Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 4
Bettercy spune:
Salutare optimistele mele!
Bob, nu uita sa intri si sa ne povestesti despre tine!
Astazi sunt fericita pentru ca libraria publica din orasul meu va putea sa imprumute carti in format electronic.Stau pe internet pentru lansare, vreau sa imprumut o carte si s-o citesc weekendul asta ca am auzit ca-i buna, toata lumea la lucru o citeste. Sper ca aveti un weekend frumos! La mine e destul de racoare dar mult soare si asta ma inveseleste.
Monique77 spune:
buna fetelor
eu stau la caldurica, sotul e plecat la o nunta la rm valcea
lore cred ca n-ai vazut intrebarea mea
miha, bautura in exces dauneaza, asa...e parfum
si la noi e frig brrrr
ma bag la un serial pe net, mai intru si la voi
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
felicityhope spune:
Salutari,
Aici bate un vint de te ia pe sus.Bine ca nu mai ploua.
Cred totusi ca vremea asta e buna de facut jap jap.Frig afara-caldut sub patura.
Va pup
Bob_Pixel spune:
Buna seara, fetelor !
Am intrat sa vad cine ce mai zice. Vad ca avem de toate:
- gravidute
- z1 dar va trimit de sustinere
- fete in prag de testare va tin pumnii, sa fie II
Eu sunt binisor, chiar. De obicei in zilele astea de inceput de cm eram deprimata total, acum am iesit pe la ikea, prin mall... chiar i-am zis sotului ce ma bucura ca macar o data pe luna iesim si ne rasfatam putin. Stiti voi, e ziua aia din luna cand vine...salariul
Mi-am luat si ova-mit (ca nu aveau closty), le incep maine, in z5. Va pup, aveti grija de voi !
Kisses, Bettercy
Wishing for rainbow baby dust !
IuliaCospy spune:
Va urmaresc de ceva vreme dar abia acum i-am luat inima in dinti sa va scriu. Am intrat in primul rand sa le felicit pe Stefulici si Ylari pt cele 4 liniute!
Ma rog sa iasa cant mai repede 2 liniute la toata lumea.
Povestea mea? Am nascut o printesa minunata in noiembrie 2008, iar in primavara aceasta ne-am gandit ca ar fi un moment bun sa ii facem un fratior sau o surioara. Am ramas insarcinata in februarie, doar ca in acelasi timp la gradinita unde mergea Sara a fost epidemie de varicela si bineinteles ca a facut si ea. eu am intrebat in toate partile daca am facut si toata lumea m-a asigurat ca da. Intr-un final, cand am aflat ca exista totusi un test pt evaluarea anticorpilor, l-am facut dar era prea tarziu. A iesit nerelevant si la cateva zile au aparut si la mine semnele de varicela. Din pacate toti cei 4 medici cu care am vorbit nu mi-au dat nicio alta sansa... pe 1 aprilie am trait cea mai crunta zi din viata mea...
Acum incercam sa o luam de la capat, desi rana inca nu e complet vindecata. Incercam deja de 2 luni, dar bebe se lasa asteptat. Primele doua dati a iesit din prima, acum ... Eu am ovare micropolichistice si uter retrovers, iar dupa ce am pierdut bebele dr. mi-a zis ca daca nu reusim in 6 luni, atunci sa ma duc sa vedem ce putem face. Imi este foarte teama. Acum sunt din nou z1.
Va imbratisez cu drag si sper sa plecam impreuna, cat mai curand la odisee.
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
DenyAnd spune:
Bine ai venit Iulia
Sedere cat mai scurta aici si fugutza si tu la aspirante
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lorena_86 spune:
buna fetelor
noi acum am venit de la bebe
e un super scump, ne topim dupa el
gaby, ma bucur ca m-ai visat
poate mergem impreuna la odisee
moni, nu am vazut ce m-ai intrebat dar promit ca dimineata o sa recapitulez sa vad ce si cum, acum e prea tarziu
am mancat multe rodii, super bune, cica au o multime de vitamine printre care si acid folic
ma bag la nani acum
va pup pe toate
deny, nici tu nu ai somn
Bettercy spune:
Felcityhope, ma bucur ca esti Zen. N-ai zis tu asta dar asa am citit printre randuri in mesajului tau.
Bob, ma bucur c-ai aparut. Imi pare rau de ziua 1.
IuliaCospy, bine ai venit si sa nu stai mult pe la noi.
Eu nu am reusit sa imprumut nimic de la biblioteca mea locala. Au fost altii mai rapizi decat mine si au imprumutat copiile de la cartea in care eram eu interesata. Pana la urma am cumparat-o. Macar e la jumatate de pret cand cumperi o copie electronica, urasc sa dau bani pe carti pe care probabil nu le voi mai citi niciodata apoi dar astazi nu m-am putut abtine, deja imi facusem planul sa citesc cartea asta.
YLARI spune:
Neatza... Io... Insomnii, Bobule ma bucur ca esti ok, iti tin pumnii luna asta, ca de altfel tuturor fetelor!
Iulia bine ai venit si sedere scurta. Multumesc ptr urari.
Bettercy imi pare rau ca nu ai putut imprumuta cartea.
Hm eu m-am trezit ptr pipi, mi-am pus si utrogestanul de dimineata si normal ca nu ma mai ia somnul. Am emotii ptr maine ca merg la Fundeni si sper sa rezolv. Stie cineva sa imi spuna cati bani sa am la mine ptr analize?
Noi am fost ieri la o petrecere de pitici si tare mandra am fostde Eva ce scumpa si cuminte a fost!
Va pup pe toate fetelor!
Si va las muuuuuulti pupici de molipsire!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
SS-Tzuky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Hm eu m-am trezit ptr pipi, mi-am pus si utrogestanul de dimineata si normal ca nu ma mai ia somnul. |
Buna dimineata si de la mine.
Ylari, cunoastem dar ce nu facem noi pentru
O zi frumoasa!
11+Doamne ajuta!