Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu
Raspunsuri - Pagina 8
adablackcat spune:
La multi ani Tudor! Gabi, sa va traiasca feciorul si sa fie sanatos!
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
maria_rubi spune:
La multi ani, Tudor! Sa cresti mare, sanatos si iti realizezi toate visele!
Mama Marei si a Dorei
niko_26 spune:
Salutare !
La multi ani Tudor!
Clau , ma bucur ca a-ti trecut cu bine si peste incercarea asta grea;insanatosire grabnica mamei tale!
Miha si Alina spor la lucru; ma gandesc ca-i tare greu pana randuiti toate in noile caminuri!
Si eu merg cu Maiutza la dans sportiv vinerea de la 18 la aerobic, unde inca n-am ajuns ar trebui sa merg luni de la 17 30 la 19.
E inscrisa si la engleza si germana , dar de acolo inca nu stiu orar.O sa vad luni probabil.
Bogdisorul s-a obisnuit la gradi;se mai vaicareste uneori cand se trezeste ca vrea cu mami, dar cand are activitate e super fericit.Saptamana trecuta m-a rugat sa o duc pe Maia la el in grupa sa se laude si el ce sora are la colegi!
Si tesutul meu adipos a mai scazut cu putin masaj, putin sport si putin Montignac !
Pufisoaro, ma bucur ca te-ai repatriat!
alinamoro spune:
Noi o tinem dintr-o inmormantare in alta.
Azi mergem la inmormantare la tata prietenului nostru de la Cicir...si azi dimineata ma suna maica-mea sa-mi spuna ca a murit un verisor de la Tinca (tata finei noastre din Oradea). A facut infarct azi dimineata dupa ce i-a fost rau toata noaptea si n-a vrut nicicum sa mearga la spital. Cand a venit Salvarea era cam tarziu, l-au resuscitat 2 ore. Avea 52 ani.
Chiar duminica am fost la ei la masa, eram in relatii fff bune.
Avem atatea amintiri frumoase.
Maine seara mergem la priveghi si ramanem pe poiamine la inmormantare.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA condoleante!
NICO poate ne intalnim pe la palat.Diana doar luni are germana de la 16,in rest are tot de la 17: marti desen,miercuri engleza,joi dans sportiv si vineri gimnastica-aerobic.Vad ca la astea sportive aveti in alte zile.
Dianei ii place ff mult la gimnastica,ne tot arata acasa ce figuri fac,dar fix cum ma asteptam nu-i prea place de profesoara.Zice ca e "foarte rea" ,ii mai apasa la "sfoara","cosulet". Dealtfel nici cu parintii nu vorbeste prea amabil,am ochit-o eu din prima ca e cam "uracioasa"
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
adablackcat spune:
Buna dimineata.
Alina, n-am stiut ca a murit tata lui Beni, niciodata nu-s la curent cu chestiile astea. Acum un an a murit un vecin, la doua case de noi, si am aflat doar pentru ca a fost duminica inmormantarea si fiind acasa am auzit slujba in curte... Condoleante.
Carmen, nici mie nu-mi place noul mall. Imi plac doua magazine foarte tare si in rest nimic.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI TUDOR
Gabi sa va traiasca flacaul si tot ce va doriti pentru el sa se implineasca.
Cafea multa ca-i luni si tare greu
Alina condoleante. Stiu cum e ca si la mine e valabil ,urat an .
Flavia ai supravietuit ? N-a fost totusi chiar asa frig sambata ,cel putin pe la noi.
Nico ce de activitati are si Maia ,super. Bogdanelul zici ca s-a obisnuit.Ivett a mea dupa debutul spectaculos ,a dat in retragere si-mi face in fiecare dimineata un circ in toata regula. Asa ca o mai scot la 12 ,asa mai negociem cu plansul.
Ada multu ca ne tii la curent cu vesti proaspete despre Clau ,mama ei .