Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Buna dimineata fetelor. In acesta dimineata servesc eu cafeluta, dar nu prea tare ca nu face bine la bebe, sau daca doriti o ciocolata calda.
goldstück La multi ani.
Pe cand credeam ca greturile incep sa se mai atenueze, trebuie sa trec printr-un episod ca aseara si azi dimineata. Nu am mai vomat de o saptamana si acum de 2 ori in 2 zile. Abia astept sa treaca perioada aceasta.
Fetelor oare nu stiti voi mai bine cum sunt legile acum? Sunt curioasa daca mai e valabila legea unde spunea ca daca anunti angajatorul in scris ca esti insarcinata, atunci el legal nu te poate da afara. Si cate dintre voi au anuntat angajatorii? Din pacate la prima sarcina nu m-am confruntat cu aceasta decizie , deoarece am fost in eminenta de avort de la 6 saptamani si a trebuit sa stau intinsa in pat fara sa ma misc pana la 5 luni. Deci eu de la 6 saptamani nu am mai lucrat si nu a fost nevoie sa anunt pe cineva.

Mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 11+

Eu sunt la prima sarcina si am o sefa de nota 10, eu i am zis la doua zile dupa interpretarea testul de sarcina si a fost foarte bucuroasa ca in sfarsit m am hotarat sa fac copil.
Insa informatii detaliate gasesti pe situl www.scoalamamelor.ro.Am trimis mai jos linkul insa dc nu merge va trebui sa iti faci cont sa poti sa citesti informatia.

http://www.scoalamamelor.ro/section/4/article/165/Concedierea-si-concediul-pentru-cresterea-copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Buna dimineata fetelor. In acesta dimineata servesc eu cafeluta, dar nu prea tare ca nu face bine la bebe, sau daca doriti o ciocolata calda.
goldstück La multi ani.
Pe cand credeam ca greturile incep sa se mai atenueze, trebuie sa trec printr-un episod ca aseara si azi dimineata. Nu am mai vomat de o saptamana si acum de 2 ori in 2 zile. Abia astept sa treaca perioada aceasta.
Fetelor oare nu stiti voi mai bine cum sunt legile acum? Sunt curioasa daca mai e valabila legea unde spunea ca daca anunti angajatorul in scris ca esti insarcinata, atunci el legal nu te poate da afara. Si cate dintre voi au anuntat angajatorii? Din pacate la prima sarcina nu m-am confruntat cu aceasta decizie , deoarece am fost in eminenta de avort de la 6 saptamani si a trebuit sa stau intinsa in pat fara sa ma misc pana la 5 luni. Deci eu de la 6 saptamani nu am mai lucrat si nu a fost nevoie sa anunt pe cineva.

Mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 11+

Eu sunt la prima sarcina si am o sefa de nota 10, eu i am zis la doua zile dupa interpretarea testul de sarcina si a fost foarte bucuroasa ca in sfarsit m am hotarat sa fac copil.
Insa informatii detaliate gasesti pe situl www.scoalamamelor.ro.Am trimis mai jos linkul insa dc nu merge va trebui sa iti faci cont sa poti sa citesti informatia.

http://www.scoalamamelor.ro/section/4/article/165/Concedierea-si-concediul-pentru-cresterea-copilului

www.scoalamamelor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra2011 spune:

Salutare voua!
Sunt de acceasi parere cu nelli in ce priveste tinctura de propolis.Este foarte buna la o multime de afectiuni.Eu o folosesc si la badijonarea gingiilor inflamate. Am citit insa undeva ca nu e indicat deloc propolisul in sarcina, insa ma gandesc ca folosit extern nu este un risc prea mare de a face rau lui bebe.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

eu de cv timp mai am un simptomcare este din c in c mai deranjant, "ma tine" pielea si ma manincase pare ca laptele de corp nu mai face fata asa k o sa trec la ulei de corp, voi aveti asa ceva?app mai este cineva pe aici cu rh negativ?sau sunt singura care"ma bucur de privilegiul"asta?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

nelli, multumesc hrpesul meu e pe trecute de-acum...o sa tin minte acest leac pe viitor.
Sovietica, nici nu am ce sa te intreb, mi-ai anticipat toate intrebarile si ai relatat toate detaliile importante pentru o femeie mamica.
Esti o mare curajoasa sa nasti asa 100% natural, fara anestezie si alte chimicale...eu voi apela la epidurala mai ales ca mi-e frica tare de durere si nu am incredere 100% in corpul meu.
La Eva se practica vbac? la Brasov as avea unde sa ma cazez...si plus de asta e si mai ieftin.

Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

citat din mesajul lui ruxandra2011

Salutare voua!
Sunt de acceasi parere cu nelli in ce priveste tinctura de propolis.Este foarte buna la o multime de afectiuni.Eu o folosesc si la badijonarea gingiilor inflamate. Am citit insa undeva ca nu e indicat deloc propolisul in sarcina, insa ma gandesc ca folosit extern nu este un risc prea mare de a face rau lui bebe.

19+
eu nu as mai folosi pt gingiiinainte de sarcina il foloseam pt intarirea gingiilor dar am intrebat un medic homeopat dak il pot folosi si in sarcina si a zis k nu trebuie, este adevarat k nu il folosesti in exces dar totusi este o suprafata destul de intinsa fata de un herpes de ex,are alcool si gingia il absoarbe repedeai grija de tine sanatate multa si numai bine

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Super-Miha multumesc pentru aprecieri.
Eva nu recomand, mi se par cam lasi si grabiti, sar prea repede cu cezariana, le e prea teama sa nu le pateze ceva reputatia. Nici nu ii cred in stare sa faca vbac. In schimb, cine vrea din start ceza, ii recomand, sevicii de privat, la pret f f bun.
La constanta/mamaia cu siguranta am gasi cazare la pret bun in acea perioada.

Nelli, iti recomand cu caldura sa incerci sa te dai cu "eau thermale" pe piele inainte sa dai cu hidratant. De la o cosmeticiana citire, cand vazuse in ce hal mi se uscase pielea. Mi-a placut efectul. Zicea ca daca mi se pare apa termala de la avene cam scumpa, efectul e cam acelasi cu nu stiu ce apa de bebelusi, care se gaseste si in supermarketuri la raioanele pt bebei. N-am ajuns sa vad despre ce e vorba.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

sper sa ma simt bn dupa-amiaza si ies sa vad c iau cineva mi-a rec un ulei de corp acum vad eu c gasesc si fac comparatia a inceput sa se si cojeasca de la sutien parca sunt reptilams mult de sfat

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Supermami, intrebam pe principiul de a nu fi prima infectie in sarcina, cred ca e bine ca ai mai avut si inainte. "Felicitari!" daca se poate spune asa :)
Tot pentru tine, citeam pe forum ca dr. mea, Ilinca Gussi (e la Cantacuzino si la clinica Generis) a acceptat sa incerce la cineva natural, care facuse cezariana inainte si ca ar fi adepta vbac. Ilinca vine la nasteri si la Regina Maria daca e, dar ma gandeam ca asa ai avea o sansa natural. Pe de alta parte, singurul risc ar fi sa fie la vreun congres pe-afara in perioada aia, ca se tot informeaza mereu cu cele mai noi chestii. Insa stiu de la prietenele care au nascut cu ea ca iti spune la ce dr. sa te duci daca e plecata. Si drept sa zic despre nasterile la Cantacuzino am citit lucruri bune pe acum, doar ca din cate stiu, nu are rezerve cu toaleta, din cele cu plata, daca te interesau, cum au alte spitale.

Nelli, si pe mine ma tine pielea, e uscata si ma inteapa de nu mai pot, de cel putin 2 luni. Mai rau e cand nu suport mirosul laptelui de corp (adica nu miroase urat, dar suport eu greu mirosuri cam de orice fel). Sunt reptila alaturi de tine, mai mult pe picioare, dar si pe fata.

Sovietica, merci de idee, o sa caut si eu apa de bebei, ca e greu cu mirosurile la cremele de corp.

Lelu, da, la tei ma oprisem si eu, nu am gasit ceva rau de el si m-am gandit ca tre' sa fie linistitor. Insa am constatat ca trebuie sa-l fac mai chior decat de obicei, acum in sarcina.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Supermami, ai poveste de la nastere? Imi place mult sa le citesc :). Inteleg ca nu ti-a placut cu cezariana, sau dupa?

14+

Mergi la inceput