Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 8

AllyLaur spune:
Ma sucuzati fetelor,am intrat fara sa salut...
Buna dimineata tuturor!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

ioanna16 spune:
buna dimi!
azi am fost mai matinala, prin urmare am tras un ochi si pe aici la multi ani dorian si sara
mandreeac - felicitari surorii tale, o sarcina usoara si un bebe sanatos
lalely - tinem pumnii sa fie bine la dr azi
azaz - felicitari lui andrei
stefy - sa va fie de bine botezul. ma duc sa trag un ochi la poze
fetelor, la noi e o vreme asa urata...e asa de intunecat incat trebuie sa stau cu lumina aprinsa
ma du c sa trag cu ochiul pe picassa

ailed_dota spune:
yasmy:
eu ii dau a doua masa la 12 incercam fructe, daca nu vrem laptic(cel mai des)
branza eu o fac cu ca lactic, asa ca ii fac din 250-500 ml lapte nu stiu cat imi iese... dar papa mai mult cu piure...
pct 3, habar n-am...si nici nu cred ca voi afla vreodata
,poate la nepoti
pune-i in pamp mai absorbant
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

ailed_dota spune:
la multi ani dorian si sara!
am mai revenit la viatza...am vb cu dr de aici si cu cea de acasa si ii pun tobradex de ochi in nasuc...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

AllyLaur spune:
Stefy,sunteti o familie superba iar micuta cipriota este bestial de frumoasa!Mor de dragul ei
...Asteptam poze de la marele eveniment ! Aaaaaaa, si fratele frumusel fooooc
!

ioanna16 spune:
stefy - dulce rau cretulina ta mai vrem pozici...
si eu m-am uitat dupa sophia, dar am zis ca nu vad eu bine ca nu este.strumph? lumineaza-ne

AllyLaur spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi Sara si Dorian!

AllyLaur spune:
Ioanna,am apucat ieri si am citit povestioara nasterii si mi-a placut mult...totul foarte emotionant si ceea ce m-a amuzat la maxim a a fost ca nu ai renuntat la sutitn in timpul nasterii
.
Apropooo de albumul lui Strumpitz, nici eu nu l-am vazut deci clar la sters ea.Sau speram sa nu mai fie iarasi ”o greseala” cum s-a mai tot intamplat.

catank spune:
Salut!
Ioana doarme, ...asa as dormi si eu. Sunt trezita de la 4.50, nu ca nu as fi avut somn, dar am avut de lucru la comp., ptr scirbici si nu numai. Acum sunt
Din moldova m-am intors acum 2 zile, ...am stat putin ptr ca ne-a insotit sotul pe toata perioada sederii. Nu a vrut singur acasa, si nici in delta fara noi nu merge
. Imi pare rau, stiu cit de mult si-a dorit...dar pe vremea asta nu ma incumet.
Noroc ca la moldova am avut combinezon cu totul ptr Ioana, altfel o imbulinam. Frig a mai fost..brrrrr Una peste alta a fost SUPERB si ....multa NOSTALGIE, ...lipsa mamei, ...fotografiile cind eram micuta..etc
Acum sa revin cu ''picioarele pe pamint''...Ioana papa f bine piureul de legume, ar minca mai mult de 100 ml dar nu i-am dat pina acum. Am zis sa o iau ..usor, usor... In schimb fructele papa cam 60-maxim 80 momentan. Face kk de 3-4-chiar 5 ori pe zi.
Acum cind se va trezi, vreau sa-i dau si avocado cu para, mar... sper sa-i placa
V-am citit, sunt la zi...dar ufffffff nu stiu cu cine sa incep
Cite un gind bun am pentru fiecare, numai ca timpul ptr mine este dusman nu alta...
Am observat ca a revenit mandreeacte pup si sanatate multa, am citit ce ai patit cu micutul Rares..offff, ...baietii lui simo si madutzabramerg la scoala si gradi ...am avut emotii cind citeam, ...incercam sa ma pun in pielea voastra...uffff, va felict din inima ptr ei...i-ati facut mari, roxymicuta Anastasia sigur ii apare un dintoc, ...ai mare rabdare, daca papa sin bine nu e problema..usor, usor isi va reveni, TREBUIE!ba-ba-ba-ba hahhhhhh ce m-ai amuzat... strumphy ti-au raspuns fetele, ...poti sa o incerci cu supa, ...eu asa am facut si a mers. Trebuie sa pape frumusica ta, scumpa tare, ...tot cu al tau sot seamana
stefiapostfeicitari ptr marele eveniment! acus fug la poze! deeaai scapat drojdie in supa micutei ?
mare s-a mai facut...s-a schimbat atit de mult, ...
irinucvacanta frumoasa!Imi place ca esti plimbareata! si eu sunt la fel...numai ca sotul nu ailedte citesc cu nesat zi de zi
si tare imi mai placi
happinesste invidiez ptr modalitatea de interventie ....scurt si la obiect
Multumim ptr sfaturile pretioase! somleacNu stiu de unde ai atita energie! Bravo mami! allymai topit cu micutul eddy....vb lui pisucnu mi-a fost dat sa vad pina acum bb la 6 luni DREPTI!!!
nu ai facut tu EFS degeaba
mikite admir ptr ''calmul englezesc'' pe care il ai...
, bb_yasmi10 kg zici?
felicitari! De Iasmi nu ne mai zici nimic? poze pleassse!!! ioanna
dolofanica, asa imi place
Sigur am uitat pe cineva...ma uit la poze si revin daca nu se trezeste Ioana

scrish spune:
neatza fetelor!
mada in primul rand felicitari pentru prima zi de gradi a lui cristi ce baiat mare si curajos ai
sper sa fie asa si luca
despre gustul mancarii, sa stii ca mie pediatra mi-a spus ca e chiar indicat sa pun un praf foarte subtire de sare cand fac supa
eu pana acum nu am pus sare deloc, parca nu am curaj, dar ca sa fie gusoasa supa, pe langa morcov, dovlecel, cartof, pastarnac si telina, mai pun frunze de patrunjel, o ceapa intreaga, ardei gras si rosie. astea 3 nu le blenduiesc deloc dar am vazut k schimba destul de mult gustul in bine, atat de mult incat am ajuns sa mananc si eu din ce ii fac lui fara sa simt k e nevoie de sare!