Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele

am venit si noi de afara, eu cu mainile bocna ca aproape ca mi s-au lipit de carut. bate un vant..... cu toate ca este soare este foarte frig.
am stat afara de la 10.30 pana la 13.45 si am fost si la biserica si am impartasit-o pe Anastasia. bine ca a adormit afara aproape 2 ore.
acum am dat drumul la caldurica, Anastasia se joaca si eu mi-am fiert ciorba in loc s-o incalzesc

madutza ce-as manca si eu niste briose. imediat vine Craciunul, stai sa vezi... macar sa fie ceva zapada.

cami cred ca la voi este si mai vand fiind marea aproape. tare nasol cu vantul asta.

ailed tu de care sac de dormit ai pentru puiuta? exact pe marimea ei sau mai mare sa-i fie bun si mai incolo?

La multi ani! pentru Teea si Andra. sa cresti mari si cumintele si sa umpleti de bucurie sufletele parintilor.

ally iar vin surorile, iar distractie pe capul tau. cate surori ai, 2? ca nu mai stiu.

strumphitza dar ce ai/ mai bine nu mai bea cafea ca aia face mai rau. bea ceaiuri si mananca ceva usor. poate si de la oboseala. incearca sa dormi cu piscoata la pranz.

simona pai daca bei sana de la frigider...clar te doare gatul. eu nu mai beau asa ca vad ca ma ia raguseala. eu mai sunt doar putin ragusia, bine ca mi-a trecut in rest.

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, n-am mai apucat sa intru ca aseara am fost la aerobic, am schimbat sala si am venit cu oasele in punga.Acum am o febra musculara de moor.

Dimineata am dus copii la scoala/gradi, nu-l mai suport pe Vic ce scandal face cand il duc la gradi, apoi la piata si de la 10 am fost cu Ghighi la biserica.

Cami voi asa tarziu mai prindeti impartasanie? Aveti pile?

Daca tot e sarbatoare si nu lucru nimic, m-am apucat sa diversific fata. I-am facut si eu para. Esec total, cum ma vedea cu lingurita strangea buzele de numa. Pana la urma si-a facut greata si am renuntat. Sincer sa va spun nu-mi pare rau, adica imi pica bine sa vad ca mai preferate sunt tzatzele mele. Daca se napustea pe lingurita ma simteam lovita in amorul propriu de laptareasa.

Lavi ce culoare ai ales?

Miki multa sanatate lui Vladut. Dar de ce nu poti spala? Din cauza sarbatorii , eu zic ca e exagerat, pai ce e musai e musai nu se pune, mai ales la copii mici. Si eu bag dupamasa masina ca am un rand de haine pisate de Vic la gradi.

Madutza un wekend minunat sa aveti. Eu nu mai stiu ce-i asa ceva de aproape 13 ani.

Diseara am intalnire cu forumistele din Arad. Sper sa ma inteleg cu sotul ca se suprapune peste ora lui de sport.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

noi avem asa :

www.mothercare.com/Vtech-Baby-Little-Singing-Alfie/dp/B002I9PK8S?ie=UTF8&ref=sr_1_6&nodeId=44607031&sr=1-6&qid=1318592945&pf_rd_r=0R5SZN6YGX8PJV24DY1F&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44607031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> Ursuletul Alfie e super, apasa pe butoane si ii canta, numara, ii spune cat de hungry sau sleepy e, e super funny

www.mothercare.com/VTech-Baby-Musical-Tambourine/dp/B004GV5GW6?ie=UTF8&ref=sr_1_11&nodeId=44607031&sr=1-11&qid=1318592945&pf_rd_r=0R5SZN6YGX8PJV24DY1F&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44607031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> Tamburina e incantata de jucaria asta de cand avea vreo 3-4 luni si nu statea inca in fund dar butona la ea

www.mothercare.com/VTech-Babys-Laptop/dp/B0011F4K36?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=44607031&sr=1-7&qid=1318592945&pf_rd_r=0R5SZN6YGX8PJV24DY1F&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44607031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> laptop e foarte interesant si ii place, apasa pe toate butoanele odata, cu amandoua mainile, se aprind luminitele ep ecran, are 3 moduri , ii explca fiecare buton, ii canta, ii spune fel de fel [/url]

www.mothercare.com/Vtech-Baby-Sing-Splash-Fish/dp/B0031KH1ZS?ie=UTF8&ref=sr_1_28&nodeId=44607031&sr=1-28&qid=1318593237&pf_rd_r=0R22A86066439D5SAA7T&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44607031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> pestele cantator ii place tare la baita cand se balaceste

si mai are niste chei cu un buton mare pe care daca apasa canta fel de fel de melodii , plus un catel , teethers sunt astea doua, si rattles in acelasi timp, si la catel daca ii apesi nasul ii fleshuie luminita si canta incantata de tot ce are luminite si canta si inca alte 3 jucarele de la chicco, una e o barcuta care are 2 bilute si oglinjoara si ii place tare cabd apasa pe buton si ii canta o melodie , o ratusca saxofon cu oglinda si numai daca o atingi canta si i se aprind 2 luminite on/off si un elicopter care are niste bilute si o zornaie de zor, cateodata si-o mai da si-n cap dar na, riscul meseriei ... e atrasa acum si de leaganul pe care l-am luat la inceput cand era micuta de vreo luna ,acum seara sta in el si se da uta si asculta melodiile si se joaca cu pasaricile de pe arcul ala din fata ... seara cand stau la bucatarie o mai pun in rocker si ii vibreaza la fund is trage de maimuta aia de jucarie si hipopotam ce le are agatate acolo deasupra si se chicoteste de numa dupa cum spuneam, vreau sa ii iau o carticica cu cantecele de la V tech am vazut draguta si o chitara cu fel de fel de clape si luminite si cantecele si www.mothercare.com/Mothercare-Spinning-Bee-Carousel/dp/B005M2A24A?ie=UTF8&ref=sr_1_68&nodeId=1360097031&sr=1-68&qid=1318593656&pf_rd_r=1ZRWA3JCH0PBNJS8XQEV&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=1360097031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> asta cred ca o sa ii placa si ma mai gandesc ca sunt oferte de 50% acum si poate ma mai bag la cateva c nu mi-e plina casa deja de ma impiedic de ele

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit...
Intre timp a fost si sotul acasa in pauza de masa si din lipsa de inspiratie am facut repede cateva ciftelute,cartofi prajiti si o salata de varza.Duracell-ul meu nu a prea vrut sa pape astazi mai nimic...la ora 7 a terminat o sticluta de 240 ml Lp,la ora 10 doar 3 lingurite de mar ras cu biscuiti si acum la 13.30 nu a vrut sa deschida gurita pentru pireul cu smantana.A gustat putin si apoi intorcea capul...nu fortez copilul,daca nu vrea,nu vrea.Poate mai tarziu!

Roxy,da am 2 surori,una mai mica,alta mai mare.Eeeeeee,nu au mai fost de mult ele pe la noi ca lucreaza si in week. ..noi am fost foarte des pe acolo.Abia astept sa vina ca nu le-am mai vazut de 3 saptamani si se simt calumea....noroc cu telefonia asta ca altfel.

Mergi la inceput

miki multa sanatate lui Vlad si tie. ai grija sa nu iei si tu, ca doar si tu poti sa iei. pune-ti masca din aceea la gura cand stai cu Vlad. si pe Andra tine-o cat mai departe.
tare rau s-a nimerit iar, sa fii singura. esti si obosita.... offf.

Mergi la inceput

lparpala si eu ies afara pe vremuri din alea nasoale. deci nu esti singura. bine, nu foarte nasoale, acceptabile. adica nu ies pe furtuna
pai ce, copilul are nevoie de aer curat , nu? si plimbare.

pisuc deci ai intalnire cu soacra... si vrei s-o dai pe spate ce papa Petru, bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mi ce o fi fost cu para aia ca doarme piscoata de la 10 jumate ?! si e 13.10 acum

deci am vazut poze cu Maria si Andreiiiiiii mami Happiness ce mandra esti cu puii tai ce frumosi sunt, amandoi iti seamana bucatica rupta... ce a crescut Maria de cand nu am avzut-o si e motata, asa-mi plac fetite motate ca de aia au par lung nu ? si Andrei a crescut tare de cand nu l-am vazut, e barbatel in toata regula Sa iti traiasca puii si sa fie sanatosi si tie multa putere ca stiu cat ti-e de greu dar esti o luptataore

Miki sanatate si sa va faceti bine repede si sa nu ia si Andra virusul

Somleac, mi-a placut aia cu oasele in punga ai vointa, eu nu pot , mai degraba strang din dinti si nu mananc

s-a trezit piscotel, cred ca a auzit ca am parat-o ma duc sa ii dau sa suga si sa o scot afara ca e soare si frumos si eu-s imbracata de 2 ore si stau si astept sa se trezeasca

ahh sa nu uit, multumim de complimentele sicomentariile pentru pozele piscoatei, am uitat ieri sa va pup , o fac acum

va pup, ne auzim mai pe seara

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Scrish, Petru e in faza in care e atras de chestiile pe care cand apesi scot sunete sau lumini (nu stiu sa pun linkuri, ma inveti Strumphi?):
- un pian de la Mothercare din seria Blossomfarm http://www.elc.co.uk/Blossom-Farm-Cloppy-Pony-Musical-Piano/130751,default,pd.html
- o minge Vtech care e foatre eficienta ptr stat in fund http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2373386 exista si in Carrefour, o adora
- in rest plusuri si mai ales carti fosnitoare
- covorul de joaca ikea (apropo, eu il tin pe jos)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

somleac pai la noi incepe slujba la 8:30
deci impartasania la 11:30
dar mai nou eu merg la sfarsitul slujbei
ca sunt singura cu ele
si ma alearga antonia rau
si nu pot sta imbrac-o dezbrac-o
cum vrea ea in sau afara din biserica

happy ce inseamna ABA?

pisuc nu e voie sa faci nimic
mai ales la o astfel de sarbatoare
acum eu am facut un rabat azi doar
pt ca am facut in juma de ora ceva de papa de post
si noi am fost anul trecut la Cuvioasa
si vom merge o data la doi ani
un an mergem noi un an celalalt preot din parohie
asa ca vom mai merge la anul

Mergi la inceput

somleac ce comica ai fost...laptareasa. eu, daca era dupa mine , o alaptam pana la 1 an fara sa-i bag si altceva
tare te admir si imi place de tine. ai timp si de copii, si de aerobic, mai si lucrezi de acasa....mancarea si curatenia tot tu le faci?

happiness ce ma-nervezi ce-i cu tortul ala beton acolo?? ca sa salivez pe tastatura.....
ce scumpa este Maria, asa falcute dulci are, ce frumos se joaca. ai doi puiuti tare frumosi

chiar vorbeam cu matusa-mea azi, ca am sunat-o de ziua ei, si ii ziceam ca mi-e pofta de niste praji proaspete facute de ea si zicea ca daca trec pe la ea primesc si eu asa ca dupa masa cred ca ii facem o vizita. sau maine, sa vedem.

Mergi la inceput