Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 19
Luminel spune:
Buna, dragele mele!
Laura, cum rezisti in ritmul asta?! biata de tine! bine ca ai ajutor cat de cat! eu as lua-o razna, chiar si cu programul meu mai lejer si simt ca nu fac fata
(bine, eu cred ca sunt oricum "defecta")
sper sa revii la normal cat mai curand!
spor la aranjatul casei!
Alina, eu zic ca Sara o sa fie mai intelegatoare cu bb2, ca e fetita ![]()
Lilly cred ca ar fi in masura sa-ti dea niste idei despre cum a reactionat Julia la venirea lui bb Victor. si asa nu a mia intrat de mult![]()
wow, felicitari pentru asa fetita isteata!
deja scrie?!!! extraordinar!!! bravo! si Cris recunoaste literele, dar de scris nici o sansa!
Doloress, pare super gradinita lui Patrick din ce povestesti
ma bucur pentru voi...oare o fi si in Ro asa ceva?
Laura, asa e e greu cu 'fundu'n doua luntrii", doua chirii, doua oale, totul dublu...pe de alta parte si daca ma duc acolo in iarna, chioar dca anu mai platim aici chirie, eu n-as mai castiga nici un ban cel putin 3 luni + venitul acasa de Paste = cheltuiala in plus; deja m-am obisnuit cu ideea ca mai bine mai astept pana dupa Paste>
Mai voiam sa zic ceva cuiva, dar am uitat
ma intorc la trebi ca am expediat copii afara si pot sa mi le fac si eu linistita
Week-end placut va doresc!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
alina_anto spune:
Multumesc de sfaturi fetele!
Ideea cu cadoul de la bebe pt \Sara si invers o aveam deja, dar, asa cum spunea si Lumi, ma bazez pe faptul ca e fetitza, si automat va fi mamoasa, grijulie, mai ales ca de felul ei e tare cumintica. Problema e ca suntem noi doua foarte lipite, asa cum le vad pe Nadia cu Victoria. Suntem toata ziua impreuna, dormim impreuna, mancam impreuna, etc. Si asta nu se va mai putea clar dupa venirea lui bebe..se va rupe cumva firul, dar poate ca e spre bine, poATE ca asa voi reusi sa o invat sa doarma singurica..
Lumi, da, ii place sa scrie, n-a fortat-o nimeni cu nimik, nici nu as putea. Mi se pare foarte precoce, dar asta ii place sa faca..
Sa aveti un we frumos!!
Alina
28+cu
si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Victoria_mami spune:
Andreea, e super-bine. La noi daca-ti spun cat e lesini!
Eu era sa pic de pe scaun cand am primit e-mail de la ei cu preturile: deci, primul an $5500, al doilea $5000! Pentru jumate de zi. Ori de la 8:30-12:30 ori de la 12:30-4:30! Si ptr. o zi intreaga, e primul an $9500 si al doilea $9000. ($500 e taxa de inscriere). Asa ca am sa raman la gradinita catolica...
desi tare mi-ar fi placut Montessori. Asta e.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Adriana_78 spune:
Buna fetelor,
va salut din Viena
Am ramas acasa singurica, m-am dat bolnava -- chiar sunt, serios! nu ma lasa gatul, ma dor oasele, nu mai ma fac bine odata, nu enici rau, dar nici bine, o tot duc pe picioare
Si Annika tuseste de zor mai departe - o laudasem la inceput, ca ea nu luase de la Lara, ee, nu se infintase bine virusul -- a luat si ea pana la urma si vad ca o tine mai mult decat pe sora-sa
Laura, pai daca citesti pe sarite
- glumesc, a murit socrul meu, s-a stins ff repede, nu ne asteptam, eu si fetele n-am mai apucatt sa-l vedem.
E fain la serviciu? Banuiesc ca-ti place mult ce faci - Ca altfel nu stiu cum reziste la un asa program
Andrada imi pare rau de experienta cu gradinita -- va doresc sa gasiti una potrivita, sigur se va reobisnui
Doloress, suna tare frumos programul de la gradi.
Si mie imi place sistemul Montessori, vroiam s-o dam pe Lara la o scoala asa daca ramaneam aici
Alina_anto, wow ce precoce e Sara - poate sa scrie deja!
un weekend frumos
stefany_p spune:
Desiree, si aici momntessori nesubventionat, adica gradi privata montessori, cu uniforme, vacanta 2 luni pe an si alte alea e 900$/luna. imi dadeau loc imediat![]()
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p Desiree, si aici momntessori nesubventionat, adica gradi privata montessori, cu uniforme, vacanta 2 luni pe an si alte alea e 900$/luna. imi dadeau loc imediat |
La noi acum se fac inscrieri ptr. 2012-2013. Dar chiar mi se pare mult... si nici nu e programul de asa natura sa zici ca as putea lucra eu macar 4 ore/zi sa platesc scoala... ca daca incep la 8 si termin la 12... cine o duce la scoala la 8 jumate, ca Daddy tre sa fie la servici la 8 cel tarziu si scoala ea exact in capatul opus al orasului, ar ajunge la servici la 9???
_
22.05.2008 VICTORIA
Lorich spune:
Alina o pup pe Sara - precoaca!!! Sunt sigura ca va fi perfect, eu sunt sigura ca daca iti poveste de noi, o poveste d esucces ![]()
, nu poti sti daca poti aplica la voi, Sara e altfel, mie mie- greu sa stiu cum va reactiona ea, dar bazeaza-te pe apropierea de ea, exploateaz-o la maxim si cand vine bebe, gen "ajut-o pe mami, ajuta-l pe bebe" etc. In tot cazul, trebuie sa-i dai atentie mai mult decat maxima, sa nu simta ea ca te pierde in favoarea lui bebitza.
Robert imi zice acum ca vrea el s-o culce pe Ana, isi ridica bluza sa-i dea tzatza 
...eu ii multumesc lui Dumnezeu pt asta zilnic, este ff important, mai ales pt mine, care nu am ajutoare, deci ar fi teribil sa fie ceva rau intre ei doi.
saptamanile astea doua am fost cu amandoi acasa, Ana umbla peste tot, strica tot, daca il vede ca piune 2 lego-uri peste alte 2 imediat s educ ela el sa i le strice, sa demonteze, sa-i traga masinile, sa se catere pe el...e topita dupa el, ei bine el se supara ca ii strica jucariile, dar niciodata nu a avut o reactie spre violenta, doar urla si el, se tranteste ca "mami, mi-a stricaaaaat!!!"
Abia astept sa vad si Scortisorul, va fi perfect, o s avezi!!!
Laura te pup cu drag, mi-era dor d evoi!!
AAA..imi amintesc cu nostalgie cand devoram efectiv sfaturile d emamici de bebe2, imi amintesc u drag postarile lui Danicris si Aelitei!!!

Va pup fetele, o seara buna!!
YLARI spune:
Neatza ![]()
Mda... Ce sa fac si eu... Insomnii
Vreau sa-i spun la multi ani lui Esme si sa va mai povestesc despre noi, suntem bine sper sa o tinem tot asa. Interesante sfaturile ref la venirea lui bb2 dar sincer eu nu imi fac probleme, sper insa sa nu am surprize ca na, nu poti fi sigur niciodata. Eva este minunata, tare cumintica si linistita. Am tot facut cu ea planse de gradi cat a fost tati plecat si am fost placut surprinsa si multumita de ea si ca nivel de intelegere si ptr ca le termina pe toate, nu se plictisea. Cifrele le stie si ea si isi recunoaste numele cand il vede scris ( e si simmplu, recunosc) dar nu scrie deloc. Coloreaza, ii place enorm. Voi de unde cumparati seturi de scrappbooking? E inebunita sa decupeze si sa lipeasca, si doar bricolam noi prin casa din resturi.
Maine avem petrecere de halloween la gradi, abia astept. Am dat-o si la balet ca am inteles ca se maimutzarea si ea pe acolo. In fine, una peste alta suntem bine. Tati s-a intors de doua zile si ne-a cam dat programul peste cap, ca stam cu el de vorba pana tarziu, dar vrem sa profitam de el maxim ptr ca pleaca duminica iar. Ne-a adus multe cadouri, sunt fff incantata de un costum de schi ptr Eva, o sa iesim fara grija iarnaasta la derdelus.
Andrada si eu m-am oripilat de gradinita groazei, bine ca zici ca e ok acum
Adriana condoleante ptr socru si multa sanatate tie!
Laura multa putere iti doresc, vad ca ai nevoie la ce program incarcat ai si cat de multe lucruri de facut!
Nadia bucataria arata grozav! Tu ai facut totul singura? Esti tare priceputa!
Va pup, hai ca incerc sa mai trag un pui de somn. Duminica fumoasa!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
cleo78 spune:
la multi multi ani Esme, sa fii sanatoasa si fericita si implinita. Sa ai noroc si visele sa iti devina realitate!

Victoria_mami spune:
Esme, vreau sa-ti spun si aici LA MULTI ANI! Multa fericire si multa sanatate. 
Alina_anto, asa e, suntem nedespartite. Mai iasa cu Daddy la cumparaturi din cand in cand (2-3-4 ori/luna), in rest suntem impreuna, ori in 2 ori in 3.
Cristina, da eu am facut toata bucataria. Daddy a vopsit doar a doua mana si tavanul si mi-a instalat o alta priza.
_
22.05.2008
VICTORIA