Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 2
Katy82 spune:
Bob imi pare rau pt Z1.
Bebelu, Irmaria multumim mult pt acatist.
Ioana fa un beta, asa stai linistita.
pe toate
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
YLARI spune:
Deci dati-mi voie sa ma tavalesc pe jos, cica in 3 zile am rezultatul la beta. Ma rog, asa au zis si in august dar a fost gata in seara zilei in care mi-au recoltat asa ca eu continui sa sper, si o sa calaresc site-ul non stop.
Va pup
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
lorena_86 spune:
buna fetelor
sunt tot in butoi, vai de capul meu
azi mi s-a pus pata sa ii cer dr sa fac stimulare
acum cand am venit acasa am tot cautat info despre procedura....si SURPRIZA nu se face aceasta procedura la femeile cu probleme de coagulare
deci nici asta nu pot sa incerc
ce sa mai fac, ca nu mai stiu
imi vine sa ma urc pe pereti
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
balanta_tm spune:
lorena, se face stimulare si la fetele cu probleme de coagulare. Eu am 3 mutatii + varice si am un FIV reusit la activ, facut cu doze mari de hormoni si cu Clexane din ziua 1 de stimulare. Acum ma pregatesc de FIV2, cu aceleasi doze mari de stimulare plus Clexane.
YLARY, felicitari pt sarcina!
lorena_86 spune:
ahaaaa
balanta, deci daca fac si anticoagulant se poate
ce doza? 0.6?
ma gandeam sa incerc si eu ca ma termina gandul asta ....sa tot astept dar vad si stiu ca nu se intampla nimic pana nu fac ceva
ma simt neputincioasa...
acum am inteles ca trebuie sa astept sa-mi faca medicul o serie de investigatii sa afle doza p stimulare
oare ar trebuii sa vb si cu dr U?
merci mult tp raspuns
balanta_tm spune:
lore, eu am avut Clexane de 0.6 si la fel voi avea si acuma. Dar cum am zis, am trei mutatii+varice. Tu ai doar o mutatie, dar o ai homozigota si face cat doua heterozigote, plus ca ai doua sarcini pierdute...Ma gandesc ca pt tine ar fi suficient Clexane de 0.4, plus un complex de Buri (de ex, Femibion). Ar fi bine sa vb si cu dr Uscatescu, doar ca depinde si in ce zi o prinzi, in sensul de chef .
Intr-adevar, ca sa stabileasca dr dozele de stimulare, trebuie sa vada hormonii de Z2-3.
Cu placere .