, imi pare rau sa aud asta. Si eu eram convinsa ca i s-au refacut polipii fetitei mele, exact din cauza ca sforaia ca o bunica noaptea, cand dormea. Dar se pare ca nu. Sforaia din cauza amigdalelor marite.
Simonix spune:
Si noi suntem cu tuburi in urechi si fara amigdale + polipi. De 6 luni. Efectele benefice s-au vazut imediat, fara exagerare. Adios otite si infectii si dificultati de respiratie. Raceste inca, dar nu se mai complica lucrurile si nu mai ajungem la antibiotic, nu mai face febra si nu mai pierdem nopti.
Cu tuburile - noua ni s-a spus sa uitam ca le are in urechi, si asa am facut. Am fost la mare, la piscina, il spalam normal, fara sa il ferim si nu ii punem dopuri in urechi. Ne-a dat doctorul niste picaturi in caz ca sta cu capul in apa mai mult de 8 zile cica Nu a fost cazul. Am fost deja la un control si toate sunt bune, am vazut tubuletzele, unul statea sa iasa :) Mai mergem in ianuarie, sa vedem daca au iesit sau in ce stadiu sunt.
Inainte de tuburi si operatie piticul era mai mereu bolnav, facea otite perforate, avea o usoara pierdere de auz, ajungea des la antibiotic, desi aici se dau foarte greu.
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
pisigri spune:
Noi am avut aerator 3 luni, dar la fel am avut interdictie la apa in urechi, ba chiar ni s-a precizat, re-precizat si re-re-re-precizat asta...
A avut la o singura ureche. Auzul nu e afectat. Dar a avut practic un singur episod de otita, cu un crocobaur f rezistent. Deci nu otite recurente.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anca74 spune:
Suna incurajator ce spui tu, Simona.
Fetita mea este la aproape 2 saptamani de la operatie si se simte perfect acum. I-au trecut aproape complet cicatricele din gat, respira perfect. Nici nu o aud noaptea... de trebuie sa-i pun mana sub nas sa simt ca respira. Pentru noi este incredibil, de-a dreptul!
Acum stau cu frica un pic pentru ca s-a intors la gradinita si sunt nu stiu cati pitici acolo cu mucii-n batisa si care tusesc de mama focului. Sper sa nu luam iar un brontozaur de la ei.
alice2004 spune:
Anca, ma bucur mult ca zinuta mica este super ok !
Sanatate multa va doresc si sa stea departe de tot toti brontozaurii !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
Simonix spune:
Anca - da, tin minte cum si noi il verificam pe Robert daca respira pentru ca nu il auzeam deloc deloc. Asta dupa operatie, pentru ca inainte ... era groaznic cu somnul. Nu putea respira uneori, cand era bolnav, nici pe gura, nici pe nas, i se oprea respiratia in somn, horcaia Cosmar, nene, nu gluma... Dormeam cu el sa fiu sigura ca respira
Ei bine, imediat dupa operatie - somn profund, linistit, nu mai transpira noaptea, uitam de el prin pat S-a odihnit copilul. Si cu brontozaurii, al meu tot ii ia, dar nu se mai complica. Si acum este racit, cu nas robinet, dar ramane asa, in stadiul asta. Si nu se mai sufoca noptile, nici nu ii pun picaturi, nu mai sforaie deloc. Pofta de mancare i-a revenit, el mereu a avut o greutate sub medie, de-abia statea pe curbe iar acum suntem in partea de sus, are peste 18 kile la 3 ani si jumatate.
Asa ca deocamdata da cu plus la noi :) Sa vedem mai incolo.
Sanatate multa
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti