Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fetelor, va multumesc!

Simo, tortul de la ziua lui Andrei este facut in Buc, in zona Berceni. Daca te intereseaza, da- mi pm si iti dau detalii. Singura chestie este ca trebe facuta comanda cam cu 2 sapt inainte, ca e f mult de lucru la figurine. Autobuzul era facut din napolitane, deci comestibil.

Mada, sanatate multa sotului. Putea fi si mai rau, asa ca vezi partea buna a lucrurilor, lasa weekendul, iar de reparat plafonul, se va repara. Hai, capul sus!

Miki, sanatate multa lui Vlad si ai grija, mie imi suna a enterocolita simptomele, sa stii ca nici Andrei nu pate tzine regim la cate o faza de genul asta, ca el are doar cateva feluri pe care le mananca, si eu i- am dat mereu sa manance normal, singura chestie pe care o fac, ii fac lapte, din zeama in care a fiert orezul, nici macar mucilagiu, cu lapte praf fara lactoza.
Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Simo, superb living, superbe culori si superba combinatie!
Imi place tare ca e f aerisit si culoarea parchetului face camera sa para si mai mare!
Sa stapaniti sanatosi tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata...!
ailed de ce nu consumi ptr bb lapte de vaca pina la 1 an? cel din comert nu tot de la sursa este? este pasteurizat, dar prin fierbere la noi acasa nu inseamna acelasi lucru? Intreb , nu stiu? Nu vreau sa te contrazic. Mai invat si eu de la voi

madaMultumeste lu Doamne-Doamne ca nu s-a intimplat si mai rau, .... Imi pare tare rau, ... insa bine ca a scapat numai atit. Se grabea probabil sa ajungeti acasa doar voi doi

simonacipimi place maxim ce am vazut in foto...SUPERB! Greu a fost fara mama... si inca va fi....dar mergem inainte cu Doamne-Doamne...

roxymi-a placut la maxim povestea nasterii Eu nu ma incumet sa o scriu..nu pot, as plinge mult.... Asa ca o pastrez in ''cartea sufletului''

mikiTare rau imi pare prin ce treci...offfffff Doamne! Sa te intareasca Dumnezeu!Sanatate multaaaaaa!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

eu una am nevoie mare ca am stat pana la 2 cu fetele. A fost super, am ras ca ma dor si acum falcile.

hjjtohwidujyjhjlp0dssssxxcfredwg55t5555ysywdssgsgduubbbbrggjvhecgfbgtdccdfftrfede

dedicatie de la Vic

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uffff mada imi pare tare rau.

Miki cum sunteti?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza!
dau cafea si ce mai vreti voi!
am dormit si noi in sfarsit!
bb s-a trezit la 3 si i-am dat ceiutz si la 6 si a papit laptic....dar repede... papat culcat.... aseara in schimb dupa tot ritualul cu nasul si cu imbractul, radea ta-su de ea cum urla doar cand ii faci ceva , dupa ce te opresti si o ridici incepe sa rada .... o pun in pat nimic... lapticul baut jumate cu urlete...o iau in brate , nimik.... o pun in pat langa mine, fata mea se ridica in fund si se uita la tv(mai nou numai in fund vrea)..pana la urma am pus-ao in pat din nou era 11 si imi ii dau bibe asa la 'sto... si il goleste, rece asa cum era...
catank , iubita in termeni medicali exacti nu stiu sa-ti explic dc si cum, poate iti spune pisuc,dar laptele de vaca dat la copii pana la un an poate cauza intolerantza la lactoza care se manifesta digestiv urat si nu prea te lasa sa mai bei laptic dupa..... sotul are doar la lapte din fericire , nu si la alte produse... asa ca sunt atenta...
mada, vai, prin ce ati trecut
somleac, vreau si eu cu fetele in oras
yasmy, sa stii ca mie napolitanele nu-mi plac dar joe chiar imi place si mie...acum stiu ce cer cand mai vine cineva de acasa

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

cap nou

Mergi la inceput