Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
am o nelamurire insa - si n-am vazut=-o la timp ca sa intreb
in ziua 12 (ziua in care am si ovulat cred), aveam endometrul de grosime 0.8 mm
in ziua 15 (azi), endometrul meu era de doar 0.6 mm
asta nu poate sa fie bine....nu?
trebuia sa se mai ingorase, nu sa se mai subtieze..

voi ce ziceti?

Scumpo, nu vreau sa te descurajez, dar chiar cu o zi inainte de ovulatie endometrul poate fi de peste 1,0cm. Si dupa ovulatie creste.
(asa e la mine ieri 1,1cm si azi e ovulatia).
Inseamna ca la tine inca nu e pe aproape ovulatia?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

La mine a fost de 0.8 mm cu o zi inainede ov!Poate la a 2-a masurare nu a fost masurat cu f mare precizie... poate fi eroarea aparatului..

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Eu plec la papica si la treaba.
Revin mai tarziu.
va pe toate.
O zi frumoasa sa aveti azi

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

YLARI,STEFULICI felicitari.
Multa sanatate si voua si bebeilor.Sa va bucurati de bebei sanatosi,frumosi si mincaciosi.
toate aspirantele,noi sau vechi.Sper sa mai apara si alte liniute.
Va urez un week-end placut,relaxant si plin de voie buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetele, mi-am recoltat si eu acum ptr al doilea beta, rezultatul dupa 3-4.

Am sunat la Fundeni, luni la 06.00 sunt acolo!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Nu mai stiu... tu in a cat-a zi ai avut ovulatie? si pe cat ai avut ultima menstruatie?

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Ovulatie ziua 15
UM 12 septembrie
Poti sa accesezi graficul meu de le FF (de la semnatura)

POZE
Mami de Eva scumpa

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

YLARI,STEFULICI felicitari.
Multa sanatate si voua si bebeilor.Sa va bucurati de bebei sanatosi,frumosi si mincaciosi.
toate aspirantele,noi sau vechi.Sper sa mai apara si alte liniute.
Va urez un week-end placut,relaxant si plin de voie buna

Multumesc! Wee placut!

2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Nu stie nimeni nimic de ceaiul de cretisoara?
Dimineata sau seara, sau si dimineata si seara?
Am fost un pic prin oras si e foarte-foarte frig, am de facut mancare si invatat dar intai intru la un pui de somn ca nu am mai prins de multa vreme, nici macar noaptea nu m-am odihnit bine.
Fetelor parca nu imi vine a crede, parca nu ma pot obisnui sa stau linistita dupa jap-jap e asa emotionant sa fiu iar alaturi de voi.
Ylari abia astept rezultatul.
Moni te pup si lasa poate e bine din prima luna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna, dragele mele!
DenyAnd, multumesc din tot sufletul ca m-ai trecut pe listutza de aspirante, ma gandeam sa va rog dar imi era un pic rusine ca eram noua pt voi, chiar daca eu va citesc de cateva luni si am impresia ca va cunosc foarte bine pe toate. Ti-as fi foarte recunoscatoare daca m-ai trece si pe cea de la acatist: Adina si Felix.Chiar daca sotul nu e langa tine, tu sa mananci si sa iei ac folic, sa ai grija de tine, ca poate luna viitoare e momentul cel mare.
Kimmy cat dureaza un cm la tine? Poate ovulezi mai tarziu, daca ai un cm mai lung. Daca ai un cm regulat, ziua ovulatiei se mai poate calcula si asa: din nr de zile cat e cm se scade perioada luteala, adica 14 zile si rezulta astfel ziua ovulatiei.
Stefulici FELICITARI! sarcina usoara si un sanatos si la termen! Foarte frumoase cele 2 liniute, cat ne dorim si noi!
Mihaelafalt,bine ai revenit in cursa pentru bebe (desi eu cred ca nu ai plecat deloc)!
Bob ma bucur ca esti bine si sper ca tu si sotul sa prindeti bebe, gandeste pozitiv ca asa atragi si minunea cea mare!
Miky82 multumesc de urari, si cum spui tu sa avem si noi luna asta teste cu 2 liniute la fel de frumoase ca ale lui Ylari si Stefulici.
Monique77 si eu stiu ca dupa ce se termina menstra, endometrul creste si apoi dupa ovulatie creste si mai mult pentru ca sa aibe zigotul(ovulul fecundat) unde sa se nideze.
Ylari, draga mea, astept cu nerabdare al II lea rezultat beta HCG, dar sigur va fi macar dublu (pe la 200?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, trebuie sa va povestesc ceva. Nu mai pot de nervi...m-a sunat prietena mea din liceu (vorbim rar, acum nu mai vorbisem de anul trecut)...e intr-o situatie ciudata: matusa ei a murit si a ramas in urma doar un motan. Prietena mea nu il poate tine: mama ei uraste animalele, e de o saptamana la ea si zice ca miroase, ca a zgariat-o (e singura persoana zgariata de motanul asta)...motanul are 11 ani si e frumusel, curat si cuminte. Prietena mea nu il poate lua pentru ca nu vrea prietenul ei, stau impreuna si a zis sa aleaga intre el si motan! A zis ca il eutanasiaza daca nu il poate lasa undeva, la un centru...i-am explicat ca centrele astea sunt pline cu amarati culesi de pe strada...Mi se par atat de cruzi...nu pot s-o ignor, desi as bate-o pe "prietena"...in mod normal, nici nu as mai vorbi cu o atfel de persoana...dar mi-e frica sa nu il eutanasieze...Eu nu il pot lua pentru ca stau intr-o garsoniera,am deja un motan si s-ar bate crunt...Momentan o sa il sterilizam si mai vedem...mai sper ca poate se ataseaza de el...Ce sa fac? Aveti vreo idee?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Beta este azi 219. Alaltaieri a fost 87. Eu zic ca e ok, ce parere aveti?

Doamne vreau sa fie bine!

Ce coincidenta de ieri de cand iau utrogesteanul simt ca am bolovani in loc de sani!

Alex nu stiu ce sa zic de motan. Nasol. Eu vreau sa imi cumpar dar acum am amanat din cauza sarcinii dar vreau o pisica chartreuxe (parca asa se scrie)

Pup fetele

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Hi Moni , am uitat sa-ti urez bine ai revenit!
Eu sper sa nu mai ajungi la inseminare , sa vina acum , iar daca totusi ajungi sa vina din prima !!!!!!!!!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

buna Luci
te pup
merci mult
cum stati cu spermograma?
de fapt abia a inceput tratamentul nu?

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput