Punct si de la capat
Raspunsuri - Pagina 24
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Azzure, ok, probele se fabrica,si? In cel mai rau caz dovedeste ca l-ai inselat cu martori mincinosi dar asta nu e motiv sa-ti ia copilul. Disperarea lui e ca i-a disparut sursa de venit si nu mai are nici tavaleala lunara asigurata. Va trebui sa munceasca. Sa se angajeze, sa plateasca rate. Pentru un pierde vara asta e ceva de neconceput. Mama lui ii va da bani o perioada dar cat? Va trebui sa plateasca pensie alimentara, va trebui sa plateasca rate ori el nu stie nimic si nici nu vrea sa faca nimic. Si da, te va acuza pe tine o perioada de tot ce e mai rau dupa care se vor satura cu toti sa-l asculte si or sa realizeze ce om de nimic este. Sa te supere, de ce sa te supere? te supara un nebun pe strada cand striga la tine? Avocata ta mi se pare totusi foarte relaxata. Cumva nu te poti culca pe o ureche. Trebuie sa anunti si tu oficial pe undeva ca esti hartuita si jignita. Du-te cu o prietena data viitoare daca mai ai drum pe acolo. In instanta nu se accepta familia. O prietena ar putea depune marturie ca esti tratata in modul in care esti tratata cand te duci acolo. Nu mi-ai spus, nu ai de gand sa-l suni sa-ti aduca astazi calculatorul? +28 |
In divort se accepta rudele ca martori. Calculatorul a zis ca mi-l aduce. Sincer singurul motiv pentru care vreau sa i-l iau e magaria de vineri cu mailul trimis la munca. Altfel nu vroiam sa iau nimic. Martori ca el e coleric si agresiv verbal exista si nu cred ca maica-sa sau matusa lui ar minti in instanta.
azzure_sun spune:
Tocmai am primit un sms de la fosta soacra (pot sa-i zic fosta, nu?), citez: "Fetito ai facut la fel ca femela de peste depui icre si apoi iti devorez puii de aceea trebuie scoasa din acavriu". Fara virgule sau puncte pe unde ar trebui.
Acum sunt si un peste rapitor...pap proprii .
Ce naiba o fi in capul ei? Adica pot sa inteleg ca ma acuzi ca-ti insel baiatul (daca asa vrea sa creada treaba ei), dar sa ma acuzi ca nu-mi iubesc copilul (ca eu asa inteleg) deja e cretinism.
Ma cam mananca degetele sa-i raspund, dar oare se merita?!
CorinaDani spune:
azzure, n-ar trebui sa-ti permiti "luxul" de a avea incredere in mama si matusa lui, ca nu vor avea curaj sa minta in instanta
sangele apa nu se face, nu uita asta !
singura in care trebuie sa ai incredere esti tu !
Victoria_mami spune:
Azzure, sa nu-ti para rau vreodata pentru ca te-ai casatorit cu el. Toti facem greseli, si lucruri bune ies si din greseli: uita-te la copilasul tau minunat. Sigur ca poti trai si fara (fostul) sotul ta, la fel de bine cum ai trait atatia ani inainte de a-l cunoaste, la fel de bine vei trai fara el si de-acum incolo. Perioada in care ai fost casatorita, priveste-o ca pe o lectie de viata, si atat! O lectie de viata din care ai iesit invingatoare, o lectie de viata de la care ai primit cel mai mare dar pe care o femeie il poate primi in viata: un copilas.
PS: imi pare tare rau de prietena ta. Dumnezeu sa o odihneasca. Asa e, uneori e mai bine sa nu-i vezi. Eu l-am vazut pe bunicul meu, acum aproape 3 ani. M-a sunat matusa-mea din Germania si mi-a zis ca el nu e bine, avea Alzeheimer, era la un spital, cu coloana rupta... Doamne, cand l-am vazut! El a fost sufletul nostru (al celor 4 nepoti), el a fost cel mai bun bunic pe care orice copil in lumea asta l-ar putea avea. Nu ne-a certat niciodata, pe nici unul dintre noi, cu el ne jucam cand eram copii, el ne rasfata, el ne facea toate poftele, vacantele ni le petreceam toti 4 cu el si Oma, abia asteptam vacantele. Era inalt si bine construit, frumos, indemanatic, desi ii lipsea buricul degetului mare si cel al aratatorului de la mana dreapta, facea niste lucruri pe care unui om cu toate degetele i-ar fi fost greu. Cand a fost copil i-a explodat o grenada (cred) in mana, i-a luat buricele degetelor si auzul. A avut dintotdeauna aparat de auzit, nu a facut scoala, stia doar sa-si semneze numele, si, totusi, a fost cel mai inteligent om pe care mie mi-a fost dat sa-l cunosc. Era intelept, era bun, tare bun cu noi. Ne lua apararea in fata oricui, oricand. Apoi cand s-a imbolnavit, desi Victoria avea doar 8 luni, am plecat numai eu cu ea pana in Germania sa-l vedem. Desi avea Alzheimer, m-a recunoscut, i se vedea fericirea pe chip cand a vazut-o pe Victoria, a apucat sa o cunoasca, era singura stra-nepoata din 6 pe care inca nu o vazuse. Noi ne-am intors acasa dupa 2 saptamani, el s-a 'dus' in dimineata urmatoare. Cand l-am vazut ultima oara, era mic, slab, nu mai ramasese mai nimic din Opa nostru mare si puternic... Dar vazandu-l, m-a ajutat sa 'trec' peste plecarea lui mai usor... Dumnezeu sa-l odihneasca!
Bucura-te ca ti-e sanatos copilul, Victoria e la tratament ptr. leucemie, e tare, tare greu sa-ti vezi copilul bolnav. Acum e bine, dar cand a fost diagnosticata, in iunie 2010, nu pot sa exprim in cuvinte durerea din sufletul unei mame sa-si vada copilul bolnav! Am stat saptamani intregi (aproape toata vara 2010) cu ea in spital, mare parte a timpului intr-o camera, nu aveam voie nici pe hol sa o scot, ca avea sist. imunitar compromis, aveam vizite limitate, intra toata lumea in camera cu halat si masca, sa nu o imbolnaveasca. Of, e greu inca, dar ce a fost mai greu a trecut si noi ma consideram norocosi ca ce a avut Victoria se poate trata. Ma uit in jurul nostru si vad atatia copii afectati de boli incurabile, incat nu pot sa nu ma simt norocoasa ca Victoria e tratata. Suntem inca la tratament preventiv, dar ea e bine. Si ce altceva isi poate dori o mama decat sa-i fie copilul bine?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[Va rugam, Votati tati urias, LR1]
Matzaila_81 spune:
Nu se merita. Pentru ca ti-a facut un mare bine. Du-te la politie si depune plangere ca esti hartuita. Ai dovada acum.
Or sa o sperie putin.
Inca mai crezi ca mama sau matusa lui nu or sa minta in instanta?
E evident ca fierbe ca i-ai parasit odorul ei care e cel mai frumos si cel mai destept. Las-o in suc propriu, nu ai face decat sa-i dai satisfactie. Ea turbeaza acum si o sa turbeze si mai tare ca nici macar nu te obosesti sa te cobori la nivelul ei.
Eu zic sa mai vorbesti tu cu avocata aia ca am multi cunoscuti care au divortat si da, se accepta martori din familie cand e de comun acord dar daca e ceva legat de custodie sau sunt certuri nu se accepta cei din familie. Asa stiam si asa am auzit dar repet, nu sunt avocat.
+28
azzure_sun spune:
Desireee2002 ai dreptate, cel mai frumos dar e copilul meu si il iubesc enorm. Te inteleg doar partial prin ce ai trecut, si al meu a avut niste probleme de sanatate dar nu asa de grave.
CorinaDani si Matzaila_81 incredere in familia lui nu am, cum nu am nici in el...doar ca maica-sa se tot lauda ca ea nu minte niciodata...sper sincer sa nu se ajunga la martori, chiar n-am chef sa spal toate rufele in public. Oricum am si martori care nu sunt din familie. Oameni care atunci cand au aflat au zis ca se asteptau sa se intample asa ceva si s-au mirat ca mi-a luat atata sa ma decid.
Cat despre sms, o las in plata Domnului...nu merita nici macar sa scriu de ea aici.
In ceea ce priveste hartuirea, am fost si la politie, am vorbit si cu avocata. E o situatie un pic ingrata daca pot spune asa, destul de dificil de demonstrat si am fost sfatuita sa nu-i iau in seama si sa astept termenul de proces. Problema e ca nici nu pot sa alerg peste tot sa fac plangeri, inseamna sa ma tot invoiesc de la serviciu si nu pot si asa au fost suficient de intelegatori. Oricum am incredere ca totul va fi bine.
Pana una alta a primit o hartie de la Autoritatea Tutelara a sectorului 5 sa ne prezentam la sediul lor. Am sunat, dar doamna la care ar trebui sa mergem era pe teren. O sa sun si maine sa vedem ce rezolv.
Matzaila_81 spune:
ba merita ca te descarci.
Si nu-l sterge. Si ai grija si la copil. Esti sigura ca vrei sa-l lasi sa se duca in week-end-uri intr-o casa in care se va vorbi foarte urat de tine si se va incerca sa-l intoarca impotriva ta?
+28
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 ba merita ca te descarci. Si nu-l sterge. Si ai grija si la copil. Esti sigura ca vrei sa-l lasi sa se duca in week-end-uri intr-o casa in care se va vorbi foarte urat de tine si se va incerca sa-l intoarca impotriva ta? +28 |
Nu mai vreau sa-l las chiar in fiecare weekend, ca eu nu prea petrec timp cu el, doar seara cateva ore. O sa-i spun acum ca vreau si eu sa stau cu el in weekend.
Matzaila_81 spune:
E un dracusor mic in mine care ma impunge
Puteai sa-i fi raspuns soacrei la sms si sa-i zici
" Mami soacra, ma bucur ca ai cunostinte de acvaristica, te vor ajuta cand va trebui sa castigi un ban in plus ca sa platesti ratele facute de cel care iti este baiat. Mama pestoaica"
+28
azzure_sun spune:
Pai are, cand era el mic, taica-su avea o camera intreaga de pesti...asa ca e doctor in pesti! Pacat ca nu a reusit sa o cunoasca si pe subsemnata, care tot peste este.