Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello

pauza sa fac cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Seara buna mamici dragi,

n-am avut timp de forum ca am avut activitati cu trupa mea. Am jucat remi cu cei mari, am facut vulcani din aluat cu cei mici si pana la urma si cei mari ca nu conteaza ca au 12 respectiv 8 ani minte tot ca la 3 au, am facut gratare iar dupamasa am fost la film. A fost prima duminica de cand ne-am mutat fara musafiri si zau ca a fost super.

Pe Ilinca a hranit-o azi Daria si a papat tot.

Miki imi pare tare rau ca e Vlad atat de rau bolnav, da-i la Andra niste oscilococinum sa o ajuti un pic. Si daca mucii sunt aposi tare, adica curg asa intr-una poti si alium cepa CH 15. Si mai te rog ceva , nu te mai scuza atat, daca eu nu te inteleg atunci nu te va mai intelege nimeni pe lumea asta, de aia imi esti si tu draga si copii tai pentru ca stiu prin ce treci si cat e de greu si stiu cat le e si lor de greu sa fie atat de mici si sa imparta o mama de care au amandoi nevoie absoluta. Daca eram in Buc fii sigura ca eram de mult la tine sa te ajut. multi de tot ca altceva nu pot sa-ti dau.

Ailed , ce m-a distrat micuta Dodo jucausa.

Na va las ca sotul a zis ca ma trimite pachet pe net, ca de cand am modem dorm cu laptopu in pat

PS Deea voi cum sunteti?

PS si Matia tuseste spart si abia respira

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput