Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, dar maine e post... ca pica vineri...asa ca nu se face racitura..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sunt reduceri in Kiabi, pana maine inclusiv, 50% la multe articole.
au si bentite, cum cumpara mereu Mada ptr Cata, de diferite culori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui catank

intrebare intrebatoare?

Cred ca v-am plictisit deja...ca am tot intrebat...

Pot sa incep sa-i faca brinza Ioanei cu lapte de vaca ?

Calitatea -siguranta - nu pot fi puse la indoiala. Dar am voie? Capraru zice ca da! OMS zice ca nu!

Si inca o problema.... spanac, si teci deja pot sa folosesc? deja papam de 2 saptamini supita de radacini ...si as mai intorduce ceva...

Multam anticipat!
p.s. frumnze de verdeata voi adauga si eu, ...sper sa-i placa si Ioanei...ca eu maninc ca o capra

catank , multumesc,raspunsurile sunt:
da, da , da
stiu ce zice oms, dar isi mai schimba parerea... cu branza... ai vazut ce zicea pisuc , ca mai nou nu ai voie albus , miere, lapte integral ca masa, si carne grasa parca...
enzima care provoaca alergia se hidrolizeaza la inchegarea branzei sau cand e iaurt...
eu una as baga dovlecel, le place la toti, poti si spanac si teci, eu i-am bagat si ceapa, si praz si ardei si rosie.... zilele trecute i-am dat 5-6 linguritze de ciorbitza(de la noi) de teci acrita cu aguride de corcoduse, cu bulion adus de la soacra-mea , bio deci, si cu ou batut si i-a placut.. evident nu am pus sare.... ci leustean

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

aaaaaaa dovlecel am omis sa scriu, dar e bagat de 6 zile, papa...ii place mult

Multam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

piscoata e obosita si numa nu vrea sa doarma si eu stau in dubii ce sa fac ? sa nu ii mai dau azi fructe deloc si sa ii fac supita la ora 1-2 ? nu stiu ce sa fac, am spus ca nu ma stresez si vad ca ma enerbez mai mult si daca i-as face supita cum sa incep? ce ii pun si cum i-o dau ?

off off e grele si pentru una ca mine asa incepatoare ?!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-noi cu 2 copii-nici un dinte.l-am palpat acum pe sergiu-se simte la mana cum zgaraie un dintisor.asa ca de-acum incolo, pana o erupe, cat dureaza?

http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui catank

intrebare intrebatoare?

Cred ca v-am plictisit deja...ca am tot intrebat...

Pot sa incep sa-i faca brinza Ioanei cu lapte de vaca ?

Calitatea -siguranta - nu pot fi puse la indoiala. Dar am voie? Capraru zice ca da! OMS zice ca nu!

Si inca o problema.... spanac, si teci deja pot sa folosesc? deja papam de 2 saptamini supita de radacini ...si as mai intorduce ceva...

Multam anticipat!
p.s. frumnze de verdeata voi adauga si eu, ...sper sa-i placa si Ioanei...ca eu maninc ca o capra

spanacul si pastaile sunt permise devreme la bebe ..daca respecti cele 3 zile intre alimentele nou introduse nu vad nici o problema.. eu ii dau deja.

calm englezesc..hmm, daca te-ar auzi si sotul meu

mami de 2 prichindei

asa te ''vad'' eu .
Multam ,... astazi am inceput avocado, deci dupa umblu la supa si introduc teci cred...ca e prea mult verde apoi daca ''bag'' spanac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

piscoata e obosita si numa nu vrea sa doarma si eu stau in dubii ce sa fac ? sa nu ii mai dau azi fructe deloc si sa ii fac supita la ora 1-2 ? nu stiu ce sa fac, am spus ca nu ma stresez si vad ca ma enerbez mai mult si daca i-as face supita cum sa incep? ce ii pun si cum i-o dau ?

off off e grele si pentru una ca mine asa incepatoare ?!

_

morcov si albitura ( pastarnac, patrunjel radacina )
textura o alegi, fie zeama daca asa prefera fie mai solid..eu as incerca un piure mai diluat din prima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-noi cu 2 copii-nici un dinte.l-am palpat acum pe sergiu-se simte la mana cum zgaraie un dintisor.asa ca de-acum incolo, pana o erupe, cat dureaza?

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

pai daca zgarie inseamna ca a spar gingiuta..deci a erupt..pana creste de tot, drum luuuung..dar acum nu-i mai doare..durerea e inainte de a sparge gingia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

eu faceam liniste sa doarma mandra cea mofturoasa si cand colo m-am enervat ca se tot invarte pe aici si nu isi gaseste pozitia si scuipa si suzi si tot nu are stare si zic, ia sa dau eu drumu la radio online pe laptop ca daca stau eu dupa ea ... si cand a auzit muzica a tacut din maraiala si a inceput a rade si chicoti se vede ca am ascultat mult radio online cand eram gravi

mai cu supa asta, gata , m-am hotarat, ii fac supa pentru ora 1 si ii pun morcov , pastranac , patrunjel as pune radacina dar nu gasesc aici deloc de cumparat, numai frunze si o sa ii fac asa din morcov si pastarnac, si o feliuta de ceapa, patrunjel frunze i-as pune dar azi nu am proaspat...deci o fi bine asa? morcov, pastarnac, ceapa? e prea simplu ?

iar sunt in dubii

_

Mergi la inceput

ma duc si eu la treburi..
tot stau cu emotii ca aseara vlad a varsat si ma tot gandesc ca are ceva si ma suna de la gradi cam inconstienta ca l-am trimis asa dar dimi nu parea sa aiba nimic..

Mergi la inceput