MONTIGNAC (163) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Labe de pui

Mie-mi trebuiau doua pungi ca sa ma satur...

Puisorule conopida asa cruda sau putin fiarta?

Azi fac si o pap cu oaie fripta

Va pup



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Conopida se pune cruda. Stai sa gasesc linkul.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/26386/Conopida-cu-rosii-si-masline-verzi/

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

hai mha nu mai radeti de mine..am mancat bulanasele nu labele...

io in program azi iar nu am nimic gatit:
MD: cereale de ovaz cu lapte
G: para sau mar
P: am un mango si baton de cereale si lapte
G: nush banana k vreau sa ajung si la sala azi
C: mai am 2 bulanase fierte cu hrean:D

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Conopida se pune cruda. Stai sa gasesc linkul.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/26386/Conopida-cu-rosii-si-masline-verzi/



Cum arata .....

O fac pentru cina

Brandusik ma gandeam eu ca nu ai cum sa papi gherutze de pui....
au numai zgarciuri...

Intru mai tarziu cu meniul de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

Meniul de azi:
- paine integrala cu gem topoloveni, cafea
- omleta cu cascaval, gogosar, cafea deco
- migdale, cioco 65%
- iaurt de casa
- putin vin, ceai fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata!

Nu am mai intrat cu meniul de ieri pt ca a fost total antimonti . Am avut o durere ingrozitoare de stomac de la antiinflamatoare asa ca am mancat doar paine prajita si lapte

Azi:
MD: wassa, telemea,ardei
P: snitel de vitel( o sa incerc o varianta cu tarate de ovaz si parmezan la cuptor),broccoli
C: mai vedem

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Faceti supa de chimen? Mi s-a facut brusc o pofta nebuna . Ma gandesc sa pun parmezan in loc de faina si un pic de linte rosie pt consistenta.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

Nu am facut supa de chimen niciodata... Eu's cu ceafa de porc....

Azi este post si fac reteta Puisoarei de conopida si masline.Ieri am facut tot cu oua ,sunca si branza.

Meniu azi:

Md:struguri si mar
Dupa 1 ora: 2 felii paine integrala cu magiun Topoloveni si ceai
p:conopida Puisoarei
c: nu stiu....

Va pup



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am venit ca sa ma laud . Supa de chimen mi-a iesit delicioasa. Am pus ceapa, morcov(abatere), ardei, linte rosie si vegeta de casa.Am prajit seminte de chimen intr-o lingura de ulei de struguri, am pus peste o cana de apa,am fiert si apoi am strecurat in supa. Blenduit, strecurat si mancat cu wassa crocanta

Si n-am terminat . Am mai facut snitele de vitel date prin ou si apoi printr-un amestec de tarate de ovaz si parmezan( de fapt o branza rasa pt paste de la Napolact), puse apoi la cuptor pe hartie de copt unsa cu un strop de ulei. E geniala combinatia . Parca sunt date prin pesmet, gust diferit nu au deloc, nu sunt uleioase. Au fost cele mai bune snitele monti ever.

Cu combinatia asta de tarate de ovaz si parmezan vom putea inlocui cu succes pesmetul in preparatele sarate.

In alta ordine de idei scuzati logoreea dar sunt singura acasa si nu prea amcu cine sa vorbesc

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Foarte bise suna mancarurile pe care le faci PUISORUL!
De taratele de ovaz citisem si eu ca ar fi perfecte pentru snitele, o sa incerc si eu, chiar zilele astea.

Meniul de azi:
- micul dejun a fost nemonti
- budinca din avocado, para si cacao
- conserva de ton cu lamaie, gogosar (mi-a fost lene sa gatesc)
- migdale, cioco 65%
- iaurt

Mergi la inceput