Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Nu am trecut demult pe aici, de fapt nu am scris, ca de citit....... stiu tot. Am ratat mult evenimente frumoase si imi pare tare rau......
Scumpul meu laptop (sa nu-l vorbesc de rau ca crapa iar) a binevoit a se strica, pe urma nu a mers netul, (care tot de la calc era), niste mesteri meseriasi, etc.....

Plus o lene............
Am facut si curatenie generala de toamna, schimbari de haine prin dulapuri, etc

la toata lumea. Ma duc sa-mi hranesc printul prospat trezit.

Mergi la inceput

F5, F5,...........

V-am speriat/suparat cu aparitia mea???????.......

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Busy,busy,busy.... Gabitza,imi pare tare rau ca am ratat postarea ta,probabil ai si gatit dovleacul... Anyways, eu iti dau "marea reteta" pe care o fac eu....una din cele mai simple mancaruri: supa crema de dovleac.
Ai nevoie de : 1 dovleac placintar
1 ceapa medie(mare,in funcie de dimensiunile dovleacului)
1 lingura unt
Ceva lapte

Pui ceapa taiata in unt,dar nu sa se prajeasca,doar sa se inmoaie putin, apoi adaugi dovleacul taiat,mestecand des. Adaugi apa cat sa acoperi dovleacul,si lasi sa fiarba. Dupa ce a fiert si incepe sa se zdrobeasca,bagi blenderul. Dupa ce s-a transformat totul intr-o pasta,adaugi lapte in functie de cat de groasa vrei supa. Mai dai un clocot si e gata. Poti adauga sare,piper sau alte mirodenii,dupa gust. E absolut delicioasa!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

pentru toata lumea.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!
Cristina nu cred ca ai speriat pe nimeni De voi nu zici nimic??

Pffii, da frig e... Eu ma iau de mana cu Gabitza, de duminica seara de cand a inceput ploaia+vant=ciclon (asa am vazut la teveu si pe bune ca a fost caci era dezmatu naturii nu alta) nu am avut net si tv pana luni seara, iar luni seara s-a oprit curentul pana marti la pranz.
Si am indurat o noapte de frig cu temperaturi din cele mai sexy-16-17gr, de am fugit la socri dimineata cu piticii sa ne incalzim. Abia de ieri de la pranz e ok, si vremea s-a indreptat, acum e soare cu dinti. Ieri era 1gr la pranz la mangalica..
Ne-am luat al doilea calorifer si culmea culmilor, nu putem sa le tinem simultan in priza pe amandoua ca ne sare siguranta de la tablou. Stau si ma intreb, cum naibii sa ne incalzim??? Daca ai un casoi cu 15 camere si vrei sa le incalzesti pe toate cu cate un calorifer cum faci??
Am intrebat si la centrala cand incep sa dea caldura in oras...si surpriza, poate....dupa 1noiem. Dupa ce ca au fost mai mult de 3 zile cu frig sub 10gr, cum e regula ca sa dea drumul. Imi face impresia ca lumea a insistat sa nu mai dea caldura devreme pt ca costa aproape dublu anul asta...
Am experimentat si o dimineata singura cu amandoi copilasii, ca la balamuc a fost, cand plangeau, plangeau amandoi odata, cand faceam ceva amandoi cereau ceva-tatzi Dragos si Amalia diverse.. Imi trebuie nervi de otel..

Smara, tu cum te descurci? Dora s-a obisnuit cu hamul ala?? Ca nu ai mai zis nimic de ea..

La capitolul haine, incaltari de iarna, vad ca inca ii vine geaca de anul trecut, si cat de curand trebuie sa colind magazinele din targ dupa cizme/ghete imblanite. Eu nu pot sa dau comanda pe net de ele ca Amalia are conformatia la picior dificila, e micuta dar grasuna si nu o incape orice fel de model.

Fug ca plange fomila..

si o zi frumoasa si poate mai calduroasa...

Mergi la inceput

Ionela??? ai ceva sa ne zici??

gata chiar ca am fugit..

Mergi la inceput

Licu, nu prea stiu ce sa zic despe noi, ca acum iar as incepe numai sa ma plang.

Avem deja o luna de cand l-am intarcat. Bea lapte din biberon inainte de somnuri. In jur de 180 ml la o masa. E bun prieten cu olita, sta si face in ea daca il pun si nimeresc, dar inca nu se cere la olita.

Doarme foarte rau noaptea. Nu stiu din ce cauza. Se foieste incontinuu. Ma striga de o mie de ori "mami", vine si se cuibareste langa mine si adorame imediat, doar ca somnul meu este aproape inexistent.

Per ansamblu este cumintel. Si acum de ex s-a jucat singurel in camera pana am pus eu mancarea la foc. Se joaca mult cu plastilina, creioane cerate si carti de colorat, iar mai nou cu lego (pana acum numai le imprastia prin casa, acuma a inceput sa si construiasca).

Facem crizute destul de mari la imbracat/ schimbat pampers, si cand il apuca....... Aici cred ca seamana cu mine, eu am urlat ieri de nebuna la soacra in banca, si pe deasupra ea avea dreptate.

Eu astept sa-mi vina menstruatia. Dupa calculele mele trebuia sa apara saptamana trecuta dar nu a venit, si as fi vrut sa trec pe la gine la un control, ca nu am mai fost de cand avea Andrei 6 saptamani.

la toata lumea!

Am trimis la incalzit .

Ne imbracam sa iesim afara macar un ceas.

Mergi la inceput

Ca sa vedeti ce ma framanta pe mine de ceva vreme, sa cumpar o masina de facut paine. As face painita integrala cu seminte si tot felul de nebunii. Intrebarea e: se merita?? nu costa mai mult o paine facuta asa decat cumparata? Nu consuma prea mult curent??
Ca de ingrasat stiu sigur ca ingrasa, daca iese buna painea, dar macar nu mai mananc Eurile din paine si alte rahaturi ce baga aia pe acolo, caci o paine integrala din comert, numai integrala nu e..
Are cineva pe acasa? cum o folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sal

Nimic de raportat. Liniste!

Azi e dr de garda.Ar fi o zi buna de nascut ca sa n-o chemam de acasa... si apoi, sapt viitoare pleaca din Iasi

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna dimineata...de la Cluj!

Ionela se vede ca nu mai ai rabdare...

A venit la control la centrala a dat cu pensula un pic , s-a uitat la ea si concluzia..."pune-ti bani deoparte d-na pentru alta centrala" si m-a usurat de 140 lei.

Despre noi: Mihai repeta aproape orice cuvand care il spun , nu clar dar se intelege cat de cat. Mananca aproape orice, vad ca de o vreme nu prea vrea sa manace banane (poate s-a saturat de ele) si nu prea mai vrea gustarile in schimb daca se poate sa rontaie toata ziua biscuiti, piscoturi, covrigei.
Ma anunta ca face kk dar nu vrea sa stea pe olita, acum vreu sa incerc sa vedem daca merge la wc.
Daca dispar cateva secunde din camera vine repede dupa mine si ma ia de mana si ma duce inapoi in camera, trebuie sa stau langa el chiar daca se joaca un pic singur in rest trebuie sa ne jucam amandoi, toata ziua construim cu lego. De facut prin casa nu pot sa fac nimic numai cand doarme.

Mergi la inceput