Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza si de la noi!
Cami ce buna e cafeaua aia tare!, cu mine numai vb!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

andra a fost mai ok azi noapte zic eu... tot a tusit, dar parca mai putin... oricum am avut un somn de la 10 la 12 si de la 5 la 7 fara intreruperi......
mada ce bunatati ai facut tu acolo...
yasmy, neatza!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce mai faceti bun de papa???

merg sa pun si eu ciorbica de curcan la fiert.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

la multi ani printesici andra si tea!!!!!!!!!

Mergi la inceput

happy am acum un nou fix : ariciul de la pampers pus la egalitate ...il recunosti???

ally tot asa de des se trezeste micul durAcell noaptea???

ieri am fost si am ales culorile de exterior la casuta ce sentiment minunat....

Mergi la inceput

yasmy, eu am papica...as vrea sa tin post azi... cred ca fac niste orez cu creveti
ce misto ca vezi cum se termina casutza....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

stai ca nu m-am trezit!
ma gandeam ca e ziua andrei de miki, si dupa mi-am adus aminte ca e 14
dau de baut....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mada cred ca ti-a crescut inima in tine nu alta felicitari catalinei!

pisuc felicitari si lui petru pentru luarea in greutate ma bucur k merge asa bine diversificarea si la voi! cat despre discutia cu alaptatul/imunitate marita/biberon=imunitate scazuta, eu am avut un imens regret personal ca nu am putut alapta, undeva in mintea mea eram ferm convinsa ca daca nu il alaptez o sa fie bolnavicios si ma uit acum ca are 6 luni jumate aproape, nu l-am "menajat" deloc in sensul sa il tin ca intr-un glob si nu a avut nici o problema de sanatate, nici muci macar, nimic nimic...in timp ce am exemple in viata reala de copii alaptati si pana la un an care de la 2 luni (in ciuda imunitatii oferite de lm) au avut raceli simple, muci, viroze, si alte lucruri mai grave. si stau si ma intreb unde e mijlocul balantei. asta doar ca gand al meu personal tinand cont de regretul meu, sunt convinsa ca alaptatul este ceva absolut magic

eu l-am tinut azi pe luca pe terasa la aer o ora jumate si asa bine a dormit mai nou rade singur in hohote prin casa, are o energie in el ceva de speriat! sta aproape perfect in fundulet si toata ziua s-ar intoarce de pe o parte pe alta!

intrebare: voi unde ii mai tineti in timpul zilei? mie imi e teama sa il las pe jos, il tin tot pe cubul lui de la inceput care intre timp s a transformat in tarc...oare e momentul sa il tin pe jos sa aiba mai mult loc sa se desfasoare?

mamicile!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Scrish, conteaza ff mult constitutia copilului, dar trebuie sa fim atenti si daca exista in preajma copilului frati /surori care merg la gradi etcEi pot fi doar purtatorii virusilor si sa dea celui mic.
DIn experienta mea, pe david l-am alaptat dar a primit mereu si completare bibe. Pe la un an a avut primii mucisori...ceva ff usor, iar Matei alaptat exclusiv a facut prima raceala la 4 luni (adusi de david microbi probabil)

Lucutza al tau este oricum un voinicelevolueaza f fain.

Ref la alaptat vs lp... fara sa vreau sa ma contrazic cumva..ca nu-mi sta in fire..dar nimic nu se compara cu alaptatul, sentimentele sunt mult mai intense la alaptat...dc nu chiar altele.

Mada, Pisuc, Happy, felicitari pt mersul in 4 labutze al puilor!! Wow. Arsenie merge asa timid de-a busilea..

Ioana, v-am admirat in pozici. Ce grasunica!

Irinuca, si eu as da pt 3 zile facut de mine si apoi restul borcanele. Poti lua razatoarea pt fructe si ai rez si masa de dimi

delia, sanatate Andrei!! Foloseste aspiratorul acela, cred ca 70% din drumul spre un copil sanatos ele il fac.

Andreea, am uitat sa-ti felicit sora pt sarcina, o sa o fac acum! Ma bucur mult pt voi!
Catank scumpa...deja lucrezi pt sv?? ce greu tre sa-ti fie acasa la tine fara mamica acolo!!

STefy, sa va fie de bine crestinarea!! Eu n-am vzt pozele..unde sunt?

Miki, sanatate lui Vladi!! Sa stii ca uneori tre sa-i mai trimitem si cu mucisori sau putina tuse, perfect sanatosi nu putem sa-i trimitem mereu, ar insemna sa mearga ff putin la cresa...Desigur sa n-aiba febra si stare generala proasta...Asta pana isi formeaza imunitatea...Si imunitatea tocmai asa si-o formeaza...mai cu un muc la nas, mai cu o tuse.... O sa fie bine, ai sa vezi

Roxy mi-a trecut gatul...eu mai beau sana din frigi, recunosc sau vorbesc cand ies afara si e vant.imediat resimt gatul..cred ca raguseala e si vina mea...cu ceaiuri calde a trecut...

strumpfi, felicitari pt para!!de-acum s-o tineti tot asa!!

ma bucur ca va place livingul...nu am pus poze relevante pt ca nu am covoarele inca, totusi am sa descarc vreo 2 mai relevante.

Mergi la inceput

simo, mercic....am folosit aspiratorul cu baterii, dar plange saracutza rau cand il folosesc , imi e asa mila....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput