Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***353***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
Hola!
Azi noapte am fost la Urgente pentru ca la Ian i-a aparut DIN SENIN o iritatie in jurul scutecului. Seara nu avea nimic, la ora 2 noapte era ciorchine. 

Dupa masa mergem la dermatolog, daca reusesc sa fac programare.
Aveti idee, poate fi din cauza antibioticului?
Sau am avut vreeun scutec "conraminat"?
Pina la 6 dimineata, nu am dormit absolut deloc 
Iar mi se pare ca sintem protagonisti in "Totul mi se intimpla numai mie" 
Sanatate tuturor. Cum e Andrei?
Chiti mai are febra?
Mama lui Ian.
Gianina34 spune:
salutam burtica-arisica de aproape 34 saptamani
aris- -si eu m-am gandit la transportul gradinitei mai ales ca masina lor e calda, spre deosebire de a mea care abia pe la jumatatea drumului spre serv se incalzeste
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Gianina34 spune:
inapreda - nu cred ca-i o alergie la antibiotic sau alt medicament administrat, ca asta se manifesta altfel
cred ca pur si simplu scutecul e vinovat (eventual in combinatie cu pishu care acum contine tot felul de substante, din cele administrate)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Hellou! Maine dimineata plec la un interviu in Germania, am niste emooootiiii, va rog sa bagati o spirala pentru mine si sa-mi tineti pumnii in ziua de marti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009) |
Daca te-au chemat din Germania inseamna ca nu te-au chemat degeaba.
bafta multa!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Hola! Azi noapte am fost la Urgente pentru ca la Ian i-a aparut DIN SENIN o iritatie in jurul scutecului. Seara nu avea nimic, la ora 2 noapte era ciorchine. ![]() ![]() ![]() Dupa masa mergem la dermatolog, daca reusesc sa fac programare. Aveti idee, poate fi din cauza antibioticului? Sau am avut vreeun scutec "conraminat"? Pina la 6 dimineata, nu am dormit absolut deloc ![]() Iar mi se pare ca sintem protagonisti in "Totul mi se intimpla numai mie" ![]() Sanatate tuturor. Cum e Andrei? Chiti mai are febra? ![]() Mama lui Ian. |
Daca a vut diaree e posibil sa fie de la asta. Sa fie ca o "arsura" pentr ca kk avea in el diverse potiuni. Zic si eu...
andiaroro spune:
Ina- Cand Anastasia a facut alergie la antibiotic, s-a umplut cat ai clipi de pete rosii din cap pana-n picioare. Urechile erau si ele rosii si buzele umflate.
Asa ca banuiesc ca Ian era altceva saracutzul.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Floric spune:
Of, Ina, mai bine raman pe afara din orice film decat protagonist in fiecare serial.
Sanatate si rabdare va doresc.
In ceea ce priveste iritatia cred si eu ca din cauza substantelor din pipi si kk in combinatie cu substantele scutecului. Intelegi cumva? Caci daca era reactie alergica de la antibiotic era plin din cap pana in vf picioarelor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
vineri seara , dupa ce am iesit de la dr, am mers ca fetele, la restaurant
ne-am asezat frumos la masa, am inceput sa-i citesc de prin meniu dar desi parea ca o tentam cu una alta, a ramas fixata pe pizza
vineri desigur ca era si ziua mea de pizza (asa ca pana la urma m-am sacrificat si am mancat una si ceva)
toate au decurs nemaipomenit, norocul meu ca ne-au servit repede si ca-i era foame/pofta ca pana s-a saturat a stat cuminte pe scaun; dupa aceea a inceput sa se foiasca , invarta pe langa mine, dar totul rezonabil
am admirat si acvariul cu pesti iar la plecare vitrina cu prajituri (din care nu a vrut nimic, ca m-as fi sacrificat si la astea)
drumul la intoarcere a fost ok, desi era noapte de-a binelea, batea vantul tare si ploua haotic si parea putin speriata
deci, per ansamblu, astept urmatoarea vizita la orelist ca sa ne mai facem de cap![]()
pisigri spune:
Gianina cu restaurantul, eu in weekend am avut program de facut machete din lemn. Sint la magazinele de jucarii, pretaiate, dar e oleaca de munca sa le construiesti. Si da dependenta, asta sigur. Am facut o bufnita si un carusel cu caluti (ia sa vad daca ma bateti la cacofonia asta :))).
Acu ma intreb pe unde sa ma milogesc ca sa mai primesc cadou placi de-astea, ca-s cam scumpe pentru ritmul in care lucrez eu :D. oare nu cumpara nimeni, gata montate? :))) Sa ramin cu placerea montajului? :)))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
pisigriule - ![]()
poti sa detaliezi implicarea pisilinca-i la operatiulile de uns cu clei, asamblat, montat...?
ca eu si la puzzle mai am aventuri uneori cand vrea ea o anumita piesa pusa pe o anumita pozitie![]()
eu m-am limitat la a decupa din reviste colorate diverse fragmente pe care sa le lipim cu "upiciu" pe planse, rezultand astfel case, copaci, flori,iarba, soare, raze nori, ploaie... (cand nu ne mai ajuta lipiciu, folosim pasta de dinti
)