Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna si de la noi!

Cleo, sanatate si spor la piata! Va ganditi deja la Mos?
....

pai cand am vazut bruma azi dim....
intre timp a iesit un soare minunat, deci mi-au trecut astfel de ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Da, si noi ne gandim deja la Mosh. Azi merg sa-i iau Victoriei un cadou: a vazut reclama cu o papusa care danseaza. Si a zis ca o vrea. Azi mergem sa o cumparam. Ca oricum nu are papusi, decat vreo 20! Sunt cu siguranta 20 de papusi in casa: papusi care mananca, papusi care sar, papusi care fac pipi, papusi care plang, care dau din picioare, care rad, care nu fac nimic... Dar macar cu alea se joaca.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Am intrat sa va spun ca am cumparat o carte de retete, absolut minunata: Deceptively delicious: retete in care se pot ascunde legume, de nici nu stiu copilasii ce papa Am facut burgers cu ciuperci siitaki si zucchini. Sa vedem daca ii mananca. Va anunt. Ptr. cina ii fac spaghette cu 'butternut squash' (cine ma ajuta? un fel de dovlecel) si pasta de morcovi.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Am intrat sa va spun ca am cumparat o carte de retete, absolut minunata: Deceptively delicious: retete in care se pot ascunde legume, de nici nu stiu copilasii ce papa Am facut burgers cu ciuperci siitaki si zucchini. Sa vedem daca ii mananca. Va anunt. Ptr. cina ii fac spaghette cu 'butternut squash' (cine ma ajuta? un fel de dovlecel) si pasta de morcovi.

_

VICTORIA

www.google.ro/search?q=butternut squash&hl=ro&biw=1408&bih=641&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mO2iTtqgE42UOrim_a0C&sqi=2&ved=0CDoQsAQ" target="_blank">imagini cu butternut squash

Mara ii place saMANANCE MOrcov crud - curatzam,il spalam impreuna, si ea isi primeste portia

Iar am prins mancarea de oala

Mergi la inceput

Cleo, saru-mana. Dar eu ceream traducerea in romana eu l-am cumparat deja, am facut burgers, le-am si mancat deja (nu toate), a mancat si Victoria, cu tot cu ciuperci si cu zucchini. Desi ciupercile le mananca, in general, doar ca periodic nu ii plac

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:

Cleo, saru-mana. Dar eu ceream traducerea in romana eu l-am cumparat deja, am facut burgers, le-am si mancat deja (nu toate), a mancat si Victoria, cu tot cu ciuperci si cu zucchini. Desi ciupercile le mananca, in general, doar ca periodic nu ii plac

_

VICTORIA

traducerea: dovleac. Din ala in forma de para . Nu ii stiu o denumire aparte, doar ca forma e altfel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

_

VICTORIA

traducerea: dovleac. Din ala in forma de para . Nu ii stiu o denumire aparte, doar ca forma e altfel.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

No, bun ii si asa.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim!

Desiree cum faci spaghete cu dovleac? N-am mai auzit? razi dovleacul? Il calesti?
Pt. traduceri banuiesc ca se gasesc pe net tot felul de dictionare romana-engleza -- trebuie data o cautare -- ca am vazut ca intrebi de mai multe ori cuvinte

Cleo si ce mancare ai ars? ai mai recuperat ceva?

P.S
A mai cazut cineva Lapte pt corp de la Uriage
Imi recomandase odata Alina_anto si a fost bun, recipient mare si pret convenabil -- am cautat prin farmacii si n-am gasit nicaieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dim!

Desiree cum faci spaghete cu dovleac? N-am mai auzit? razi dovleacul? Il calesti?
Pt. traduceri banuiesc ca se gasesc pe net tot felul de dictionare romana-engleza -- trebuie data o cautare -- ca am vazut ca intrebi de mai multe ori cuvinte

Cleo si ce mancare ai ars? ai mai recuperat ceva?

P.S
A mai cazut cineva Lapte pt corp de la Uriage
Imi recomandase odata Alina_anto si a fost bun, recipient mare si pret convenabil -- am cautat prin farmacii si n-am gasit nicaieri

varza cu afumatura. O nebunie a iesit . Nu am ars-o tare, s-a prins putin de fundul oalei, nici macar mai afumata nu a iesit - doar ca am uitat de ea 10min..
Sper saa nu ard si ciorba

Hai ca mai are vita de zacutr pe foc. Intre timp,am reusit sa despachetez si sa spal inca o parte din lucrurile aduse din Ro. Mara a descoperit acolo 3-4 papusi, si a inceput as se joace minunat cu ele. Asadar, am inceput sa sttrang o parte din jucariile care nu o mai intereseaza acum, sa le pun intr-un sac si sa le dau in boxa,pt un timp. Peste 2-3 luni, cand va fi plictisita, le readuc in circulatie . Pana una-alta, tre sa crosetez cateva rochite la papusi ca sunt in fundul gol - le-am prapadit hainele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata fetele!

Ieri am fost in maaari emotii, s-a cununat civil scumpa mea sora. Va pun cateva poze:https://picasaweb.google.com/115241595563205697259/CununieMihaMatei#

Adriana, nici eu nu am gasit sticla mare de la uriage, dar i-am luat mica. Noi ne impacam foarte bine cu crema asta. Si pt bebe tot gama de la uriage o sa folosesc.

Va pup pe toate!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput