Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 12

vasilasanita spune:
Ocsanica, singura chestie pe care o stiu cu infectiile urinare, e ca trebuie schimbati pampersii foarte des. Daca nu e asta, si nu cred ca e, trebuie vazut ce zice dr .
Are fimoza baietelul?? POate din cauza asta face.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

adryiii spune:
Hello!
LMA puiutilor nascuti pe 14! Sa cresteti mari si sanatosi!
LMA Patricia si Laura, sa ramaneti frumoase si sa va bucurati de tot ce-i mai frumos in viata

mirela2 spune:
tunde
l am facut la steamer
intr un compartiment am pus legume, gen morcov, albitura, ardei, comopida, brocoli, cativa catei de usturoi
si pestele in alt compartiment si am pus zeama de lamaie peste el ca sa i mai taie din mirosul puternic de peste
apoi blenduite
poti fierbe si niste orez
maine ii incerc si eu din nou cu somon, ca mai am in congelator
azi sfecla cu ficatel de curcan
deaseara couscous pus in lapte de migdale, cu banane si branzica
asta le a placut mereu, iese ca o sarlota din aia de la magazin
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

maimutzica10 spune:
salutare,
greu cu cititul, ca scrieti intr-un ritm... ptiu, ptiu!
noi am 'lovit' 39,3 grade, am prestat impachetari pan la loc comanda.. ne-au vazut 2 doctori, unul la urgente si pediatrul nostru a doua zi, a controlat-o pe toate partile si nik.. n-are la plamani, in urechi, in gat.. cica e de la dinti. chestia e ca are si muci, io nu inteleg ce au a face dintii cu mucii
nu mai luam nik acu, citim acatiste sa ajunga camilia mai repede la noi
ne-am virusat si eu si tati, noi suntem raciti in toata regula; deci loviti toti in aripa.
de mancat, nu mai mananca deloc, o inteleg acu pe bebelu care nu mai gatea si dadea borcanele; adica io ma chinui cu ea atarnata sa gatesc si papa 2 linguri, ea care lingea castronul si la ficatei..
noi n-am bagat carnea de vita inca, mi se pare greu de digerat, desi pediatrii de aici o recomanda in favoarea galbenusului (despre care s-au crucit cand au auzit ca i-l dau)
aseara am avut show de 2,5 ore de urlete cu bale maxime, e acu ragusita ca un catel. dar tot n-avem nici un dinte, ca tot vorbeati zilele trecute care e dintos si care nu.
ma consolez cu vremea frumoasa de afara (din care va trimit si voua cate o felie) si cu faptul ca vine week-endul.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Bine ca ati zis ca e sarbatoare, ca io-s ca-n codru aici! (evident, ma pregateam sa spal)
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

maimutzica10 spune:
de curiozitate, e vreo buburuza care a scapat pana acu de muci si febra?
vesnica recunostinta TUNDE !! (sa zic si aici in public)
think pink

vasilasanita spune:
noi n am avut febra, dar am avut mucisori la greu.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

mirela2 spune:
maimu
toti is loviti de muci
e plin de muci, acum ii scot, acum sunt la loc
plus ca urla cand mesteresc si e ragusit jale
asa ca prestam aspirator cand nu se mai poate in rest, picaturi si apa de mare
si umidificatorul dat la maxim si crema pulmex manjita pe pieptul copilului
si prospan si fluidol pt tuse si e chin ca nu deschide gura si tre sa l pacalesc intre linguritele cu mancare alternez si lingurite cu sirop
roxx punei apa de mare si colargol de inceput
pt febra alternezi la 4 ore nurofen si panadol si daca scade la 8 ore
greu cu plozi bolnavi
astia s bat joc de mine
i am culcat frumos la 10 si ceva ca picau, la 11juma s a trezit urland Robi, s a sculat si frasu, la 12 juma i am pus in scoici ca urla Robi de somn
acum dorm leganati
bun si asa, decat sa urle mai tarziu
maimutzica, ca ma tot tin sa te intreb
poti intreba la piata sau de unde cumperi tu legume, daca avocado e productie spania sau e adus din alte tari, si cand apare din nou pe piata cel de Spania?
zic asta, pt ca am luat de la un aprozar de la piata Muncii un avocado bestial acum o luna si era de Spania, se coace repede, are samburele mic, e mare, e super gustos in comparatie cu cel de Turcia, care este o porcarie, 2 sapt l am tinut pe geam ca sa se coaca, s a stafidit de numa, are ditai samburele si un pic de miez, plus ca e si atos

maimutzica10 spune:
intreb daca sunt de aici; la cat de frumosi sunt avocado, cred ca sunt productie locala, dar intreb sa ma asigur. iaca, mai trec unul la plusuri, legume si fructe.. bestiale
think pink

mirela2 spune:
sarna
daca sunt de Spania, trimite si la Romanica